Iho heleäksi kemiallisella kuorinnalla

NUDE

Vinkkasin jokin aika sitten kuusi tapaa vähentää ihon rasvoittumista ja kiillon syntyä päivän aikana. Yksi näistä kikoista on kuorivan, hedelmähappoja sisältävän kasvoveden käyttö ennen meikin tekoa ja esimerkkituotteeksi mainitsin Clarinsin Gentle Exfoliater Brightening Tonerin.

Tämä kasvovesi sisältää glykolihappoa, joka on ihoa kuorivista hedelmähapoista pienen molekyylikokonsa ansiosta tehokkain. Ja vaikka happo voi sanana kuulostaa vähän pelottavalta ihonhoitotuotteiden kohdalla, niin kuorintana ne ovat fysikaalisia raekuorintoja hellävaraisempi vaihtoehto.

Kemianörttinä tämä kiinnosti minua kovasti ja pyynnöstä sainkin tuotteen Clarinsilta testiin. Olen testaillut sitä nyt muutaman kuukauden ajan ja täytyy sanoa, että tykästyin! En rakastunut, mutta tykästyin. Olen aina ollut fysikaalisten kuorintojen ystävä, mutta nyt toistakin happokuorintaa kokeiltuani olen huomannut, että hapot tekevät ihon paljon heleämmäksi ja parempikuntoiseksi kuin rakeilla hinkkaaminen. Tätä kuorintanestettä olen käyttänyt noin kerran viikossa (ohjeissa on 1-2/vko) yleensä ennen viikonloppua ihon heleyttäjänä tai kun olen halunnut puhdistaa ihon ekstrahyvin.

Sitä, onko ihoni rasvoittunut päivän aikana vähemmän käytön jälkeen, on vaikeaa sanoa, mutta ainakin ihon heleyttäjänä tämä on todella tehokas tuote. Hintaa kasvovedellä on Sokoksella noin 37 e (125 ml). Jos itse käytät kemiallista kuorintanestettä, muista ottaa käyttöön myös hyvä aurinkosuoja, sillä hedelmähapot tekevät ihon herkemmäksi UV-säteilyn haitoille!

Kommentit

Delle (Ei varmistettu)

Minulla on tämä myös, mutta käytössä vain talvikausina ( lokakuusta helmikuuhun.) Kaapissa pyörii myös purkillinen Exuviansen SkinRise Bionic Tonic lappuja. Olen leikannut niitä neljään osaan ja pienellä palalla jo saa kuorittua kasvot. Tehokkaan tuntuisia!

Erika Naakka
NUDE

Oo kuulostaa hyviltä! TÄytyy ehdottomasti tutustua noihin :)

Kommentoi