I love me -messujen saalis

NUDE

Yhteistyössä Messukeskus

Huh nyt on messut messuiltu ja ai että oli mukavaa! Kauneuden ja terveyden osastot tuli koluttua viikonlopun aikana jokaista milliä myöten, eikä siihen olisi millään yksi päivä riittänyt. Niin paljon oli nähtävää ja kuultavaa :) Ja nyt haluaisinkin vielä hehkuttaa paria ihanaa jutskaa, jotka messuilta lähti mukaan.

Biozellin pisteeltä messubloggaajat saivat mukaansa tuotekassit. Onneksi kassiin sai valita Biozellin kuivashampoota tummille hiuksille, sillä se oli juuri itseltäni päässyt loppumaan. Ja taitaa muuten olla varmaan viiden kuivashampoopullo tältä merkiltä, jonka korkkaan. Niin hyvää tavaraa, siis tavis ja tuo tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo, suosittelen! Mukana oli myös Volumizing Seawater Spray -suolasuihke, jonka me bloggaajat olimme valinneet suosikiksemme ennen messuja saaduista bloggaajakassin tuotteista ;)

Hei ja tässä samalla voisin mainita Biozellin kisasta, joka starttaa ihan kohta. Olen siihen jo osallistunut ja jos haluat auttaa minua nappaamaan voiton, äänestä Instagramissa tykkäämällä tästä kampauskuvastani :) Äänestämällä olet mukana sadan euron Biozell-lahjakortin (arvotaan viikottain) sekä kahden hengen stailauspäivän (pääpalkinto) arvonnassa! Lisää infoa seuraa myöhemmin, mutta tykätä voit jo nyt.

Oriflamen pisteellä, jossa kävimme kaikki meikkauttamassa itsemme, lähti mukaan muutama tuote. Esimerkiksi ihana syksyinen Long Wear Nail Polish ja huulipuna sävyssä Red Devotion. Ja lisää tulee kuulemma perästä :) Laveran pisteeltä lähti mukaan iso liuta huulirasvoja, koska itse ostin niistä kaksi, minkä jälkeen sain käteeni bloggaajakassin, jossa olikin kolme lisää! :D Nyt sitten riittää vaseliinittomia huulirasvoja pitkäksi aikaa (katso vaseliinittomuuden hyödyt täältä). Avonilta bloggaajat saivat mukaansa muutamia uutuusmeikkejä, mm. tämän kultaisen huulipunan, cool!

Puhdistamolta taas saimme jälleen ihanan bloggaajakassin täynnä erilaisia smoothieita ja raakasuklaapatukoita. Okei ensimmäinen smoothie, jota testasin maistui aivan kammottavalle, mutta aion antaa näille vielä uuden mahdollisuuden :D Avonilta ja Oriflamelta saadut kosteusvoiteet tulevat tarpeeseen. Ja hajuvesiongelmaani lähden etsimään ratkaisua tuosta Avonin uutuustuoksusta. Josko nyt nappaisi!

Ja tässä muutama tuote, joita en oikeastaan saanut itse messuilta vaan nämä olivat osa bloggaajakassia, joka jo ennen messuja meille "kummibloggaajille" jaettiin. Halusinkin nostaa nyt muutaman hyväksi todetun tuotteen esille. Nafha on yksi suosikki-luonnonkosmetiikkamerkeistäni ja edellisen arganöljypullon posahdettua rikki lattialle, tämä uusi samanlainen tuli kuin tilauksesta! Mádaran Detox -kasvonaamiota olen nyt käyttänyt muutaman kerran ja pidän siitä kyllä todella! Iho tuntuu todella raikkaalta mutanaamion jälkeen. Revitalashin kulmakarvageeli on nyt kova vastustaja Lumenen vastaavalle suosikkituotteelle. Tämä geeli on Lumenen versiota tujumpaa ja lupaa myös hoitaa karvoja samalla, kun laittaa ne pysyvään ojennukseen :)

Bloggajakassissa oli mukana myös LivBox (joka muuten sekin valittiin bloggaajien suosikiksi). Sieltä paljastui mm. kuvassa näkyvät Batisten pieni kuivashampoopullo ja Cliniquen silmänympärysvoide. Molemmat ovat kulkeneet matkoilla mukana ja olleet siis kovassa käytössä. Terveisin nimim. Kuivashampoiden suurkuluttaja..

Ja tässä yksi hauska sattuma. Olin nimittäin nääääin lähellä ostamassa lisää Invisibobbleja (joihin olen nyt siis täysin rakastunut). Ajattelin, että teen ostokset vasta kun olen lähdössä, mutta en sitten lopuksi enää raaskinutkaan lähteä hakemaan näitä pompuloita messujen tiimellyksestä. Ostokset jäivät siis tekemättä, mutta maanantainen postinhakureissu osoittautuikin oikein mukavaksi, kun saapuneesta paketista paljastui juurikin niitä puhelinlankarinkuloita sekä kovasti odottamani Beautyblender, jota nyt saa myös Suomesta! Nämä löytyivät siis messuilla samalta ständiltä Tangle Teezerin kanssa :)

Ja sainpa messuilta myös roppakaupalla hyvää mieltä. Oli niin mukavaa kierrellä ystävien ja siskon kanssa muutama päivä ilman mitään kiirettä mihinkään :) Ja arvatkaapa mikä oli ehkä kaikista mieleenpainuvinta. Sen kertoo tämä kuva:

Kuva on eräältä ihanalta Milla-tytöltä, joka tuli nykäisemään minua hihasta messuilla ja pyysi kanssaan yhteiskuvaan :) Oli niin kivaa tavata pitkäaikainen blogin lukija näin ihan kasvotusten! Tätä muistelen varmasti vielä pitkään <3

Ensi vuoden tapahtumaa vaan odottelemaan ;) Mitäs ihanaa te löysitte tämän vuoden I love me -messuilta?

Kommentit

LauraMaria (Ei varmistettu)

Beautyblender <3 mistä noita siis Suomessa saa ostettua :)?

Tuuli (Ei varmistettu)

Muakin kiinnostais mistä noita BeautyBlendereitä saa ostettua :)

Reetta_E (Ei varmistettu) http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

Oli kyllä niin kivaa, kiitos vielä! <3
Ja toi yhteiskuva on ihana! <3

Hanna (Ei varmistettu)

Minua harmitti messuilla se, että ne olivat vähän liian "myyjäiset" omaan makuuni. Odotin että sieltä olisi saanut enemmän pieniä näytteitä ja ideoita, mutta melkein kaikki näytteilleasettajat vain tuntuivat ennemminkin myyvän omia tuotteitaan (ymmärrän kyllä että tämä on sinällään messujen idea, toivottavasti pointtini tulee ymmärretyksi). No, löysin onneksi kivoja juttuja edulliseen messuhintaan :)

Kommentoi