Hyviä uutisia! Too Faced saapui Cult Beautylle!

NUDE

Ai ai ai nyt korviini on kantautunut kyllä niiiiiiin hyviä uutisia! Osa teistä tästä jo varmasti eilen kuulikin, mutta supersuositun meikkimerkin Too Facedin tuotteita saa nyt helposti tilattua meille Suomeen. Too Faced on nyt nimittäin tiistaista lähtien ollut verkkokauppa Cult Beautyn valikoimassa! Tätä on totisesti odotettu!

Enää ei tarvitse ottaa laivamatkaa Tukholmaan tai maksaa älyttömiä postimaksuja Selfridgelle tai Puolan Sephoralle näitä ihanuuksia halutessaan. Cult Beautylla postarit ovat ilmaiset yli 40 punnan tilauksille ja nyt uutiskirjeen tilaajat saavat ilmaisen toimituksen ensimmäiselle tilaukselleen!

Too Faced on tunnettu ehkäpä maailman parhaimmasta ripsiväristään, Better Than Sex -maskarasta, luomiväreistään, poskipunistaan, primereistaan ja meikäläisen ikisuosikista, Chocolate Soleil -aurinkopuutereista. Too Faced on jo pitkään ollut minun ja varmasti monien muidenkin suomalaisten haaveilema merkki ja nyt en voi muuta kuin riemuita siitä, että tuotteiden saatavuus parani näin roimasti. Merkin meikit ovat todella laadukkaita, luomivärit pigmenttisiä ja Too Facedia näkyy usein isojen tubettajienkin videoilla. Onneksi Cult Beautyn valikoima on laaja ja jokainen varmasti löytää sieltä haluamansa jutun.

Kuka muu on tästä ihan sikainnoissaan! <3

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Helvetti, että pitikin käydä kurkkaamassa. 125 euroa heippa hei, vaikka en oo koskaan tuosta merkistä ollutkaan kiinnostunut :D Todellinen heräteostos 5 minuutissa...

Mutta nyt ois tulossa Born this way -meikkivoide, Melted matte -lippie, Pink leopard -poskipunabronzer ja Primed &amp; poreless -puuteri. Että kiitti nyt sulle tästä rahanmenosta! :D Innolla odotan uutta kokeiltavaa... Kerrohan, jos meinaat itse tilailla :)

Erika Naakka
NUDE

Hahahaha omg! :D :D Mut ihanaa, toivottavasti tykkäät niistä! Kyllä mä täs joku päivä vielä jotain itsekin tilaan :)

Tyttö harmaasilmäinen (Ei varmistettu) https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

Voiko tästä olla muuta kuin innoissaan :) Vielä kun saataisiin joku päivä Kat Von D:tä jostakin Suomeen tilattua ilman jäätäviä postikuluja.

Erika Naakka
NUDE

No älä!!

kosmetiikansuurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Olin kyllä aika innoissani kun sain cultbeautylta sähköpostia aiheesta :) Paletit kiinnostaisi eniten!

Erika Naakka
NUDE

Niinpä! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihan super innoissani. Saa ripsaria jatkossa aina helposti :)! Onko tuo pohjustustuote niin hyvä kuin kehutaan sen olevan?

Maria. (Ei varmistettu)

Pohjustus on ihan sairaan hyvä!! :))

Erika Naakka
NUDE

Mä en oo testannut sitä mutta melkein ostin sen just Pariisista :D En sitten tiedä miksi en sitä ottanut. Ehkä koska se oli niin.. kasvovoidemainen? 

Kapriss (Ei varmistettu)

Selfridges-verkkokaupasta saanut jo kauan tilattua Too Facedia Suomeen. Sieltä saa mm. myös Huda Beautya ja Charlotte Tilburya.

Erika Naakka
NUDE

Juu oonhan mä tossa tuon Selfridgesin maininnutkin :)

hotmail (Ei varmistettu) http://hotmailentrarlogin.org

Juu oonhan mä tossa tuon Selfridgesin maininnutkin :)

Kommentoi