Ihana Intense Butter Gloss

NUDE

Välillä huomaan olevani vähän huono raportoimaan kaikista uusista meikkisuosikeistani. Tällä kertaa se tuli esille, kun ystäväni Reetta kysyi, olenko koskaan kokeillut NYX Intense Butter Gloss -huulikiiltoja. Vastasin että totta kai ja ne ovat suosikkikiiltojani ja että eikö hän muka ole huomannut sitä blogistani. Tässä vaiheessa paasaamistani tajusin, että vain toinen näistä on näkynyt blogissani ja sekin vain yhden kerran hyvin nopeana vilauksena.

On siis aika tehdä iso korjausliike ja kertoa näistä uskomattomista huulikiilloista vähän kuuluvammalla äänellä. Yhdysvaltalainen NYX on tunnettu mahtavista huulituotteistaan ja nykyisin tuotteita voi ostaa ja tilata Tukholmasta tänne suomeenkin NYXin pohjoismaisilta sivuilta. Mikä on tietysti aivan mahtavaa, koska en ehkä enää koskaan tule toimeen ilman Soft Matte Lip Creamia ja näitä blogin kautta saatuja Intense Butter Glosseja. Näissä kuvissa näkyvät sävyt Funnel Delight (pinkki) ja Orangesicle.

Mielestäni näille tuotteille pitäisi keksiä jokin niiden ominaisuuksia paremmin kuvaava nimi. "Super intense lip paint that will blind the people around you"? "Lip color that you could paint your house with"? Intense butter gloss antaa vaikutelman jostain tavallisesta huulikiillosta, mutta todellisuudessa näiden intensiivisyydellä, peittokyvyllä, pigmenttipitoisuudella ja sillä kiillolla ei ole mitään rajaa. Toisaalta nimessä oleva butter kuvaa hyvin kiiltojen koostumusta; kuin huulille levittäisi pehmeää voita!

Kiillot eivät tunnu huulilla limaisilta tai tahmeilta vaan enemmänkin voidemaisilta. Kiilto kuluu pois ajan mittaan, mutta pigmentti pysyy hyvin paikoillaan. Sävyt ovat superkirkkaat , mutta löytyy valikoimasta vähän hillitympiäkin vaihtoehtoja. Eikä näitä NYXille ominaiseen tapaan ole hinnalla pilattu; yksi kiilto maksaa noin 9,5 e.

Vaikka nämä kiiltomaalit ovat niin ihania, tulen silti aina olemaan mattapunatyttö. Mattapunat kun pysyvät aina huulilla paremmin, eivätkä irtoile lasien reunoihin. Mutta suosittelen näitä mattapunien kuivuutta kaihtaville ja kirkkaita kiiltovärejä etsiville koska vain.

// Intense Butter Gloss is just another reason to love NYX even more. These glosses are so pigmented and glossy that you could allmost paint your house with them! I'm wearing Funnel Delight and Orangesicle. Super bright shades that last and blind the people around you.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Katatuulikki (Ei varmistettu) http://perfectredlipsss.blogspot.fi/

NYX on ehdottomasti mun lemppari huulimeikissä. Tuotteita ei tosiaan ole hinnalla pilattu, mutta laatu on silti hyvä. Itsekin pidän kyllä mattahuulista enemmän, mutta kiiltävät huulet ovat kivaa vaihtelua :)

SimplyStephanie (Ei varmistettu) http://stephaniebeautyblog.blogspot.com

Nyx kuuluu täälläkin huulimeikki suosikkeihin, varsinkin matte lip cream, butter gloss ja butter lipstick. Jotain ne siellä Nyxillä osaa tehdä, mitä muut ei. Nyxiä myy nykyään myös Anttilat, mutta valikoima ei vaan ole kovin laaja. Tuo Orangesicle tulee olemaan ehdottomasti seuraava ostoslistalla, näyttää niin hyvältä ja kesäiseltä kuvassa :)

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Oi mä nyt innostuin näistä, etenkin tosta hinnasta! Jos mä nyt lähtisin näitä tilailemaan jostain, niin onko NYXillä jotain muita tuotteita, joita suosittelisit?

Erika Naakka
NUDE

No kuule ON! :D HD Eyshadow Base silmämeikin pohjustusaine on huippu, sitten tietty noi Soft matte lip creamit, Jumbo Eye Pencilit, Macaron Lippiet, Eyebrow gel, Prismatic Shadows -luomivärit ja huulipunan pohjustusaine (en ole testannut, mutta on voittanut monia gallupeja) :)

marpppa (Ei varmistettu)

Käytät rohkeasti huulipunia, ihailen! Nyt en puhu itseasiassa väreistä vaan siitä, että sinulla on melko kapeat huulet.
Mulla on vielä kapeampi ylähuuli ja tuntuu, että näyttää ihan tyhmältä huulipunat.. varsinkin vähän värikkäämmät.. Ja klovnilta kun yrittää vähän rajata isommaksi. No ehkä harjoitus tekisi mestarin :) Oliskos jotain pientä tutorialia huulten rajaukseen tms? :)

Erika Naakka
NUDE

No ehkä siksi käytänkin aina huulipunaa, koska muuten miniä ylähuulta ei näy ollenkaan! Hehe ja ehkä saatan rajata huulia tosiaan vähän isommaksi, joten sekin auttaa tätä minihuulta ;) Mutta rohkeasti vaan! Ja täytynee tehdä tästä joku video joskus :)

marsumarsu (Ei varmistettu)

Vieläkö toi pohjoismainen verkkokauppa toimittaa ne vaan kädestä käteen? Kerran tilasin ja sitten olikin sumplimista, minne kuriiri tuo paketin. Kun aina ei työpäivän aikana pysty vastaanottamaan mitään paketteja, niin olisi mulle parempi, jos firma toimittaisi postiin.

Erika Naakka
NUDE

Hei erittäin hyvä kysymys! Itse en ole vähään aikaan tilannut, joten en osaa sanoa. Kyselen tilanneilta kavereilta, miten heille on paketit tulleet :)

Mintteli (Ei varmistettu)

Vinkkinä kaikille, että Nyx:iä myydään nyt myös Helsingissä Kampin Anttilassa :)!

Erika Naakka
NUDE

Mutta kuulemma valikoima on aivan surkea :(

Kommentoi