Hiusväri-inspiraatiota

NUDE

Jes! Pääsen perjantaina pitkästä aikaa Pin Up -kampaamon Johannan käsittelyyn. Juurikasvua on tullut kiitettävästi ja kaipaisin hiuksiin jotain yksivärisyyttä erikoisempaa. Vaaleammat raidat toisivat syvyyttä kampauksiin ja ehkä kameranikin osaisi tarkentaa paremmin raidoitettuun tukkaan kuin tähän ihan tummaan ;) Mitäs te sanotte tällaisesta kilpparivärityksestä?

Kuvat Instagramista: @bellezzahairstudio, @colorbymichael, @mavenbeverlyhills, @bestofhair, @juliamcdow.

Kommentit

Dora (Ei varmistettu)

Iiiiiihana toi ylärivin kolmas (vasemmalta päin)! Sopis varmasti myös sulle. :-) x Dora

Babs

Ite lähen nyt ihan yksiväriseen mustaan kun saan karvat kotiin. Mutta muuten toi eka on niiiiiin herkku!! Sopis sulle. Tois kivasti lämpöä ja korostais kivasti ihon sävyä ja silmiä.

<3

Babs

Jossutii (Ei varmistettu) http://jossusliv.blogspot.fi

Oi juku miten ihania värejä! Onko tuo siis ombre, mutta raidoitettuna? Harmi vaan kun latvat aina kärsivät vaalennuksesta :/ Nimim. tykkäisin kovin, mutta tukka ei kiitos miljoonien vaalennusten :)

Erika Naakka
NUDE

Niin balayage taitaa olla raidat, jotka on painottuneet latvoihin. Kokeile ensi kampaamokerralla Olaplexia! Varmasti tukka kestää paremmin.

annika s (Ei varmistettu)

Mun suosikki on ehdottomasti ylärivin kolmas! Mulla itsellä on alarivin kolmannet, jotka harmikseni koko ajan tuppaa mennä oranssin ja keltasen vivahteiseksi :|

Kommentoi