Iho heleäksi muutamassa minuutissa (ilman meikkivoidetta)

Nyt, kun en ole käyttänyt itseruskettavaa ja raudanpuutteen aiheuttama väsymys on vienyt kaiken lopunkin värin kasvoiltani, olen kaivannut enemmän nopeita pikakaunistuskikkoja.

Toisaalta en ole jaksanut meikata tai tuntenut, että se arkisin on ollut tarpeellistakaan. Olen vain kaivannut vähän heleyttä ja tervettä sävyä nuutuneille kasvoilleni. Tämä mun nopea heleytysrutiini ei siis sisällä meikkivoidetta, vaan nopean kosteutuksen, peittarin ja annoksen sävyä.

fysikaalinen aurinkovoide kasvoille

Aloitan kosteuttamalla kasvoni hyaluronihappoa sisältävällä *Pure=Beauty Birch Sap Mist -kasvovedellä. Annan sen hieman asettua ja levitän päälle *Mossa 365 Days Defence -aurinkosuojavoiteen, joka on vähän sävytetty. Tällä iho tulee jo ihan superheleäksi!

Sitten peitän nopeasti tummat silmänaluset, purppuraiset silmäluomet ja näpyt. Tähän käytän lempikomboani: *NYX Can’t Stop Won’t Stop -peiteainetta (sävy Natural) + *Hynt Beauty Duet Perfecting Concealer -peitevoidetta (sävy Light). Lopuksi kiinnitän peittarin tosi kevyellä puuteroinnilla *Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powderilla (Fair).

lumene instant glow beauty serum

Sävyä laitan kasvoille ”aurinkopuuterilla” ja poskipunalla. Aurinkopuuterina toimii *Lumenen tummin Beauty Serum (Universal Deep, yläkuvassa) jota laitan ihan vain pari tippaa poskipäille ja otsaan. Töpöttelen sen paikoilleen kostutetulla tasapäisellä meikkivoidesiveltimellä (myös Beautyblender käy). Lopuksi viimeistelen pohjan sävyn poskipunalla ja tähän käytin Isadoran ihanaa voidemaista *Nature Enhanced Cream Blushia (sävyssä Apricot Nude).

Ja siinä se! Lisäksi tässä”jälkeen”-kuvassa mulla on kahta juuri testaamaani uutuutta, joita on jo hehkutettu somessa aika tavalla: *NYX Thick It. Stick It! Brow Mascara -kulmageeliä (Sävyssä Brunette) ja ripsissä superhyvää uutta *MAC Macstack -ripsaria. Niin ja tää koko hommahan löytyy videotutorialin muodossa mun Instagramista 😉

Lue myös:
Voidemainen bronzer + kasvoöljy = täydellinen kombo!

kauneus iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *