Huulipunavinkki kellertäville hampaille

NUDE

Monille tämän päivän aihe on ihan tuttua kauraa, mutta toisinaan ystäväni kysyvät tästä minulta ja huomaan, ettei tämä yksi meikkauksen tärkeimmistä säännöistä olekaan kaikille ihan selvä juttu :) Kertaus on meikkiopintojen äiti, joten: sinisävyiset huulipunat saavat hampaat näyttämään valkoisemmilta. Jos kahvi ja tee ovat tehneet hampaisiisi tehtävänsä, huijaa katsojaa luumun, pinkin ja violetin sävyillä.

Muistan, kuinka tämä oli itsellenikin jotenkin todella vaikeaa uskoa. Miten muka kylmät sävyt voisivat viedä omista hampaista keltaisuutta pois? Luulisi, että vastakkainen sävy vain korostaisi oman hampaan kellertävää väriä. Ja tuntuu, että nyt, kun vertailin näitä kahta kuvaa, tajusin vasta, mistä tässä on oikein kyse. Violetista huulipunasta heijastuva valo on sävyltään kylmää ja eron huomaa parhaiten alemman kuvan vasemmanpuolimmaisissa hampaissa, joista osa näyttä jopa sinisiltä!

Toki tätäkään "sääntöä" ei kannata ottaa niin vakavasti. Käytä siis juuri sitä huulipunaa, josta itse eniten pidät ja jossa tunnet itsesi kauniiksi. Oma suosikkisävyni on tällä hetkellä NYX Soft Matte Lip Creamin Morocco <3

Mikä on sinun lempparihuulipunasävysi?

// Write this down: blue toned lipsticks can make your teeth look whiter. If you won't believe it, look at the picture ;)

Kommentit

paulahelena
ALUAP

mikä toi ihana oranssi puna on? :)

Erika Naakka
NUDE

Make Up Storen mattahuulipuna sävyssä Dare :)

paulahelena
ALUAP

ai se on se, oon sitä joskus hypistellytkin mut ehkä pitää hommata kun se kerta näyttää huulilla noin kivalta!

Reetta_e

Toi alempi on niiin ihana! <3

Kiitos vielä eilisestä, sen voimin on menty tänäänkin! *pus*

Erika Naakka
NUDE

❤❤❤

Eveliina / Six Feet Tall (Ei varmistettu) http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Wow olin ihan ällistynyt kuinka voimakkaasti violettihuulipuna heijastaakin väriä hampaisiin! Näyttää oikeesti siniseltä! Mutta tuo ylempi huulipuna, ihan täydellinen!
Ihanaa kesää Erika! Sun blogi on ollut jo niin kauan kuin muistan mun lemppari! :*

Erika Naakka
NUDE

No niin näyttää! :D Ja ylempi puna on Make Up Storen Dare :)

Voi että kiitos ihanasta kommentista ja ihanaa kesää myös sinulle! <3

kinkku (Ei varmistettu)

Candy yam yam saa hampaat näyttämään ihan keltaisilta :/

Erika Naakka
NUDE

Candy Yum Yum on tosiaan juuri siinä rajoilla, valkaiseeko se vai ei.

Tintsh (Ei varmistettu)

Selkeä ero on kyllä, vaikka pakko kommentoida että sun hampaat ei oo ehkä parhaat tän asian demonstroimiseen kun näyttävät noin kauniin valkoisilta joka tapauksessa. :'D

Erika Naakka
NUDE

Haha no kiitos :D Mutta olisi ehkä pitänyt ottaa kuvat vähän heikommassa valaistuksessa, niin asia olisi tullut paremmin esiin :)

Kommentoi