IsaDora Face Sculptor

NUDE

Jos haluaa panostaa hyvään ja näyttävään pohjameikkiin, tarvitaan siihen aina meikkivoiteen lisäksi aurinkopuuteria, poskipunaa ja korostusväriä. Harvemmin näitä kaikkia saa samassa paketissa, joten erilaisia tuubeja, rasioita ja paletteja kulkee meikkipussissa mukana useita. Sain IsaDoralta blogin kautta testiin aikas kätevän uutuuden, josta nämä kaikki tuotteet löytyvät yhdestä ja samasta paketista!

Ja sen kätsyn paletin nimi on IsaDora Face Sculptor. Nimensä mukaisesti sen eri sävyjä voi käyttää kasvojen muotoiluun ja muutenkin astetta huolellisempaan ehostamiseen. Kuten yläkuvasta näkee, pelkällä meikkivoidepohjan ja korostus-varjostus-paletin avulla tehdyn pohjan välillä on melko huomattava ero. Poskipuna ja korostusväri raikastavat ihanasti kasvoja ja tummalla sävyllä saa kasvoille kolmiuloitteisuutta ja poskipäätä vähän kohotettua ;)

Kaikki paletin napit ovat melko kovia, joten sävyjä ei helposti pääse sivelemään kasvoilleen liikaa. Napit ovat myös suuria, joten loppumaan ne eivät pääse varmasti piiiitkään aikaan. Itse olen ihastunut erityisesti tuohon pinkkiin taittavaan korostusväriin. Se taittaa ihan superisti valoa ja koska se ei ole täysin valkoista, ei sen kanssa välttämättä edes tarvitsisi käyttää paletin poskipunaa.

Mutta yksi ja ainoa miinus tulee aurinkopuuterin sävystä. Tai oikeastaan aurinkopuuterina sävy onkin sopivan lämmin, mutta jos sitä haluaa käyttää siihen, mihin se on tuotteen nimen perusteella tarkoitettu, on sävy aivan liian oranssi. Kasvojen varjostusvärin kuuluisi olla samansävyinen kuin oma iho varjossa ja mulla se on ainakin paljon kylmempi ja harmaampi. Kuten kuvistakin näkyy, aurinkopuuteriksi sopivampi sävy näyttääkin vähän oudolta poskiluun alle levitettynä.

Mutta loppujen lopuksi olen palettiin erittäin tyytyväinen juurikin sen kätevän all-in-one-ominaisuutensa vuoksi. Siksi Face Sculptor pysyy varmasti etenkin matkoilla aina mukana. IsaDoran korostuspaletista on saatavilla kaksi sävyä: lämmin 01 Warm Peach ja kylmä 02 Cool Pink ja se maksaa noin 26 euroa.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Kommentit

Jonku (Ei varmistettu)

Oi, juuri tällaista olen miettinyt hankkivani meikkipussini täytteeksi! Kumpaa sävyä suosittelisit tällaiselle varjostus/korostus/poskipuna aloittelijalle? Vai onko ihan omien mieltymyksien mukaan? :)

Erika Naakka
NUDE

Varmaankin oman ihon sävyn mukaan voi valita :) lämminsävyiselle varmaankin se lämmin ja kylmälle tämä mikä mulla on :)

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Itse katsoin kans samaa, että varjostukseen on kyllä todella lämmin sävy, muuten näyttää todella näppärältä paletilta :)

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Ihana meikki! :) Mäkin olin tosin swatchaillessani pettynyt juuri tuohon varjostusväriin: ainakin tavaratalon testerin perusteella koostumus oli pikemminkin satiinisen hohtava kuin matta, ja juuri tuo sävy oli aikas... Noh, väärä ainakin mulle :D

beautyboxbys (Ei varmistettu) http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/beauty-box/

Hei, hyvä tietää että tälläinenkin pakkaus olemassa. :) Ei tarvitse monia meikkejä kantaa erikseen mukana, kun löytyy samasta paketista kaikki.

Sale (Ei varmistettu)

Mutta eikös bronzer tarkoita nimenomaan aurinkopuuteria niinkuin tuotteessa lukeekin?

Erika Naakka
NUDE

joo, mutta jos paletin nimi on face sculptor niin vois olettaa, että mukana oleva tumma sävy on varjostukseen..

Sale (Ei varmistettu)

Kätsympi paletti toki olisi nimensä mukaisesti kasvojen muotoiluun jos siinä olisi varjostusväri eikä aurinkopuuteria, mutta jos tummimmassa sävyssä lukee bronzer niin kyllä se silloin on varmaan tarkoitettukin nimenomaan aurinkopuuteriksi (eikä huonosävyiseksi varjostusväriksi).

Sissi (Ei varmistettu)

Onko varjostusväri molemmissa paleteissa sama? Koska itsekin haluaisin seuraavaksi opetella kunnolla varjostuksen ja korostuksen eli tällainen paletti olisi tietty tosi kiva :) Täytyy käydä testailemassa. Tai sitten olisi kiva kuulla sinun suositteluja joistain yksittäisistä tuotteistak jotka olisivat aloittelijalle helppoja?

addikti (Ei varmistettu)

Ootkos testaillu uusia Maybellinen color elixir huulikiilto/puna tsydeemejä? Ois kiva kuulla arviota näistä sekä muista ihan markettikosmetiikan helmistä (:

Kommentoi