Hiusten hyvinvointiremontti Biorion-ravintolisällä

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Orion Pharma

Kesän jälkeen on aina tarve hiusremontille. Yleensä kaipaan syksyisin jotain uutta väriä ja raikastusta kesän kuluttamaan tukkaani ja usein huomaan kuumien säiden ja polttavan auringon tehneen hiuksilleni todella rajusti tuhojaan. Syksyisin kaivan siis kaapeista ne parhaat hiustenhoitoaineeni ja varaan ajan kampaajalle.

Mutta kuten olen aiemminkin maininnut, hiusten hyvinvointi ei tietenkään ole kiinni vain hyvistä hiustenhoitotuotteista. Kaiken a ja o on hiuspohja ja sieltä hiusjuuresta lähtevän hiuksen kunto. Monelle koittaa näin syksyisin lomien loppuminen ja työpöydän äärelle paluu, joten stressitasot ja kesän jäljiltä mahdollisesti retuperällä olevat ruokailutottumuksetkin tuovat omat haasteensa hiusten hyvinvoinnin ylläpitoon. Siksi apua ja lisäbuustia kannattaa etsiä ravintolisistä, jotka helpottavat hiusten hyvinvoinnille tärkeiden ravinteiden saantia.
 

Sain Orionilta haasteen kokeilla uutta Biorion-hiusravintolisää tuomaan lisäpuhtia hiusteni hyvinvointiremppaan. Testaus lähti käyntiin noin kuukausi sitten ja tulen kertomaan vielä lisää kokemuksiani Biorionin käytöstä ja muista hiusten hyvinvointiin liittyvistä asioista syyskuun aikana.

Biorion on siis uusi avainlipputunnuksen saanut, apteekissa myytävä hiusravintolisä, joka sisältää hiuksille tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Yksi kapseli sisältää runsaasti biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka kaikki edistävät hiusten pysymistä normaaleina (terveysväittämä, jonka on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen).

Lisäksi tuotteesta löytyy kuparia, rautaa, E-vitamiinia, monia B-ryhmän vitamiineja, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Yksi kapseli päivässä riittää ja tuote sopii myös raskauden aikana ja imettäessä. Tuote on laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton ja kapseleita on saatavana 60:n (noin 40 e) ja 120:n kappaleen pakkauksissa.

Tässä Biorion-ravintolisien uusi mainosvideo, josta muuten saatat bongata tutut kasvot ;)

LivBoxin ja Orion Pharma toteuttivat yhdessä käyttäjätutkimuksen, jonka mukaan testaajista lähes 90 % koki hiustensa hyvinvoinnin parantuneen jo kahden kuukauden käytön jälkeen. Tutkimukseen osallistui 400 eri elämänvaiheissa olevaa naista: mukana oli esimerkiksi yli 40-vuotiaita, imettäviä sekä raskaana olevia. Tutkimuksessa oli huomattavissa joitakin ikäryhmäkohtaisia eroja, sillä vaihdevuosi-ikäiset naiset kokivan Biorionin tehneen hiuksien hyvinvointiin eniten muutoksia: heistä jopa 94 % koki hiustensa kunnon kohentuneen jo kahden kuukauden testiajanjakson jälkeen.

Oma testijaksoni on lähtenyt hyvin käyntiin, eikä minulla oli ollut ongelmia muistaa ottaa yhtä kapselia kerran päivässä. Yleensä se homma on hoidettu samalla, kun aamupuuro valmistuu mikrossa. Kapseli on onneksi helposti nieltävä, eikä maistu suussa oudolle, mistä myös iso plussa!

Itse olen jo nyt aika innoissani tästä, sillä uskon Biorionin ja erityisesti sen sisältämän sinkin tekevän kutaa hiuksieni lisäksi myös iholleni. Hiusteni kasvunopeus ei myöskään ole koskaan ollut mitään kovin huikeaa. Olen parhaimmillani tainnut päästä sinne yhden sentin kuukausinopeuteen ja hiuslaatuni on aina ollut myös hyvin ohut. Toivon kapseleiden antavan hieman lisäpontta ohuen tukkani terveyteen, eikä lisävitamiinit ja rauta ole varmasti pahitteeksi muullekin kropalle.

Syksyn tukkaremontti on täten virallisesti laitettu käyntiin!

Kommentit

EMerituuli
Loxodon

Satutko muistamaan montako mikrogrammaa biotiinia yksi kapseli sisältää?

farmaseutti (Ei varmistettu)

Se sisältää kyllä tosi vähän biotiinia 2000 mikrogrammaa eli 2 milligrammaa. :D Toki noissa Biorinissa ja Priorinissa on myös muita vitamiineja. Eniten biotiinia on Biotin Strong Hair&Nail valmisteessa (5 milligrammaa..)

EMerituuli
Loxodon

Aivan! Oon nimittäin jo pari vuotta syönyt tota valmistetta, jossa biotiiniä on 5 mg ja tukka voi tosi tosi hyvin. 

Erika Naakka
NUDE

Mut en kyllä usko että kahdella ja viidellä milligrammalla on ihan kauheesti eroa kokonaisuutta katsellen :)

LittleDysfunk
Little Dysfunk

Moi! Kiva blogi! :) Oon miettinyt kans että pitäiskö joku tommonen kuuri ainakin kokeilla kun on tuntunut jo pidemmän aikaa että tukka on jonkun verran harventunut... Oon taipuvainen anemiaan ja viimeisen puolen vuoden aikana laihtunutkin aika paljon niin ne varmaan vaikuttaa taustalla.

Kummastakohan olisi enemmän hyötyä kokonaisuuden kannalta: tuotteesta jossa on reilusti biotiinia vai tuotteesta jossa on vähemmän biotiinia mutta myös monipuolisemmin noita muita aineita... No, ainakin tuossa olisi myös sitä rautaa toisin kuin pikaisen googletuksen perusteella monissa muissa noista. Ootko itse huomannut uutta sänkeä enemmän kuin mitä yleensä? Onko noilla kapseleilla ollut mitään vaikutusta päänahan kuntoon?

Jostain muistan lukeneeni että Priorinin käytön jälkeen joillain on tukkaa lähtenyt tippumaan taas (ehkä enemmänkin?), mikä on mua vähän mietityttänyt, mutta toisaalta selväähän se on että vaikutusten ei voi olettaa jatkuvan loputtomiin käytön lopettamisen jälkeen. Tuskin nyt kuitenkaan kenenkään tukka lähtee päästä sen takia että on aloittanut ja lopettanut ravintolisän syönnin. :D Näissä olisi sekin hyvä puoli että päiväannos on vain yhden kapselin... Eikä hintakaan nyt loppujen lopuksi päätä huimaa.

/Anne

Kommentoi