Instagramin suosituimmat kuvat

NUDE

Vuoden päätteeksi on aina niin hauskaa tehdä Best Nine -kollaasi. Best Nine -sivusto kerää siihen yhdeksän edellisen vuoden suosituinta Instagram-julkaisuasi tykkäysten perusteella. Tein kollaasin vuodesta 2016 ja tässä tulevat yhdeksän tykätyintä kuvaani (@erikanaakka) :)

1. ja 2. Ykkösenä ja kakkosena komeilevat eivät suinkaan kuvat meikäläisestä vaan ystävästäni Katjasta ;) Tein hänelle hääkampauksen viime kesänä ja kuvissa alempi on harjoituskampaus ja ylempi kampaus ihan tositoimissa itse hääpäivänä <3

3. Sisustuskuvat ovat olleet tililläni todella suosittuja, vaikka kauneusbloggaaja olenkin. Tämä kuva on uudesta vielä vähän tyhjästä asunnostamme. Etualalla komeilevat Elloksen sohvapöytä ja matto, verkkotuoli on saatu Jotexilta ja sohvatyynyt hommasin H&M:stä. Lamput on Kodin Ykkösestä, RIP!

4. No onneksi sinne suosistuimpien joukkoon eksyi muutama meikkikuvakin ;) Tämän kuvan otin NYX Lingerie-huulivärejä testaillessani ja huulissa on sävyä Ruffle Trim.

5. Glitter-rajaukset kaikissa muodoissaan ovat olleet viimeisen puolen vuoden aikana the juttu meikäläiselle. Tämän rajauksen tein Make Up Storen Glitter Eyelinerilla. Loput tuotteet ja lisää kuvia löydät tästä postauksesta.

6. ja 7. Vuoden kohokohta sai myös paljon tykkäyksiä. Nude valittiin lokakuussa The Blog Awards Finland -gaalassa parhaaksi kauneusblogiksi. Lämmittää mieltä edelleen :)

8. Tämä kuva on otettu iltahämärässä vanhoilta kotikulmilta Espoon Silkkiniityiltä. Kirsikkapuu taisi olla teidänkin mieleen :)

9. Ehkä erikoisin tässä blogissa nähty meikki! Liisa Ihmemaassa -elokuvan inspiroimana yhdistelin eri hahmoja ja tässä oli lopputulos. Käytetyt tuotteet ja lisää kuvia löydät täältä.

Instagram: @erikanaakka

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

IHANIA kuvia! :) Sua täytyy alkaa seurailee jos tilillä on näin kauniita ja inspiroivia kuvia. xx

Erika Naakka
NUDE

hehe no teretulemast! :D

Kääk (Ei varmistettu)

Kuva 3: kannattaa vetää vielä huulten reunat meikin teon jälkeen esim nyxin wonder pencilillä, tulee skarpimpaa jälkeä :)))

Kommentoi