Ihana L'ANZA Healing Pure

NUDE

Tässä kyllä paras ostos pitkiin aikoihin! Kerroinkin aikaisemmin tilanneeni Lookfantastic.comista L'ANZAn Healing Pure -syväpuhdistavan shampoon ja korjaavan hoitoaineen vaalennuksesta kärsineille hiuksilleni. Ja nyt en voi edelleenkään muuta kuin suositella ISOSTI tällaisia kelatoivia hiustenhoitotuotteita, etenkin vaalennetuille hiuksille.

Kraanavesi, ja etenkin näin kesäisin se mökkivesi, tuovat mukanaan metalleja, jotka voivat jämähtää vaalennennuksesta haurastuneisiin hiuksiin. Lopputuloksena on tunkkaiset ja kellertävät, tai jopa vihertävät kutrit. Itse olen käyttänyt kelatoivia tuotteita nyt muutaman kerran ja eron kyllä huomaa; pesun jälkeen hiukset ovat kiiltävämmät ja selvästi raikkaamman sävyiset! Näitä tuotteita olen testannut nyt kerran ja yllätyin, kuinka näin kotikonsteinkin kelatointi onnistuu todella hyvin. Best buy ever! Ja ilmeisesti tuon hoitsikan ansiosta hiukset olivat myös ihan megasileät, mikä yllätti, koska syväpesun jälkeen tukan luulisi olevan jotenkin kuivahtanut.

Ja tässä vielä pari alennuskoodia tuonne Lookfantasticiin, jos itsekin innostutte tilailemaan esimerkiksi nämä ihanuudet :) 10 % alennus kaikista tuotteista koodilla: 10LFJUL ja 15 % alennus, jos tilaat yli 50 punnalla: 15LF50. Niin ja lisäksi vielä 12 % pois St. Tropezin tuotteista koodilla 12TROPEZ :) Kaikki alennuskoodit ovat voimassa 29.7. asti.

Oletteko te jo tottuneet käyttämään syväpuhdistavia shampoita vai onko tämä ihan uusi juttu?

Kommentit

Jonttu (Ei varmistettu)

Onko hopeashampoon funktio täysin eri? Itse käytän ainakin vaalennetun värin keltaisuuden poistoon.

Erika Naakka
NUDE

Joo kyllä mäkin käytän hopeashampoita, mutta kuten pikkupirkolle vastasinkin, kelatoiva shampoo postaa väriä aiheuttavat metallit, hopeashampoo vain peittää keltaisen värin omalla pigmentillään. Eli ikään kuin se vain lakaisee ongelman vähäksi aikaa maton alle ;)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vitsi sun hiukset näyttää tosi hyviltä!

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

Kiitos Saara! :)

Meri (Ei varmistettu)

Vau, ihan uusi tuttavuus! Pitää laittaa kokeiluun :) Mulla on ollut oman värin kasvatusprojekti tässä nyt noin vuoden käynnissä ja on kannattanut! Olen saanut värjäämättä juuri sellaisen luonnollisen tuhkaisen ombren kuin haaveilinkin, eikä ole tarvinnut ravata kampaajalla värjäämässä ja rasittamassa tukkaa blondauksilla. Olen kuitenkin nyt huomannut, että hiukseni katkeilevat aika runsaasti. Pidän pitkää tukkaa usein töissä ponnarilla ja kyllä, käytän puhelinlankaponnareita, mutta NEKIN katkovat tukkaa :( Paksu tukka alkaa olla aika rumasti kerrostunut. Täytynee vaihtaa kampaustyyliä ja jos sulla on jotain killerivinkkejä tähän ongelmaan niin otan mielelläni vastaan. Myös latvat katkeilevat, ostin suosituksista Redkenin Anti Snap -jätettävän hoitsikan, kokeillaan toimiiko. Hoidan tukkaa hyvin ja suojaan lämpökäsittelyltä. Kiitos ihanasta blogista!!

pikkupirkko (Ei varmistettu)

Moi! Sun blogi on ihanan inspiroiva ja raikas. Erityisesti tykkään sun tukkavinkeistä :) sopiiko nuo lanzan tuotteet vaalealle pidennyshiukselle? Ja mikä tosiaan on kelatoivan ja hopeashampoon ero?

Erika Naakka
NUDE

Kelatoiva shampoo poistaa kellertävää väriä aiheuttia metalleja hiuksista, hopeashampoo yleensä vain peittää ja täten neutraloi keltaista väriä omalla pigmentillään. On tosin olemassa myös sellaisia shampoita, joissa on molemmat ominaisuudet! Yksi selllainen on Schwarzkopfin BLONDME -sarjan hopeashampoo, jossa on lila pigmentti ja kuulemma se myös kelatoi :)

Erika Naakka
NUDE

Niin ja kiitos paljon kommentista :) Se, sopiiko nämä tuotteet pidennyshiukselle on mulle vähän epäselvää, mutta ainakaan rakennepaikkaavat tuotteethan eivät pidennyksille käy. Mutta tätä täytyy tutkia!

Jossu (Ei varmistettu) http://jossusliv.blogspot.fi

Olen kokeillut ja suositeltu varsinkin kun käyttää kuivashampoota, jotta saisi tukan kunnolla puhtaaksi. Onko sulla kokemusta tai mielipiteitä kuivashampoista - tukkivatko ne hiuspohjan ja hidastavat hiusten kasvua vai ovatko ne ok tuuhentamaaan ohutta tukkaa, mikäli käyttää syväpuhdistavaa? :)

Erika Naakka
NUDE

Eeeeen kyllä usko, että ne nyt tukkisivat hiusjuuria yhtään sen enempää, kuin muutkaan hiustuotteet. Niissähän ei ole edes silikonia, jota joku voisi epäillä tukkeumia aiheuttavaksi. Mutta kyllä syväpuhdistus tekee hyvää tosiaan myös hiuspohjalle ja jos on huolissaan tuotteiden jämistä tukassa, kannattaa kokeilla myös hiuspohjaa kuorivaa shampoota. Se on ollut mullakin jo kauan hankintalistalla :)

Eli ne ehdottomasti on ok tuuheuttamaan tukkaa! Mä oon ainakin ihan suurkuluttaja ;)

sonja (Ei varmistettu)

Älkää missään nimessä peskö metallien vihertämiä blondeja hopeashampoolla! Mä erään kerran menin sen tekemään, PARTURIN suosittelemana, ja tuloksena oli harmahtava/vihertävän samea tukka, aivan kaamea lopputulos! Ehdottomasti ensin käsittelyjä tolla lanza purella, muutaman viikonkin pesisin pelkästään noilla, sitten tyveen uutta vaalennusta ja blondin ylläpitoa lanzalla silloin tällöin PLUS color glossin sävyhoitoainetta (esim helmenvaalea) juuri lanzalla kelatoinnin jälkeen.

Kommentoi