Hyviä uutisia ripsaririntamalla

NUDE

Osa teistä varmasti muistaa taannoisen blogipostausten valtaajan. Alkuvuodesta Lumenen True Mystic Volume -ripsiväri pomppasi silmille minne ikinä katseensa käänsikään. Ja myös Nudesta löytyy postaus Lumenen yllätysripsarista.

Postaukseeni tuli monia kysymyksiä siitä, onko tuotetta saatavana ainoastaan vedellä lähtevänä versiona. Lanseerauksen yhteydessä True Mystic Volumesta tuli tosiaan vain normiversio, mutta nyt odotus on palkittu ja ihanuus saa kesäkuun alussa vedenkestävän sisaren! Moni ei pysty käyttämään vedellä lähteviä ripsareita ollenkaan, joten tämä uutuus ilahduttaa varmasti monia.

Waterproof-versio sopii erityisesti niille, joiden taivutus ei meinaa pysyä ripsissä millään. Meikäläisen tikkuripset kaipaavat aina välillä tujumpaa vedenkestävää ripsaria tuekseen. Tämä versio on normiversionsa veroinen ja aivan yhtä muhkeaa volyymia antava. Suosittelen kokeilemaan heti, kun ensi viikolla tätä kauposta löydät. Hintaa tuotteella on noin 20 e.

Kommentit

Serenity / Rabbit's Hollow (Ei varmistettu) https://rabbitshollow.wordpress.com

Ihanaa kuulla, että True Mystic Volume saa vedenkestävän version!
Pitkään olen etsinyt ripsiväriä, joka antaa oikeasti tarpeeksi tuuheutta ripsiini ilman pituutta (sitä en tartte yhtää enempää :D ) ja vain tuo vedenpitämättömyys oli miinus.. Herkkäsilmäinen ei tarvitse kuin yhden tuulenpuuskan ja ripsarit on poskilla! :'P

Tiedänpä nyt mikä on ensi kuun ehdoton hemmotteluostos! :)

Marika (Ei varmistettu) http://lifeanddisasters.blogspot.com

Jihuu! Tätä on odotettu!

Milla Jasmin (Ei varmistettu)

Mulla se normaali versio ei lähe pelkällä vedellä mihinkään! :D Eikä ees tavallisella meikinpoistoaineella meinaa lähteä, pitää olla jotakin öljypohjaista että saa irti ripsistä. Mutta huippu tuote kyllä!

Heinz (Ei varmistettu)

Minus on joku vika kun tunnun olevan ainoa jonka mielestä toi on ihan kamala ripsari :D Ostin sen suurin odotuksin koska pöhinä ja mikä lässähdys kun otin käyttöön. Klimppinen eikä toiminut mulla ollenkaan. Tyhmää koska olisin niiiin halunnut fanittaa tätä.

Mia K.
Voi taivas

:) no et oo tod. ainoa.. 

hennaas (Ei varmistettu)

Et oo ainut! Kuulin tästä niin paljon hyvää, mutta ei kyllä toimi sitten millään. Ripset suoristuu heti (mitä ei tapahdu muiden ripsareiden kanssa ja muutenkin on kaarevat ripset valmiiksi), varisee päivän mittaan pois ja loput ei lähde vedellä millään pois, enkä voi käyttää mitään aineita siihen, kun silmät et kestä sellasia.

Mahdoton Nainen

Jeeaaah!! Mä laitoin ihanLumenelle kyselyn joitain viikkoja sitten, että olisko vedenkestävää versiota tästä muuten täydellisestä ripsarista tulossa. Mulla noi vedellä pestävät tuppaa varisemaan ja niin myös tää. Sain kyllä vastauksenkin Lumenen asiakaspalvelusta, mutta kyseinen henkilö ei ainakaan tiennyt että vedenkestävää versiota olisi tulossa. Siksi otan tän uutisen riemulla vastaan :)

Kommentoi