Inhokkimeikki: bronzer highlighter

NUDE

Vaikka rakastan monitoimituotteita, kaksi asiaa pitää mielestäni pitää erillään: korostustuotteet ja aurinkopuuteri. Mitä järkeä on käyttää yhdessä kahta tuotetta, jotka kasvoilla muutenkin laitetaan eri kohtiin?

Koko juttu tuli mieleeni, kun tsekkasin MACin joulun Holiday-kokoelman, joka oli tehty yhdessa Mariah Careyn kanssa. Valikoiman My Mimi Extra Dimension Skinfinish (kuvassa vasemmalla) sain minut taas muistamaan kuinka vihaankaan aurinkopuutereita, joissa on hileitä! Arskapuuteri mattana ja korostustuotteet superkiillolla, kiitos!

Vai mitä te olette mieltä? Tässä vielä kuva Milani Baked Bronzerista, joka suorastaan pölisee kullanhohtoisia glittereitä. Ei jatkoon. Ja tällainen angsti tänään :D

BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Jos mulla tuommoinen olisi kotona hutiostoksena, niin varmaan käyttäisin tyyliin kaikkialle muualle kuin kasvoille...käsivarret, sääret, ehkä vähän rintakehällekin? (Siis kesällä, rusketusta korostamaan.) Kasvoissa ehkä vähän turhan kasari-kimwilde? o_0 

Erika Naakka
NUDE

Totta! Kiitti vinkistä, ei olekaan tullut mieleen :)

CougarWoman
CougarWoman

Ole hyvä! :) 

Vähänkö paukuttelen nyt henkseleitä täällä (sokea kana löysi jyvän - fiilis) :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sama täällä! Tuntuu ylipäätänsä hankalalta löytää omalle iholle sopivaa aurinkopuuteria, kun yleensä ne tuntuvat olevan liian oranssihtavia tai sitten tosiaan glitterisiä. :D

Erika Naakka
NUDE

No niinpä, ne on harvassa! Onneksi NYX Highlight & Contour Pro Paletista löytyy hyviä sävyjä ja ILMAN glitteriä :)

Kristiina / CAVA blogi (Ei varmistettu) http://cavablogi2.blogspot.fi

Heippa! ja AMEN. Olen miettinyt samaa ärsytykseen asti ja tullut siihen tulokseen, että joko A: olen urpo enkä osaa käyttää tuotetta oikein tai B: tuote on turhista turhin.

Kivaa alkavaa loppiaisviikonloppua! :)

Erika Naakka
NUDE

Se on TURHIN! :D

Kiitos ja samoin sinulle! :)

hahe (Ei varmistettu)

Moi Erika! Nyt seuraa avunpyyntö. Pliis, tee megatumpelon arkisilmämeikkitutoriaali (hieno sana)! :D Siis sellaisen tumpelon, joka omistaa kyllä Urban Decayn sen pienen Naked-paletin ruskeine perussävyineen, mutta ei osaa sillä mitään tehdä. Kaipaisin siis apua luonnollisen, ruskeansävyisen ja toimistokelpoisen silmämeikin tekoon. Olen itse ruskeasilmäinen ja haluaisin osata korostaa silmiäni (hillitysti - sun viime keväänä postaama oma ruskea luottosilmämeikkisi on ihana, mutta kaipaisin jopa vielä vaaleampaa versiota), olis ihana piristyisruiske omaan arkimeikkiin! Mutta koska olen meikkaamisen suhteen aivan käsi, pyydän sulta neuvoja/jeesiä. KIITOS ihan älyttömästi, jos sellaisen step-by-step tutorialin for dummies jaksaisit tehdä! :)

Ihanaa viikonloppua!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos toiveesta! Laitetaan toive ylös :)

ksks (Ei varmistettu)

Mä oon jotenkin aina kuvitellut, että aurinkopuuteri ei ole sama kuin varjostustuote, eli sitä nimenomaan kuuluu laittaa kohtiin, joihin aurinko luonnollisestikin eniten osuu, eli juuri poskipäille, nenään, otsaan jne, joihin nykytrendin mukaan laitetaan korostustuote. Siis tarkoitus on näyttää siltä, että on ihan ihan kevyesti saanut väriä pintaan. Siksi niissä ehkä se kimalluskin sitten on mukana, tuo sen pienen korostuksen kuitenkin oikeeseen paikkaan, "auringonsäteinä"?

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon ehdottomasti samaa mieltä! Vihaan kaikkea contouringia ja -00 aurinkopuuterivarjostuksia, mutta hohteleva, aika vaalea aurinkopuuteri just otsa-poskipäät-nenä toimii kesällä! About ainoa meikki jota kesällä käytän! (Lumene korostus-aurinko)

Tiitula (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! En tykkää tästä varjostus-korostus-trendistä. Itseäni tämmöinen meikki lähinnä vanhettaa ja niin kyllä vanhettaa monia muitakin. Itse laitan poskipäille mielummin hohtavaa punaa tai päivetystä kuin valkoista... Kun ihminen ruskettuu, niin kasvojen korkeimmat kohdat eli nenä, otsa, poskipäät ruskettuu. Minusta hohtavalla aurinkopuuterilla saa kauniin päivittyneen luonnollisen lookin.

Erika Naakka
NUDE

Juu en sanonutkaan, että aurinkopuuteri olisi sama kuin varjostustuotteet. Niitä ja lisäksi korostustuotetta laitetaan kaikkia eri kohtiin (ja samoin vielä poskipunaa). Toki levitysalueet kohtaavat, mutta ne eivät ole täysin samat :) Esimerkiksi aurinkopuuteria levitetään juuri otsalle lähelle hiusrajaa, jonne aurinko luonnollisestikin ensimmäiseksi osuisi, mutta korostustuotetta en koko otsan leveydeltä, tai yleensäkään juuri otsalle levittäisi. Poskipäillä asia on erikseen, kun tuotteiden levitysalueet osittain kohtaavat, aurinkopuuteri vain levittyy korostustuotetta laajemmalle :)

Raitapaita (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida; kuuluuko mielestäsi Lumenen hohdeaurinkopuuteri samaan sarjaan? Koska itse tykkään siitä ihan hirrrmuisesti ja harmittavasti onnistuin omani hajottamaan :( Nyt olen metsästänyt ale-laareja huonolla menestyksellä jos jostain löytäisin uuden. Se kun on kausituote ja saatavilla vain kesällä.. :( Osaisitko suositella jotain vastaavaa ettei tarvitsisi kitkutella murusilla ensi kesään? ;) Kiitos jo etukäteen ja ihanaa talven jatkoa! :)

Erika Naakka
NUDE

No periaatteessa joo, mutta koska tuote on ainakin meikäläisen aurinkopuuterimittapuulla toooosi vaalea, niin melkein se menee vain korostutuotteesta, jossa on pieni kullan sävy :) Kauheasti yritin miettiä, mikä voisi olla samanlainen ja tuli mieleen Lorealin, Rimmelin ja IsaDoran aurinkopuuterit ja MAC. Ne kannattaisi ainakin tsekata :) 

Annika L (Ei varmistettu)

Heippa! Pystyisitkö kertomaan kikasta, jossa meikkivoiteen kanssa sekoitetaan pari tippaa jotain öljyä taikka kauneusseerumia? Tapa vilahtaa niin monissa tutoriaaleissa nykyään, että olisi kiva kuulla sen hyötyjä ja vaikka esimerkkejä mitkä seerumit ja öljyt voisi tähän sopia? Jotenkin tulee mieleen, että vois auttaa kuivaan ja hilseilevään talvi-ihoon? :) Kiitos ihanuus!

Erika Naakka
NUDE

Itse olen käyttänyt Lumenen uutta Sisu-kasvoöljyä ja Estelle&Thildin kasvoöljyjä kun iho on ollut kuivuudesta rapea ja ne ovat toimineet hyvin. Tietysti öljy vähentää pohjameikin kestävyyttä huomattavasti, mutta aina se ei tietenkään haittaa, jos tarkoitus ei ole tehdä superkestävää pohjameikkiä :) Ja hyödyt ovat vain ne, että iho ei ole tällä tekniikalla kuiva ja meikki myös levittyy pehmeästi iholle eikä jää esim. kuiviin kohtiin läikikkäästi :)

Hillahii (Ei varmistettu)

Hei! Luulen että tuollaiset vähän kimaltelevat aurinkopuuterit näyttävät upeilta hieman tummemmalla iholla. Tietty joku pöllyävä glitteri ei imartele ketään, mutta se nyt on ihan toinen juttu. :) Mukavaa pakkaspäivää!

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Mä kyllä tykkään näistä päivettyneellä iholla. :-) Kevyellä kädellä kasvojen korkeimpiin kohtiin, ni korostaa päivetystä ihanasti ja tuo heleyttä iholle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Joskus yläasteella kaikilla oli hohtava aurinkoapuuteria, tosin silloin ei kyllä tiedetty korostustuotteista. :D Mutta ite voisin käyttää kesällä poskipunan sijasta ja sit just dekolteella. Mut tosin muutkit mun tuotteet sopii niin en kyl varmaan siksi lähtisi ostaa. Ja noi sävyt varmasti näyttää tummilla tosi hyviltä, ei valkoisella suomalaisella. :)

Erika Naakka
NUDE

Niin, voi kyllä olla :)

Kommentoi