Juhlakauden täydellinen luomiväripaletti - Viva la Diva Metallic Eyeshadows & Liner

NUDE

Mä olen jotenkin aina symppistellyt esimerkiksi KICKSeissä myytävää Viva la Divaa. Merkki on edullinen, mutta monet meikeistä on todella laadukkaita! Esimerkiksi Viva la Diva huulipunat ja etenkin Brush Eyeliner Pen ovat olleet pitkään yksiä suosikeistani (postaus). Ja tuo Eyelinerkin maksaa sen huimat 8 e.

Siksi olin yllätyksekseni erittäinkin innoissani, kun sain merkiltä testiin heidän uuden valtavan luomiväripaletin; Metallic Eyeshadows & Liner. Hah, meni muuten hetken aikaa, ennen kuin tajusin tuotteen nimen :D Eyeshadows 8 liner? What :D

Viva la Diva Metallic Eyeshadows & Liner tupsahti markkinoille aika täydelliseen aikaan juuri ennen pikkujouluja ja UV:n bileitä. Metallinhohtohan on juuri nyt todella trendikäs niin silmä- kuin huulimeikeissäkin. Ja trendien testailuhan on aina mukavampaa vähän edullisemmilla tuotteilla ;)

Metallic Eyeshadows & Liner -luomiväripaletti sisältää siis huimat 32 erisävyistä metalliluomiväriä, joissa on taas hintaan verrattaen aikamoinen pigmenttipitoisuus. Lisäksi muutama näistä sävyistä on jotenkin todella upeita ja itselläni menee ainakin ekana testiin tuo tokan sarakkeen tummin vihreä ja reunarivin sininen.

Ehkäpä parhaiten tuotteen hinnan huomaa paketin laadussa. Se on pahvinen ja hatara, ei jykevän metallinen kuten esimerkiksi Urban Decayn Naked-paletit. Mutta plussaa kyllä tuo paletin paino, sillä näinkin monta sävyä sisältävä luomiväripaletti on harvoin näin kevyt.

Paletin luomivärejä voi ainakin nimen mukaan käyttää ihan tavallisen luomivärin tapaan, mutta myös kostutetulla siveltimellä silmänrajauksen tekemiseen!

Harmikseni huomasin, ettei tätä ainakaan vielä löytynyt mistään nettikaupasta ja toivon nyt vain hartaasti, että näitä saisi jo edes KICKSin kivijalkamyymälöistä. Ja tarkkaa hintaakaan minulla ei ole kertoa, mutta ainakin edellinen saman määrän sisältävä paletti maksoi noin 18 euroa. Kertokaa ihmeessä, jos näette näitä paletteja jossain ;)

Instagram + Facebook + Bloglovin'

Kommentit

Vilmaroosa
Skyline Sunshine

Onpas ihanan värisiä luomivärejä!
Metallinhohtoisista luomiväreistä pidänkin eniten, vaikka minulla harvoin on luomiväriä, koska en osaa luomivärejen laittoa. Mutta olen kanssasi samaa mieltä, että juurikin metallinhohtoiset luomivärit sopivat pikkujoulu ja UV juhliin.

Erika Naakka
NUDE

Niinpä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onhan tää ollut myynnissä jo kauan, oon omani ostanut Kouvolasta jo joskus alkukesästä. Mutta on kyllä mahtava paletti hintaansa nähden, tulee paljon käytettyä

Erika Naakka
NUDE

Ai! Ootko varma ettei se ole tämän edellinen versio, joka on ollut jo pidempään myynnissä ja on hyvin samanlainen?

Vierailija (Ei varmistettu)

Juu meinasin kanssa tulla kommentoimaan että omani on ollut jo pitkään käytössä, sanoisin että olen sen hankkinut jo loppukeväästä..

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkistin vielä niin netin mukaan ainakin huhtikuussa ollut jo saatavilla //edellinen kommentoija

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen Viva la Divalta kokeillut juuri tuota brush eyelineria. En valitettavasti tykännyt, ei peittoa mun HG Urban Decayn vastaavaa. Se ei mielestäni ollut tarpeeksi musta eikä pysyvyys ollut kovin hyvä. :/ Markettieyelinereista tykkään kovasti Max Factorin X-pert colour eyelinerista!

Kommentoi