Hiusväritaituri nr. 1

NUDE

Pari kertaa olen erehtynyt istumaan jonkun vieraan kampaajan penkkiin ja manannut sen jälkeen, että miksi ihmeessä minä nyt niin tein. Sitten kipitän häntä koipien välissä akuutin avun tarpeessa Helsingin Punavuoreen kampaamo Pin Upin Johannan luokse. Onneksi Johanna on niin uskomattoman taitava värjääjä, ettei mikään hiuskriisi ole hänelle ylitsepääsemätön.

Tällä kertaa halusin päivittää väriäni ja pehmentää edellisessä paikassa saamani vaaleat raidat. Kroatian aurinko oli tehokkaasti vienyt tyven tummuutta pois ja tuonut tilalle kaikki oranssin ja punaisen sävyt. Kuumuus oli kärtsännyt latvoja ja hiukset tuntuivat hankalan pitkiltä kampauksia tehdessä, joten halusiin niistäkin pari senttiä pois.

Johanna otti ohjat käsiin ja teki minusta taas minut! Tumma tyvi ja kirkkaan vaaleat pituudet ne vain tuntuvat eniten omilta. Johanna myös pätkäisi monta senttiä latvasta pois, joten nyt tukka on todella terveennäköinen. Ja se väri... jälleen kerran ihan täyskymppi! Jospa minä jo nyt päättäisin olla menemättä muiden värjättäväksi ;) Kiitos Johanna! <3

Olen käynyt Johannalla jo piiiiiiitkään ja jos edelliset muodonmuutokset kiinnostavat, voit käydä kurkkaamassa niitä esimerkiksi täältä, täältä ja täältä. Jos haluat itsellesi upean kesävärin ja asustelet Helsingin seudulla, kannattaa ehdottomasti soitella Johannalle. Hän jää lomalle ensi viikon torstaina, mutta palaa heinäkuun puolessa välissä takaisin parturoimaan :)

Pin Up sijaitsee Helsingin Punavuoressa (Sepänkatu 9) ja ajan voit varata netin kautta TÄÄLTÄ tai soittamalla numeroon 040 9636557.

Kommentit

LJK (Ei varmistettu)

Toi on kyllä ihan mahtava hiusväri! Sopii sulle erinomaisesti :)

Nella / Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi/

Niin kaunis väri! Jotain tuollaista tahtoisin itsellenikin :)

Jehezz (Ei varmistettu)

Taisi mennä manaaminen ja maanittelu sekaisin? :D

Erika Naakka
NUDE

OHO! Haha kiitos :D

Kommentoi