Jessica Alba People's Choice Awards 2014 -meikki

NUDE

Etsistekin inspistä uuteen silmämeikkiin ja katsellessani tämän vuoden People's Choice Awardseja, palkintoa jakaneen Jessica Alban meikki (kuvalinkki) jäi mieleeni. Ja pitihän sitä heti tenttirupeaman jälkeen päästä kokeilemaan ;)

Meikki oli aika glamour, enkä ole itse tottunut tällaista meikkiä käyttämään. Tuuheat ripset ja vaalean ja tumman luomivärin yhdistelmä tuntuvat silti toimivan aika hyvin! Vai mitä olette te arvon lukijat mieltä? :) Vielä kun olisi ne Jessican tummanruskeat silmät..

Ja hei, tutorial tulossa pian ;)

Seuraa / Follow Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Elina (Ei varmistettu)

Kaunis! Mitä tuotteita käytit silmämeikissä? :)

Erika Naakka
NUDE

Sen näette parin päivän päästä ;P ja tutorial tulossa kans!

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mitä sulla on näissä kuvissa kulmakarvoissa? Tosi luonnolliset!

Erika Naakka
NUDE

Lumenen kulmakarvakynää (sävy 2) ja kulmakarvavahaa :)

Ansku (Ei varmistettu)

Kaunis meikki tykkään tosi paljon :)

Juuls (Ei varmistettu)

Tää ei liity tähän postaukseen, mutta ootko siis käyttäny niitä color bug-juttuja? Mistä niitä saa? Ja tiedätkö näkyykö ne tummassa tukassa? Tai onko muuta ideaa millä sais hiukset värjättyä punasiks/oransseiks yhen illan ajaks? Kiitos jos jaksat vastaa :)

olgarosanna (Ei varmistettu)

Ompa kaunis meikki! Vielä kysymys/postausehdotus: voisitko tehdä pientä ideointi postausta lähestyviä vanhojentansseja varten, meikki ja hius lookkeja yms sun idiksiä?:) Kaikki inspiraatio ois niin tervetullutta:)

Erika Naakka
NUDE

Hmm oonkin joskus tehnyt sellaisen. Katso ainakin tuolta oikealta tuo asiasanalista, siellä on "valmistujaiset" ja sieltä löytyy varmasti inspistä :)

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.fi

Ihana meikki, ja miksköhän tykkään? Mun bilemeikki on nykyään harvoin kun missään käyn, melkein prikulleen tuollainen. :D Väreillä voi ehkä vähän leikkiä, kuitenkin pysytellään siellä turvallisella kulta-beige-ruskea-harmaa-tummansininen-akselilla, ettei ihan villiksi mee. ;)

Anu (Ei varmistettu)

Olisiko sulla jotain ripsihuoltopaikkaa suositeltavana Turussa? :)

Erika Naakka
NUDE

En oo käynyt ikinä täällä Turussa laitattamassa ripsiä :/ Mun viimeaikaiset ripset laittoi ja huolsi tosin Salon Cecilin Reetta ja häntä kyllä suosittelen oikein isosti! :)

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Ihana! :o Mä voisin käyttää vaikka päivittäin.

Kommentoi