IDUN Mineralsin ihanuudet

NUDE

IDUN Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, joka on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille akneihosta atooppiseen ja allergiseen. Apteekeissa myytävään meikkisarjaan kuuluu kuuluu meikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto, luomi- ja ripsivärejä sekä siveltimiä ja niiden puhdistusaine. Sain IDUN Mineralsilta testiin muutamia tuotteita, joista nyt esittelen teille poskipunan sekä uuden suosikkiaurinkopuuterini :)

Aurinkopuuteri on täydellisen sävyinen, ei liian oranssi eikä myöskään liian harmaa. Lisäksi se antaa hennon helmiäisen kuullon, mikä sekin sopii minulle vallan mainiosti. Poskipuna on ihanan sävyinen, mutta ehkä inan liian kova. Nappia saa hinkata ihan kohtuullisella voimalla, jotta väriä lähtisi tarpeeksi. Toisaalta, tällä tavalla poskipunaa ei ainakaan tule liikaa ja välttyy ns. kuumenaamaefektiltä ;)

Aurinkopuuteri pääsi heti ihan vakkaripaikalle meikkipussiin. Vaikka olenkin kehunut Benefitin Hoola arskapuuteria, on mua alkanut pänniä sen koko ja turha pakkausmateriaali pienehkön puuterinapin ympärillä. IDUN-aurinkopuuteri taas on pakattu kovaan, peililliseen (JES!) rasiaan, joka mahtuu paljon paremmin muutenkin täynnä olevaan meikkipussukkaani. Pakkaukset on muuten suunnitellut taitelija Patrizia Gucci, joka on luonut pakkauksiin oman näkemyksensä pohjoismaisesta IDUN-jumalattaresta.

IDUN Mineralsia myydään vain apteekeissa ja lähimmän jälleenmyyjät löydät täältä ja itseasiassa blongasin nämä juuri myös Nelly.comista! Koko tuotevalikoiman löydät täältä.

Onko kellään teistä lukijoista kokemusta tästä mineraalimeikkisarjasta? :)

Kommentit

Natty (Ei varmistettu) http://www.drobeknatty.blogspot.com

You´ve got nice hair!

Erika Naakka
NUDE

Thanks so much! :) Although I'm dying it soon.

Reija (Ei varmistettu)

Voi miten nätit pakkaukset!

Fiore (Ei varmistettu)

Bongasin tämän meikkisarjan vähän aikaa sitten lähiapteekista. Totesin sarjan pigmentit loistaviksi. Taisin kokeilla sekä aurinkopuuteria että poskipunia kämmensyrjään, mutta ehdottomasti vakuuttunein olin luomiväreistä. Niissä tuntui olevan loistavat pigmentit, eikä tuota poskipunan osalta mainitsemaasi kovuutta laisinkaan. Toki kestävyys on aina sellainen asia, joka jokaisen on testattava omalla iholla, mutta minulla tuollainen yhdistelmä on toiminut luomiväreissä hyvin, joten ehkä seuraavalla reissulla sellainen tarttuu jo mukaan.

Sari (Ei varmistettu)

Todella kaunis meikki, sopii ihonväriisi ja hiuksiisi loistavasti. Idun kiinnostaa kovasti mutta se ei varmaan sovi iholle, jolla on laajentuneet huokoset. Idunin sivuilla sanottiin käyttöohjeissa, että levitä tuote viimeiseksi niille alueille, joilla on näkyviä huokosia. Tahtoo varmaan sanoa, että sinne tuotetta pitäisi laittaa mahdollisimman vähän (tai ehkä ei ollenkaan)...

Mari (Ei varmistettu)

Itse löysin IDUN meikkisarjan keväällä ja muuta en naamaani suostu laittamaan! Hienojakoisemmassa, puuterimaisemmassa muodossa olevat tuotteet on puhtaimpia ja muistaakseni 100% mineraalia, kun taas nuo kiinteät tarvitsevat kiinteään muotoonsa lisäaineita. Itseltä vakikäytöstä löytyy puuterimuodossa meikkivoide, puuteri ja aurinkopuuteri. Lisäksi löytyy peitevoide, huulikiilto ja luomiväri. Tuotteet ovat melko arvokkaita, mutta erittäin riittoisia ja todellakin hintansa arvoisia. Lisäksi itse arvostan suuresti luonnonkosmetiikkaa joihin on lisätty mahdollisimman vähän mitään ylimääräistä. Itsellä on rasvoittuva sekaiho ja idun meikit pysyy kauniina koko päivän ilman puuteria! Mikä on täysin vierasta omalle nassulleni! Paperilla painelu pari kertaa päivässä riittää. Suosittelen!! :)

Emilia (Ei varmistettu)

Mulla on kokemusta kabuki-sivelttimestä, ihan mahtava! Tilasin pari vuotta sitten juurikin Nelly.comista ja vieläkin kuin uusi! Ihanan silkkisen pehmeä mutta samalla todella tiivis, toimii mahtavasti mineraalipuuterin kanssa. Tällä hetkellä oon levitellyt sillä kylläkin aurinkopuuteria, toimii myös siihen! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :)

Kommentoi