Hiusten U-käännös kampaamo Pin Upissa

NUDE

Kerroinkin viime viikolla, kuinka blondi-identiteetti ei ole lähde musta kirveelläkään. Brunettena olo on ollut helppoa, kun suihkuun ei ole tarvinnut ottaa mukaan kolmea eri hopeatuotetta ja hiuksia ei ole tarvinnut sävytellä parin viikon välein. Mutta silti en ole ehkä tuntenut itseäni ihan omaksi itsekseni. Siksi päätin heittää U-käännöksen hiusvärin suhteen ja lähteä takaisin kohti vaaleaa.

Ensimmäinen askel otettiin perjantaina tietysti Johannan käsittelyssä kampaamo Pin Upissa. Johanna tsekkasi hiusteni tilanteen ja päätti lähteä vaalentamaan hiuksiani aluksi raidoittamalla. Äärimmäisen tarkkaa työtä tekevä Johanna latoi päähäni varmaan 100 folionpalaa ja kahta eri vaalennusainetta. Lisäksi latvasta napsaistiin iso viipale vähän huonokuntoisempaa tukkaa.

Olaplexillä tukka ei räjähtänyt käsiin vaan tuntui taas järjettömän sileältä. Se siitä "vaalennuksellani saan kivasti rakennetta hiuksiini" -ajatuksestani :D Ja hei oikeasti, jos et ole vielä kokeillut Olaplexiä, hommaa aika NYT! Tai vähintäänkin ennen kesää vahvistamaan kovalle koetukselle joutuvaa kuontaloa.

Kaikki blogiani vähänkin seuraavat eivät ole voineet välttyä Johannan ylistämiseltä, mutta ai että kun olen jälleen NIIIIN tyytyväinen! Olin henkisesti nimittäin varautunut siihen, että vietän tämän "välivaiheen" oranssihiuksisena, mutta toisin kävi. Johanna taikoi hiuksistani ihanansävyiset, osittain jopa hiekanruskeat ja aikalailla tykästyin juuri nyt tähän väriin. Platinatukkahaaveet hautautuivat tämän myötä ainakin hetkeksi, mutta katsotaan mitä ideoita vähän ajan päästä päähäni taas saan ;)

Mitäs te tästä päivityksestä sanotte? :)

Parturi-kampaamo Pin Up sijaitsee Helsingin Punavuoressa ja ajan voit varata netin kautta TÄÄLTÄ tai soittamalla numeroon 040 9636557.

Kommentit

Emppuliina (Ei varmistettu)

Aivan upeat hiukset! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiiiitos <3

Liliar (Ei varmistettu)

Kysyimpä kampaajaltani tuosta Opaplexistä kun sitä niin blogeissa hehkutetaan. Ajattelin että kun tätä mun yli puoleen selkään ylettyvää tukkaa kuitenkin säännöllisesti vaalennellaan niin että toihan voisi olla kiva kokeilla. Kampaaja totesi ettei lähtisi sitä minulle tekemään. Hiukseni ovat kuulemma liian hyvässä kunnossa ja olisivat todennäköisesti käsittelyn jäljiltä liian liukkaat ja ehkä jopa hiukan likaisen oloiset. Hän ei muutenkaan tuntunut olevan erityisen innostunut tuosta Opaplexistä, vaikka kertoikin sitä tekevänsä. Oma kampaajani on kuitenkin yksi niistä harvoista jotka ylipäätään suostuu värjäämään shokkivärejä tähän mun tukkaan kun tätä on niin paljon. Näillä mennään siis ilman Opaplexiä.

Liliar (Ei varmistettu)

Korjaus vielä siis edelliseen että Olaplexistä yritin puhua. Kännykän tekstinsyöttö korjasi omiaan. Ei pitäisi aamutokkurassa kännykällä mitään kommentoida. :) Kivalta näyttää kyllä nuo sinun hiukset. Kauniisti liukuu noi sävyt.

Se on sellaista (Ei varmistettu)

Tätä Opaplexia hehkutetaan, mutta sen kääntöpuolesta ei puhuta. Kun lopetat Opaplexin käytön palaavat hiuksesi takaisin "huonoon kuntoon". Saat Opaplexista hetkellisen helpotuksen, mutta käytännössä piilotat vain ongelmaasi. Lopputuloksena voit jopa tehdä hallaa hiuksillesi, koska Opaplexilla peität ongelmat alle ja luulet, että hiuksesi kestävät taas seuraavan rääkin, ja taas peität ongelmat Opaplexin alle, ja taas rääkkäät jne jne. Kierre on loputon.

Erika Naakka
NUDE

No siis tokihan hiukset olisivat parhaimmassa kunnossa jos en olisi ikinä alkanut värjätä hiuksiani. Mutta meikäläinen kun on sellainen joka haluaa tehdä muutoksia :) Itselläni Olaplex ja sen kotihoidon käyttö ovat kyllä ihan totisesti parantaneet hiusteni kuntoa ja kyllähän ne ihan kemiallisestikin sen tekevät: http://www.lily.fi/blogit/nude/olaplex-pintaa-syvemmalta-ennen-ja-jalkeenkuvat

Eikös tähän samaan kategoriaan mene sitten ihan kaikki hiusnaamiot, seerumit, öljyt ja lämpösuojatuotteet, joilla vain korjaan vaurioita ja jos kokonaan lopetat käytön, hiukset tietysti menevät huonompaan kuntoon, koska niitä ei siis hoideta millään. Ja esimerkiksi monet hiusnaamiothan vain "korjaavat" hiuksen pintaa lisäämällä siihen esim. silikonipinnan. Olaplexissa tapahtuu sentään ihan oikeaa korjausta hiuksen sisällä rikkisilloissa :)

Kommentoi