Ihana uusi luonnonkosmetiikan yövoide

NUDE

Luonnonkosmetiikka ottaa koko ajan enemmän jalansijaa kosmetiikkavarastoissani. Tykkään erityisesti käyttää luonnollisia tuotteita ihonhoidossa ja yksi lempimerkeistäni on saksalainen Lavera, jonka naamiota olen kehaissut täällä pariinkin otteeseen (täällä ja täällä).

Ja nyt Laveran on laittanut markkinoille aivan huikean tuotteen ja uusi Re-Energizing Sleeping Cream on vallannut sydämeni täysin. Tykästyin tähän heti ensikokeilulta, mikä on aika harvinaista yövoiteiden kanssa. Yleensä yhteinen matka uuden yövoiteen seurassa tyssää epämiellyttävään tuoksuun, tehottomuuteen tai esimerkiksi klähmäiseen tunteeseen iholla.

Laveran yövoide läpäisi seulani kertaheitolla ja olen käyttänyt tätä lähes joka ilta yli kuukauden ajan. Re-Energizing Sleeping Cream on hyväntuoksuinen ja ihanan täyteläinen, mutta ei jätä tahmaista tunnetta. Aamulla iho tuntuu pehmeältä, sileältä ja edelleen hyvin kosteutetulta, eikä päivävoiteen levittämiseen ole heti tarvetta.

Itseasiassa nyt kun tätä juttua tehdessäni aloin tutkailla tuotetta tarkemmin, en ihmettele miksi tämä tekee ihosta niin kuulaan ja sileän. Lavera Re-Energizing Sleeping Cream nimittäin sisältää sitä ah, niin ihanaa hyaluronihappoa! Lisäksi yövoiteestä löytyy mm. luomumanteli- ja -oliiviöljyä, jojobaa ja E-vitamiinia. Laadukkaat raaka-aineet tuntuvat myös tuotteen hinnassa, yleensä erittäinkin edullisia luonnonkosmetiikkatuotteita tarjoavan merkin voide maksaa nimittäin noin 22 euroa. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Ooh, tuota täytyy kokeilla! Laveralla on aivan ihania tuotteita. Oma kaappini sisältö on myös aika lailla vaihtunut luonnonkosmetiikkaan varsinkin ihonhoitotuotteiden osalta. :) 

HHH (Ei varmistettu)

Kiva kuulla että siirryt enemmän luonnonkosmetiikkaan.
Itse en voi Laveran voiteita testata kun sisältävät linaloolia ja limonellaa joille olen allerginen. Hyvä luonnonkosmetiikka on täynnä hoitavia ainesosia ja iho kiittää, samoin ympäristö. Lisäksi itselleni tärkeää on eläinkokeettomuus. Ensi viikonloppuna on Luonnonkaunis-messut Messukeskuksen Talvipuutarhassa.

ellumallu (Ei varmistettu)

Oih ihanaa luonnonkosmetiikkaa, lisää näitä! :)

Erika Naakka
NUDE

No varmasti tulee! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hurjat hinnat on Biodellyssä. Ecco Verdestä saa saman tuotteen noin kympillä :)

Erika Naakka
NUDE

Whaaaat ohhoh!

Kommentoi