Ihmeellinen huuliväri

NUDE

Nyt liikutaan taas siinä kuuluisassa Blogger made me buy it -kategoriassa ;) En muista yhtään missä kauneusblogissa tai videossa tähän huuliväriin joskus muinoin törmäsin, mutta sen jälkeen mulla on koko ajan ollut aikomus se hankkia. Nyt, kun sain Bangerhead.fistä tilaisuuden tilata muutamia tuotteita, tämä NYX Soft Matte Lip Cream sävyssä Amsterdam tipahti ostoskoriin ensimmäisenä.

Joku teistä lukijoista taisi naurahtaa, kun pari päivää sitten kutsuin tätä mattaiseksi huulikiilloksi :D Joten jotta nyt säästymme väärinymmärryksiltä, Soft Matte Lip Cream ei ole huulikiilto vaan on erittäin matta huuliväri, joka vain tulee huulikiilloille tyypillisessä putelissa.

Lopputulos on tasainen, kirkas ja kuten sanoin, erittäin mattainen. Usein mattapunat tuntuvat kuivilta huulilla, mutta tätä väriä tulee luultavasti niin ohut kerros, ettei se tunnu tekevän huulista ihan korppuja. Melkein yhtä hyvän tuntuinen huulilla kuin se kuuluisa MAC Candy Yum Yum. Sanomattakin siis selvää, olen erittäin tyytyväinen ostokseeni! Seuraavaksi taidan tilata muutaman muunkin sävyn ;)

NYX on muuten taas niitä merkkejä, joita eniten kaipaisin Suomen markkinoille. Tällä hetkellä sitä voi tilata kyllä muutamista suomalaisista nettikaupoista, mutta nettitilauksissa sävyjen valitseminen on aina vähän kinkkistä. Onneksi on kauneusblogit, jotka ahkerasti taltioivat eri tuotteiden sävyeroja eri valaistuksissa ;) Tämän punan löydät siis Bangerheadista ja se maksaa 11 egeä.

Koru täältä: Ideakoru.fi ja paita täältä: Sheinside.com.

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Kaunis sävy tuossa "mattakiillossa" ;)

Mutta apua miten ihana rannekoru sulla on, mistä olet hankkinut?!

Erika Naakka
NUDE

Se on äitini tekemä Ideakoru :) linkki nettikauppaan löytyy tuosta postauksen lopusta :)

Kysyvä (Ei varmistettu)

Moi ! :)
Mulla on kohta synttärit ja oon miettiny tilaavani netistä kauneustuotteita , lähinnä meikkejä ...
Mitkä ovat sun lemppari sivustot tilata ilmaiseksi ?
Oon kiinnostunu myös ulkomaalaisista hyvistä tuotteista mieluiten halvalla . Just nää nyx , benefit , anastasia , neutrogena , covergirl you know ? :)

Ihana blogi <3

Erika Naakka
NUDE

Moi! Mun lempparit on Feelunique.com, Lookfantastic.com ja Beautybay.com :) Ainakin kahdesta ekasta saa Urban Decayta, Benefitiä ja Too Facedia. Ja molempiin on usein erilaisia alennuskoodeja. Multa voi aina kysyä parhaimmat ;) Anastasiaan en nyt oo kyllä muualla törmännyt kuin tuolla Bangerhead.fissä sekä sit Nelly.comissa, missä molemmissa on myös NYXiä. Lisäksi NYXiä saa Pretty.fistä. Prettystä saa myös aika hyvin muitakin kivoja merkkejä ja oon sieltä pari kertaa tilannutkin. Neutrogenahan on sellainen tuote, jota saa ihan Suomesta :) Covergirliin en oo juuri tutustunut.

Mut jos nyt johonkin suuntaat niin suosittelen Feeluniquea ja Lookfantasticia :)

Erika Naakka
NUDE

Nii joo nuo ilmaiset toimitukset, en nyt kyllä ulkoa muista, missä kaikissa oli. Muistaakseni juuri noissa kahdessa vikassa ainakin :)

... (Ei varmistettu)

Kiitos tuhannesti !

Olet ihana <3

Erika Naakka
NUDE

:)

Hansu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Ooh tämähän vaikuttaa ihan mun tuotteelta, tähän asti oon vannonnut Rimmelin Apocalipsin nimeen (juttua täällä)

- Hansu // Hassutellen

bubbs (Ei varmistettu)

Minkälainen pysyvyys tässä on, vastaako enemmän huulikiiltoja vai mattapunia?

Erika Naakka
NUDE

Mattapuna ehdottomasti. Siis tuntuu, että tämä pysyy just niin kauan kun sen pyyhkii itse pois!

Aurora (Ei varmistettu)

WOW! Upeat huulet <3

Kommentoi