Huippusivellin alle kympillä!

Olenkin joskus tainnut täällä surkutella sitä, ettei mun lempparisivellintä, Real Techniqesin Brush Crush 3 Foundation Brush -meikkivoidesivellintä saa enää mistään. Ja kun mä olisin halunnut niin sitä teille vielä hehkuttaa, koska se on ihan paras meikkivoiteen levitykseen!

Olen jo pitkään yrittänyt etsiä tuolle korvaajaa ja NYT se on viimeinkin löytynyt!

Olin jokin aika sitten aivan ihanassa OletKaunis.fi:n PR-tilaisuudessa. Kerrankin näin niin paljon somesta tuttuja kasvoja, kun paikalle oli kutsuttu valtava määrä juuri kauneusalan vaikuttajia.

Tilaisuudessa esiteltiin myös OletKaunis.fi:n uutuusbrändi, Lottie London. Tsekkailin pöydällä esillä olleita tuotteita, kun @tuijahnyrhinen nykäisi mua hihasta ja kertoi, että merkin *LF020 Dense Buffer Brush on muuten tosi lähellä sitä rakastamaani Real Techniquesin sivellintä. Joten nappasin siveltimen siltä samalta seisomalta testiin!

Ja nytpä en ole kauheasti muita siveltimiä käyttänytkään 😀 Tällä tiheällä siveltimellä onnistuu sekä meikkivoiteen levitys, että voidemaisen ja nestemäisen bronzerin, poskipunan ja vaikka korostustuotteen levitys. Ja kyllä, se on todella lähellä RT:n kuuluisaa sivellintä!

Ja mikä parasta, *Lottie Londonin Dense Buffer Brush maksaa alle kympin! Jos siis etsiskelet hyvää sivellintä pohjameikin tekoon, testaa ihmeessä tämä. Ihan best!

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *