Huomenna!

NUDE

Arvaatteko jo mikä on huomenna julkaistavan Iltalehden videoni aihe? ;)

Kommentit

K (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08220383191553856164

Oletpa söpö!

Luin blogistasi, että tetrasykliinikuuri auttoi iho-ongelmiisi. Koska söit kuurin ja ovatko näpyt pysyneet poissa?

Sama kuuri tehosi minullakin joskus rippikouluikäisenä, mutta näpyt (lähinnä otsassa) palasivat välittömästi kuurin loputtua! Söin neljä vuotta e-pillereitä, jolloin sain nauttia finnittömästä ihosta. Nyt olen kuitenkin ollut pian pari vuotta luonnollisilla hormoneilla, ja iho on ajoittain kamalassa kunnossa, ajoittain taas parempi. Paulas's Choice BHA 2 % tuntui parin ensimmäisen kuukauden ajan auttavan, mutta ei enää.

Ajattelinkin mennä ihotautilääkärille, mutta en haluaisi syödä antibiootteja turhaan. :/ Roaa tuskin muutaman näpyn taltuttamiseksi määrätään.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No kiitos :)

Söin tetrasykliinikuurin joskus ennen ylioppilaskirjoituksia eli vuonna 2008. Ja finnit ovat, yllättävää kyllä, pysyneet poissa! Luultavasti juuri e-pillereiden ansiosta.

Tiedän myös tapauksia, joissa tetrasykliini on poistanut näpyt ja pillerit ovat pitäneet ne poissa, mutta heti omien hormonien kanssa iho on taas lähtenyt kukkimaan. Niin mullekin varmaan tulee käymään :/ Oletko harkinnut Roaccutan-kuuria? Sillä ainakin lähtisivät kaikki finnit ja pysyisivät poissa!

Kommentoi