Inspiraatiota kesähiuksille

NUDE

Tänä kesänä näkyvimmiksi hiustrendeiksi ovat nousseet erilaiset lettikampaukset, suttunutturat ja luonnolliset surffikutrit kukkapannan kera. Rohkeimmat ovat värjäilleet latvojaan kirkkailla pastelliväreillä. Itse olen nyt tykästynyt aika kovasti boheemeihin festarikampauksiin. Pienten lettien yhdistäminen suolasuihkeella aikaansaatuihin kiharoihin on ainakin mun loppukesän festareiden ykkösjuttu!

Myös kukkapannat ovat valloittaneet ainakin mun sydämen tänä kesänä. Itselläni pantoja on jo neljä kappaletta ja aikeissa olisi hankkia niitä lisää! ;) Rikotut kiharat, pieni letti siellä täällä ja kaunis kukkapanta, onko parempaa festarikampausta?

Festaritukan huolettomuuden lisäksi kesä kuitenkin saattaa tuoda mukanaan kinkkisemmän ongelman. Auringon UV-säteily, kuumuus ja merivesi voivat kesällä koitua hiusten kohtaloksi ja hiuksista saattaa tulla karheat, kuivat ja kiillottomat, ellei niitä hoida erityisen hyvin. Ennaltaehkäisy toimii korjausta huomattavasti paremmin, joten hiusten suojaaminen on kesällä tärkeää.

Olenkin esitellyt teille jo kertaalleen Glissin Ultimate Oil Elixir -uutuussarjan tässä postauksessa. Blogiyhteistyön kautta tulleet tuotteet ovat olleet minulla käytössä jo jonkin aikaa ja olen todella nauttinut niiden tuomasta kiillosta ja pehmeydestä! Jos siis vahinko on jo tapahtunut ja aurinko on tehnyt hiuksistasi rapsakat kuin näkkäri, Ultimate Oil Elixirin nestemäinen keratiini korjaa tehokkaasti vaurioita ja öljy antaa kutreihin vielä reippaasti kosteutta. Sarjan suihkutettava seerumi sisältää argan- ja auringonkukansiemenöljyä, ja sen pienen pienet kultaiset hiukkaset antavat ihanasti lisäkiiltoa!Omat hiukseni ovat koko ajan kovalla koetuksella föönin, auringon ja tupeerauksen takia, joten tällaiset superhoitavat tuotteet ovat minulle ihan ehdottomia käyttää. Jos aurinko on vaurioittanut hiukset läpikotaisin, on parasta hoitaa niitä korjaavilla keratiinituotteilla ja suojata ne kokonaan; vaikkapa hatulla tai huivilla:

Ja eikun tehohoitamaan! Nyt on muuten viimeiset hetket aikaa osallistua Gliss-tuotearvontaan. Palkinnoksi on luvassa vuoden hiustuotteet ja mukana myös tämän Ultimate Oil Elixir -sarjan putelit! :) Ja täällä voit käydä kertomassa omat kokemuksesi hiusöljyjen käytöstä.

Yhteistyössä: Schwarzkopf Gliss.

Kommentit

Greenchair (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/green-chair

Hei!
Osaatko neuvoa miten esim. otsalla olevan letin saa alkamaan juuresta asti (kuten 1. kollaasin oikean rivin 2. ja 3. kuva)? Haluaisin tehdä jonkinlaisen lettikampauksen juhliin, mutta mulla jää alkuun aina letitön kohta (kuten 2. vasemman rivin kuva).

Millaisia tuotteita suosittelet hiuksiin pohjaksi kampaukseen, johon tulee letti/lettejä + laineet/kiharat? Hiukseni ovat pitkät ja runsaat, mutta aika ohuet ja liukkaat.

Erika Naakka
NUDE

Mullakin on aina vähän sama ongelma. Mutta se auttaa, kun aloittaa letin tosi pienellä hiusosiolla ja vetää letin alussa tosi tiukkaan. Eli ei erottele aluksi sieltä hiuksista isoa osiota vaan mahdollisimman pienen :)

Ja mulla on myös tosi liukkaat ja ohuet hiukset ja käytänkin aina lettikampausten pohjalla Four Reasonin hiuspuuteria, joka antaa hyvin pitoa. Nyt olen enemmän alkanut käyttää myös suolasuihketta (omani on Balmainin). Myös ns. sokerisuihkeet ja monet kuivashampoot käyvät. Kaikki nämä antavat lisää rakennetta hiuksiin ja ”karhentaa” niitä, jolloin letit ja pinnit ja ponnarit pysyy paremmin :) Ja tietysti reilusti lakkaa päälle!

Kiharoiden pohjalla käytän mitä tahansa lämpösuojan antavaa muotoilutuotetta. Useimmiten käytössä on TreSemmen Heat Defence -suihke, joka tekee hiuksista liukkaat ja suoristusrauta (jolla mä siis teen aina kiharat) liukuu hyvin niitä pitkin. Hinta-laatu-suhde on kohdallaan :) Mutta kannattaa etsiä joki tuote, joka lupaa antaa lämpösuojan ja tukea kampaukselle.

Greenchair (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/green-chair

Kiitos, pitää kokeilla tuota kikkaa!

Kysyisin vielä Four Reasonsin kuivashampoosta (joka on myös mun mielestä ehdottomasti paras), että mitä muuta sillä voi tehdä kuin freesata hiukset? Muistan lukeneeni, että sitäkin voisi käyttää muotoilutuotteena tms, mitään vinkkejä? Tuo kyseisen merkin puuteri löytyy myös - en tykkää käyttää sitä, mutta jospa nyt sitten uusi yritys :)

Erika Naakka
NUDE

Mä käytän sitä aina kiharoissa niin, että suihkutan sitä valmiisiin kiharoihin. Sillä saa lisää kestoa ja pöyheyttä tukkaan! Mutta minkään muotoiluraudan alla sitä ei kannata käyttää, koska se lisää kitkaa hiuksen ja raudan väliin.

saara (Ei varmistettu)

Moi!
Tuli mieleen että ootko sukua Irene Naakalle. Ootte tosi saman näköisiä ja mä pidin teitä jossain vaiheessa samana henkilönä :D

Erika Naakka
NUDE

Jep siskoksia ollaan :)

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Oikeasti ollaan yksi henkilö jakautuneella persoonallisuudella ;D

saara (Ei varmistettu)

Haha ihmettilkin jo montako blogia ehit oikein kirjoittamaan :D

Kommentoi