IsaDora Black Platina

NUDE

Pääsiäisloma lähenee loppuaan ja on aika palata taas blogisorvin ääreen :) Ja aiheena tänään tämä: Miksi mulle käy AINA näin?! Joko unohdan meikit pesukoneen päälle ja linkous heittää ne siitä lattialle tai sitten tiputan ne itse huoneen nurkkaan. No niin kävi IsaDoran luomiväripaletilleni ja ai että otti päähän.

Onneksi IsaDoralta löytyy luomivärinappeja myös yksittäisinä ja kipitinkin heti Sokokselle hakemaan uuden mustan luomivärin. Superpigmenttinen ja meikkipussiin sopivamman kokoinenkin nappi löytyi Sokokselta kympillä :) Jes!

Kommentit

Domi (Ei varmistettu) http://bydomi.blogspot.fi

Onko muuten tuttua sinulle se, että lohjenneet kivimeikit saa muotoiltua takaisin niin, että yhdistää ne kipossa kirkkaan alkoholin kanssa ja painelee sen massan takaisin muottiinsa? Alkoholi haihtuu ja massa kovettuu näin takaisin "kiveksi". Ulkonäöllisesti ei ehkä kauneinta, mutta käytännöllisyyden puolesta tosi hyvä kikka. Varsinkin sellaisen kohdalla, jota ei enää saa uutena mistään.

Erika Naakka
NUDE

joo oon mä tosta tietoinen. mulla vaan ei itellä oo puhdasta alkomahoolia kotona ni en oo voinut sit tarpeen tullen tehdä sitä. mut on kyllä tosi hyvä kikka! :)

Kommentoi