Ihanat pisamat

NUDE

Välillä harmittaa, että kasvojen tietyt synnynnäiset piirteet nousevat esiin trendeinä. Kulmakarvojen tuuheus ja huulten täyteläisyys kun ovat sellaisia asioista, joihin voi itse vaikuttaa vain tiettyyn pisteeseen asti. Mutta tämän kesän isoimman trendin voi onneksi feikata ihan tuosta vain!

Joillekin onnekkaille kasvot täyttyvät pisamista jo ensimmäisten aurinkoisten päivien jälkeen, mutta ne, joille näitä söpöjä pikku pisteitä ei ole luonnostaan suotu, voivat ottaa vaikkapa kulmakynän kauniiseen käteensä ja alkaa piirtää. Ottakaapa mallia vaikkapa näistä kauniista naisita, joiden pisamat on ihan feikattu :) Meikäläinen taitaa testata tätä trendiä heti tällä viikolla!

Kuvat: All Over Press (Berardi ja Undercover) ja Instagram (@nyanelebajoa).

Kommentit

Lullah

Onneksi omistan pisamat. Olen aina pitänyt pisamista. Omani ovat aika hentoja ja näkyvät tuossa nenän varressa ja poskipäillä. Muutama menee ohimolle. Tällä hetkell haaveilen siitä, että sisin muun ihon niin tasaiseksi, jotta pisamat nousisivat selkeämmin esiin. Aknearpien jäänteet ovat pieniä, mutta sen verran, että haluan peittää ne ja samalla menee poskien pisamat piiloon. Meikin kanssa nenän ja ohimon pisamat näkyvät, jos hoksaa katsoa. Odotan kesää, jotta pisamat nousisivat paremmin esiin. 

Erika Naakka
NUDE

No mulla on vähän sama ongelma. Toisaalta haluan peittävyyttä epäpuhtauksille, mutta toisaalta haluaisin että munkin pisamat saisivat näkyä. Pitää yrittää pitää peittävyys mahdollisimman minimissä nenän alueella  :)

juliasaa (Ei varmistettu)

mulla on jonkin verran pisamia vuoden ympäri, mutta harvoin näkyy meikin alta (itsellänikin halu peittää punaiset finniarvet, jolloin myös pisamat peittyy). kesällä aurinko tuo pisamia paaaljon ja ne myös tummenee, mutta niitä ei tule söpösti vain tuohon naaman keskelle/nenälle vaan suurimmaksi osaksi poskipäiille ja ohimolle :D kesällä pyrin käyttää vain kevyitä meikkivoiteita, kuten tällä hetkellä loreal cushionia ja annan punaisten arpien mielummin näkyä vähän poskilla. :) toisaalta, osa pienistä arvista taas peittyy hyvin pisamien sekaan kesällä...

Erika Naakka
NUDE

niinpä, turha sitä on kaikkia ihon pikkuvirheitä peittää :)

Serenia

Paljon auttaa ne luonnolliset pisamat kun ne on silmänalusilla ja kyynärpäillä näin alkukaudesta. Kesällä sitten naamassa enemmän pisamaa kun pohjaväriä :D Mutta oon kyllä aina tykänny pisamistani, harmi vaan kun iän myötä tuntuvat korvautuvan luomilla.

mystery
Vision One

Mullakin on pisamia mutta vaan kesäisin ja vähän vaan. Muu ihoni on aika punertava , varsinkin ruskettuessaan kesän mittaan, jolloin pisamat ei enää juurikaan näy. Ja varsinkin jos laittaa meikkivoidetta niin sitten ei enää näy mitään. Haaveilen kunnollisen erottuvista pisamista! :D mutta ehkä niitä vois tosiaan koittaa piirtää lisää.

Kommentoi