Huivihulluus!

NUDE

Jotenkin tämä uusi otsatukkani on saanut mut ihan huivi-inspiraation pauloihin. Ja yleensäkin kokeilemaan hiuksilla kaikkea uutta. Kyllä muutos kannattaa, se tuo usein mukanaan uutta intoa!

Ehkä olen vähän ajoissa, mutta ei kai pieni kesäfiilis näiden pakkasten keskellä haittaa? Tässä siis vähän huivi-inpistä ympäri webbiä ja Instagramia kerättynä. Ihanaa sunnuntaita <3

Kuvat: cultgaia, @jenatkinhair, @marvaldel, Pinterest.

Kommentit

mzk (Ei varmistettu)

Moi! Ei liity nyt postauksen aiheeseen mitenkään, mutta olisiko sulla suosituksia luomivärisiveltimiin?:) Vähän yritin googletella sun postauksia aiheesta, mutta koska ne mitä löysin oli sen verran vanhoja, että ajattelin kysyä. Ajattelin, että jos näin alkuun vaikka panostaisin kahteen siveltimeen, niin mitkä olis just ne parhaat?:)

Erika Naakka
NUDE

No itseasiassa tää postaus http://www.lily.fi/blogit/nude/top-5-silmameikkisivellinta on edelleen aika ajan tasalla haha :D Eli siis edelleen lemppareita  on tuon postauksen MACit ja Real Techniques Deluxe Crease Brush ja myöskin saman merkin Base Shadow Brush. Lisäksi käytän Ecotoolsin luomivärisiveltimiä, joissa on kyllä ehkäpä kaikista paras hinta-laatu-suhde eli sinuna menisin tsekkailemaan niitä ja ostamaan sen kokoisia, kun tarvitset :)

Kommentoi