Ihania huulipunauutuuksia

NUDE

Lumenen Raspberry Miracle -huulipunamallistoon on tulossa uusia ihania sävyjä, joita sainkin pari viikkoa sitten testattavakseni. Uudet sävyt ovat herkullisen marjaisia ja kuuluupa niihin yksi kevään trendisävyistä, mattainen oranssi :)

Tässä uudet sävyt vasemmalta alkaen: 11 Ruusun tuoksu, 10 Niityllä, 09 Kesän odotus ja 12 Tulinen ruska.

Raspberry Miracle -punat ovat niin pehmeitä ja lähes samettisia levittää! Väri pysyy yllättävän hyvin paikoillaan, sillä yleensä tällaista pysyvyyttä on vain täysin mattaisissa ja kuivahkoissa huulipunissa. Nämä ovat kuitenkin huulirasvamaisia, eivätkä kuivata huulia ollenkaan.

Itse olen ottanut arkikäyttöön tuon 10 Niityllä -sävyn, mutta kevään ja kesän tullessa trendiväri oranssi tulee varmasti olemaan yksi suosikeistani :) Mikään ei tänä keväänä näytä paremmalta, kuin urheilulliset vaatteet, arskalasit ja kirkkaan oranssit huulet!

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Niityllä on hirmu kaunis!

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Näyttääpä kivalta toi 10! :)

innaB (Ei varmistettu)

Ooo 10 on kyllä aivan ihanan näköinen!

Sale (Ei varmistettu)

Ihania sävyjä!

Mitä mieltä olet "värittömistä" vahamaisista huultenrajauskynistä, onko niistä mihinkään? Mitä itse käytät? Uuden punan kanssa ei aina viitsisi satsata myös uuteen rajauskynään, vai onko se ihan ehdoton?

Erika Naakka
NUDE

Itse en ole kokeillut värittömiä kyniä, mutta olen kuullut niistä vain hyvää eli kannattaa hankkia! Itsellänikin on ollut jo kauan ostoslistalla IsaDoran vahamainen rajauskynä :)

Sale (Ei varmistettu)

Ostin tuon isadoran kynän ja kyllä se tuntuu aika hyvin stoppaavan ohuen huulitussin karkailun! Kiitos :) Nyt täytyisi vaan rohkaistua huulipunan kanssa ulkoilmaan, tuntuu että tummissa ja kirkkaissa punissa näytän lähinnä klovnilta isojen huulieni kanssa, vaikka niitä kovasti haluaisin uskaltaa käyttää.

Erika Naakka
NUDE

no hyvä! pyh, etkä varmasti näytä yhtäään klovnilta. kevyellä silmämeikillä kirkkaat punat sopii kelle vain! :)

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.com

Oii, toi 09 näyttää ihanalta! Sopiskohan se mullekin.... :P

Mirette (Ei varmistettu) http://haikumotorik.blogspot.com

Ompas ihania! Vaikuttaa että noissa on tosi hyvä pigmentti :) Toivottavasti saisin itsekkin nuo testiin.

merenhelmi (Ei varmistettu) http://merenhelmi.indiedays.com/

Vau, tosi kauniita sävyjä! :) <3

Marketta (Ei varmistettu)

Niityllä on kyllä kaunis, Ruusun tuoksu myös

Leather outfit 230214 | Mona&#039;s Daily Style (Ei varmistettu) http://monasdailystyle.costume.fi/2014/02/25/leather-outfit-230214/

[...] huuliin laitoin Lumenelta saatua ihanaa kevätsävyä nr 10 Niityllä. Erika oli blogissaan tehnyt ihanan postauksen näistä huulipunista!:) Hiukset kiepautin korkealle ponnarille ja tupeerasin hieman tyveä kuivashampoon kera, jotta [...]

Kommentoi