IsaDora Nude Cushion Foundation

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: IsaDora

Olette varmasti blogiani seuranneena huomanneet suuren tykästymiseni cushion-meikkivoiteisiin. Tuotteiden helppokäyttöisyys ja hyvän meikkipohjan loihtiminen nopeasti ovat erittäin hyviä valttikortteja kiireiseen arkeen. Lisäksi tällaisia sieneen imeytettyjä meikkivoiteita on äärettömän helppo kuljettaa mukana ja paketissa oleva levityssieni ja peili mahdollistavat meikin fiksaamisen päivän aikana ilman, että meikki alkaa näyttää pakkeloidulta.

Pääsinkin yhteistyön merkeissä tutustumaan IsaDoran viime vuoden lopulla lanseerattuun versioon tyynymeikkivoiteesta. Ja ei, tuote ei ole blogini nimikkomeikkivoide, vaan nimi tulee siitä, että se sisältää tuttua Nude Fluid -meikkivoidetta, joka on vain pakattu kätevään cushion-muotoon. Jos suosittu Nude Fluid -meikkivoide siis on sinun lempparisi, kannattaa ehdottomasti myös testata tätä tuotetta.

Täytyy myöntää, että olin tämän meikkivoiteen kanssa vähän myöhäisherännäinen. Viime syksynä tämä pompsahti silmille milloin mistäkin blogista ylistävien sanojen siivittämänä ja esimerkiksi suosikkibloggaajani Helen Torsgården kehui tämän maasta taivaisiin eräässä videossaan. Silti en koskaan saanut aikaiseksi ostaa tätä, joten olen enemmän kuin onnellinen, että pääsin testaamaan Nude Cushionia nyt ja löysin uuden suosikkimeikkivoiteeni! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tämä Nude Cushion Foundation on tiedotteen mukaan puolipeittävä, mutta itse sanoisin tämän kallistuvan vielä inan sinne täyspeittävän puolelle. Iholla meikkivoide tuntuu pehmeältä ja se tuntuu todella kosteuttavalta. Meikkivoide ei jämähdä ihon kuiviin kohtiin, vaan koko kasvoista tulee todella kuulaat ja ihon virheet peittyy hyvin.

Olinkin itse yllättynyt siitä, kuinka hyvin tämä peittää jättäen kuitenkin ihon todella luonnolliseksi ilman paksua pakkelia. Alemmassa kuvassa näkyykin kasvojeni keskellä meikkivoideraja, josta saa osviittaa siitä, kuinka hyvin tämä ihon virheet ja sävyerot oikein häivyttää. Kävipä muuten ehkä ensimmäistä kertaa niin, että meikkivoiteen levityksen ja pienen kerrostamisen jälkeen en olisi tarvinnut peitevoidetta silmien alle ollenkaan!

Nude Cushion jättää luonnollisen lopputuloksen ja on erittäin hoitava, sillä se sisältää Vitis Vita -rypäleuutetta, jolla on anti-age-vaikutuksia sekä Aloe Vera -uutetta, joka kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. E-vitamiini toimii antioksidanttina suojaten ihoa ympäristön stressitekijöiltä.

Levittämisen jälkeen tuntuu, kuin olisin käyttänyt iholle astetta hoitavampaa kasvovoidetta. Myös tuoksu viestii ihonhoidosta, tunnistan nimittäin meikkivoiteesta siinä olevan aloe vera -uutteen. Siksi rasvoittuva iho kannattaakin pohjustaa hyvin ennen meikkivoidetta ja T-alue puuteroida hyvin levityksen jälkeen.

IsaDora Nude Cushion -meikkivoidetta on saatavana neljässä eri sävyssä: 10 Nude Porcelain, jota itse käytän, 12 Nude Sand, 14 Nude Vanilla ja 16 Nude Almond, joka on jo niin tumma, että voisin joku kerta kokeilla tehdä sillä kasvoille varjostukset.

Cushion-meikkivoiteissa on kaiken kätevyyden lisäksi vielä se hyvä puoli, että peittävyyttä voi muuttaa käyttötyylillä. Vain kevyesti sienen pintaan painetulla vipalla ja ihon pintaa sivelemällä lopputulos on kevyempi ja jos vippaa painaa vähän kovemmin sientä vasten ja taputtelee meikkivoiteen iholle, lopputulos on peittävämpi.

Ja tiesitkö muuten, että tämä Nude Cushion on uudelleentäytettävä! Voit nimittäin täyttää kuivaksi käytetyn tyynyn uudelleen Nude Fluid -meikkivoiteella. Poista kuiva sieni pakkauksesta, tiputte tyhjään pakkaukseen noin puoli pulloa Nude Fluid -meikkivoidetta, laita sienityynyt takaisin ja anna imeytyä. Kätevästä cushionista tuli juuri entistä kätevämpi!

IsaDoran Nude Cushion Foundation on saatavana tavarataloista, kosmetiikkaliikkeistä ja isoimmista marketeista neljässä eri sävyssä ja sen suositushinta on 29,50 e.

Kevätmeikkiskaba on nyt käyty ja arvonnassa voittajiksi selviytyivät nimimerkit NeitiP, Kakku ja Hanna B. Onnea voittajille ja kiitos kaikille mooonen monelle osallistujalle! :)

Kommentit

Jennikkä (Ei varmistettu)

Haluaisin niin koittaa näitä cushion-meikkivoiteita. Onko tuo vaalein sävy taas punapohjainen? Ikuinen etsintä yrittää löytää hyvin vaalea mutta kuitenkin vähän kellertävään taittava meikkivoide... :)

Erika Naakka
NUDE

Tää vaalein on keltaiseen taittava! :)

ellunkahvihuone

Ootko tehny tosta pinkistä silmämeikistä tutoriaalia minkä oon täysin missannu vai onko tulossa? Näyttää niin hyvältä :)!

Erika Naakka
NUDE

En oo :/ Mutta täällä (http://www.lily.fi/blogit/nude/kaksi-kevatmeikkia-isadora-arvonta?page=24#comment-907783) näkyy mitä tuotteita käytin ja voisinhan mä tietty tutorialinki tästä kyhätä ;)

Hanna B (Ei varmistettu)

Niin ihana yllätys!! :) Laitoin juuri sähköpostia.

Kommentoi