IL-TV: Valokynä

NUDE

Nyt vähän valoa niille talven väsyttämille kasvoille! Monilta varmasti löytyy valokynä meikkilaukusta, mutta käyttö voi joskus tuottaa päänvaivaa. Oikein käytettynä valokynä kirkastaa ilmettä, häivyttää juonteita ja korostaa kasvojen kauniita kohtia eli kulmakarvojen kaarretta, otsakolmiota, poskipäitä ja amorinkaaren reunaa. Mainio aine siis!

Uusimmassa Iltalehden videossa kerron vinkit tämän helpon päivänpelastajan käyttöön :) Käy katsomassa video täältä.

Seuraavaksi vielä taidonnäyte mun  mahtavista Photoshop-kyvyistä :D Kuvassa olevien kuuden "tärkeimmän" alueen lisäksi valokynää voi lisätä mielensä mukaan otsaan kolmiomaiseksi alueeksi, nenän alle juonteisiin ja kulmakarvojen päälle niin, että korostettu alue jatkuu C-mäisenä  poskipäälle.


Eli rohkeasti vaan kynä käteen ja sutimaan, sillä valokynällä et kuitenkaan tule saamaan suurta tuhoa aikaan, vaikka vähän pieleen menisikin :) Pahimmat sudenkuopat ovat varmaankin tuotteen lisääminen silmäpussin päälle ja liika valokynän juonteissa. Ja muista: hyvän valokynän voide on riittävän ohutta, jotta se ei pakene juonteisiin!

Tuotteita löytyy moneen lähtöön, tässä muutama esimerkki:
- Lumene Touch of Radiance
- Maybelline Dream Lumi Touch
- L'Oréal Touche Magique
- YSL Radiant Touch
- Lancôme Teint Miracle

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiva esitys! Mutta, koko ajan häiritsi taustamusiikkisi. Jostain kummasta on tullut tapa että pitää jotain melua olla taustalla kaikessa . Kuitenkin asiasi vaikka oli niin hyvin ja kauniisti esitetty, olisi ollut mukavampi katsoa ilman äänisaastetta.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Heh, kuulostaa ihan mun isän kommentilta :D Mut itseasiassa mä en itse lisännyt tota musaa, se on tehty tuolla Iltalehden päässä. Eli valitettavasti mä en voi asialle juurikaan mitään tehdä :/

Anonymous (Ei varmistettu)

Todella hyvä juttu valokynän oikeaoppisesta käytöstä.Hyvältä blogisi vaikuttaa,pitää alkaa seuramaan kun löysin iltalehden sivuilta :D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No hyvä jos tykkäsit! Ja juu tänne mukaan vaan! :)

Martina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/18024267686661220109

Hyvännäköistä kynsilakkaa sulla tossa videolla, onko se sitä (aiemmin esiteltyä) Lumenea? Hyvä video muutenkin, puhuit selkeästi ja rauhallisesti - ja saat mut aika varmasti ostamaan valokynän :D

Tanja (Ei varmistettu)

Pakko oli vihdoin ostaa valokynä, kun näin selkeät ohjeet sai sen käyttöön... mut en kyllä oikeastaan huomaa mitään eroa että onko sitä valokynää laittanu vai ei. En tiedä sit onko se valokynä vaan liian tummaa mun iholle niin ettei siitä mitään kontrastia synny, vai onko koko keksintö ihan turha :D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Jes, ihanaa saada positiivista palautetta :) Kiitos Martina! Ja joo on se sitä juurikin samaista Lumenea, hehe hehkutus tulee jatkumaan vielä pitkään :D Ja hyvä et puhun selvästi! Kotoa vaan tuli ekan videon jälkeen kommentti, että "ei sun puheesta saa mitään selvää ja nostat ääntäs ärsyttävästi joka lauseen lopussa"..

Ja Tanja, minkä valokynän ostit? Joo voi olla just toi, ite ainakin huomaan, että kesällä valokynä näkyy paljon selvemmin varmaan juurikin siksi että iho on tummempi :)

Tanja (Ei varmistettu)

Ostin maybellinen versiosta vaaleimman sävyn (muuten olisin ostanu lumenen, muttako tää oli yli puolet halvempi). Ehkä se lumenen ois voinu sopia paremmin, kun käytän lumenen meikkivoidettakin, ei voi tietää... :)
Ei muuta ku kesää odottelemaan, että ei tarttis olla näin kalpea :D

AAAA (Ei varmistettu)

Valokynää ei suositella silmienalusille koska valokynä hohtaa valoa ja se korostaa niitä, esim hiukan tummia ja muutenki pussimaisia silmänalusia.

Erika Naakka
NUDE

niinhän tuolla lukee ja muistaakseni sanon videollakin; että pahin sudenkuoppa on lisätä valokynää silmäpussin päälle, koska valo luonnollisesti korostaa sitä. sen sijaan silmänalusten syvimpään ja tummimpaan kohtaan valokynää voi ja kannattaakin laittaa.

Kommentoi