IL-TV: Color bug

NUDE

Eikö olisikin kivaa, jos voisit saada hiuksiisi kirkkaan värin vain yhdeksi illaksi tai vaikkapa vapuksi? Ja niin, ettei seuraavana maanantaina tarvitsisi katua pinkkiä shokkiväriä, joka lähtee vain kulumalla pois. Kevin Murphyn COLOR.BUG on ratkaisu tähän ongelmaan. Sillä voit tehdä raitoja, värjätä latvoja tai taiteilla hiuksiisi vaikkapa liukuvärin! (Linkki Iltalehden videoon)


 

 

Color bug on ikäänkuin hiusmeikki, joka lähtee pois yhdellä shampoopesulla. Lisäksi tämä ns. "hiusliitu" antaa hiuksiin rakennetta ja volyymia. Se on erittäin runsaspigmenttinen ja pigmenttisyytensä ansiosta tämä toimii myös ihan mustissa hiuksissa. Color bugia kiinnitetään hiuksiin muotoilutuotteen avulla ja värin intensiivisyyttä voidaan muuttaa muotoilutuotetta vaihtamalla. Teinkin Iltalehdelle videon, jossa näytän miten tätä "väriötökkää" käytetään ja videota pääset katsomaan tästä.

Tässä pieni muistilista, joka kannattaa pitää mielessä Color bugia käytettäessä.

  • Käytä pyyhettä vaatteiden suojana väriä levitettäessä.
  • Käytä suojakäsineitä tai pese kädet levityksen jälkeen.
  • Vaalennetuissa ja huokoisissa hiuksissa olisi ennen värin käyttöä hyvä käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka sulkee hiussuonia, eikä hius ime väriä itseensä.
  • Väri kiinnittyy hiuksiin parhaiten muotoilutuotteen kanssa. Alle lisätty muotoilutuote parantaa värin pysyvyyttä, helpottaa värin levittämistä ja estää hiusta imemästä väriä itseensä.
  • Muotoilutuotteiksi käyvät esimerkiksi vahat ja kuivashampoot. Värin intensiivisyys riippuu siitä, mitä muotoilutuotetta käytät. Vahan kanssa väristä tulee todella kirkas ja runsas, kun taas kuivashampoon kanssa saa pastellisemman sävyn.
  • Hiero hiuksia värin lisäämisen jälkeen. Tällöin väri kiinnittyy hiuksiin kunnolla eikä paitasi vaihda väriä illan aikana.
  • Suihkuta värin päälle reilusti lakkaa.
  • Vaikka kunnon muotoilutuotteiden kanssa väriä ei pitäisi irrota, valkoiset tekstiilit kannattaa silti pitää kaukana!
  • Jos Color bugeja ei lähikampaamoistasi löydy, voit samalla menetelmällä kokeilla myös runsaspigmenttistä luomiväriä. Luomivärin pysyvyys kannattaa kuitenkin testata hyvin ennen koko pään värjäämistä.

 

Otetaan rohkeasta värien käytöstä mallia julkkiksilta! Lady Gaga, Katy Perry ja Jessie J näyttävät miten homma hoidetaan:

Näitä väriötököitä saa (ainakin vielä) kolmessa värissä: pinkkinä, oranssina ja violettina. Suomesta värejä saa mm. Turusta hiushuone Artisanista, maahantuoja IdHAIR:lta, Tampereen Primesta ja Helsingin Choice -kampaamosta, sekä muista Kevin Murphyä jälleenmyyvistä kampaamoista, jotka voivat tarvittaessa myös tilata tuotetta. Ja löysin muuten adorebeauty-nimisen verkkokaupan, joka toimittaa tuotteitaan myös tänne Suomeen! Hintaa löytyy noin 18 e ja yhdestä ötökästä löytyy väriä about 10 käyttökertaan, riippuen hiusten paksuudesta.

Miten on, innostaako kirkkaat värit hiuksissa? :)

Kommentit

krista (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14261665896042589794

hellurei tarttuukohan tuo niinkuin tuossa yhdessä kuvassa siis mustiin hiuksiin?? jos niin laitan kyllä noita liloja raitoja :)

Roxanne (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00092693266622609703

wouu, nyt tekis melkeen mieli värjätä koko pää oranssiks, oli niin nätin värinen :D

Anonymous (Ei varmistettu) http://Anonymousnoreply@blogger.com

oih miten ihanaa <3 enää ei tartte sählätä vappuväreil :D Mistä sä niiku itte ostit tuon värin :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

krista, tarttuu ja näkyy myös mustissa hiuksissa.Roxanne, heh no mäkin kyllä vähän innostuin :DAnonyymi, niinpä! Mä ostin tän tuolta Turun Artisan-kampaamosta.

Kissaämmä! (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01834691711800724435

Mulla on tuollainen jemmassa, mutta vielä en ole tohtinut vaaleita raitojani sillä sohia. :) Jotenkin vähän pelkään, että jämähtää tai kellertää raitoja... :/

Aatelisneiti (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07863656705908945209

COLOR.BUG hauska. Mulla löytyy violetti ja tykkään :) Näppärästi saa tarvittaessa juurikasvun piiloon... ;)

Mannele (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01809788351705584458

Pyysin mun kampaajaa tuomaan tota hiusmessuilta, (täältä korvesta ei tuota vielä saa)mutta sen mielestä ei ollu "nätin näkönen" niin ei tuonu.. Hyvä tietää, että tota voi tilata, kiitti infosta! :D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Mulla tää aina vähän jämähtää, mut mun latvat on yleensä tosi huonossa kunnossa. Mutta lähtee siis kun pari kertaa vaahdottaa shampoota! :) Ei tällä hiuksiaan pilalle saa.Mannele, siis mitä, ei tuonut?! :D Eihän tää perinteinen tapa ole värjätä hiuksia, mutta erilaiset värit hiuksissa vaan nyt on trendikkäitä ;)

Anonymous (Ei varmistettu) http://Anonymousnoreply@blogger.com

Miten oot tehnyt videon kiharat ?

Anonymous (Ei varmistettu) http://Anonymousnoreply@blogger.com

Olispa jännä! Katy Perryn mustassa tukassa oli tosi hienot sinivioletit (: Oma tukka on (värjätty) punainen niin siniset latvat olis cool!

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

uuu aika räväkkä! kannattaa kokeilla ;)

Anonymous (Ei varmistettu) http://Anonymousnoreply@blogger.com

Kampaaja kertoi, että pysyy vielä paremmin hiuksissa, jos laittaa värin päälle vielä hiuslakkaa :)

Kommentoi