Juhlava nuttura hiuskorulla

NUDE

Eräs lukija toivoi valmistujaisiaan varten ohjeita matalaan ja rentoon chignon-nutturaan. Tänään siis esittelen kampauksen, johon saatte huomenna tutorialin! Pysykää siis kuulolla ;)

Sain Glitteriltä jokin aikaa sitten tämän hiuskoristeen, joka sopii täydellisesti lakittomille juhlijoille :) Hiuskoruja löytyy hopeisina ja kultaisina ja ne maksavat 11,90 e ja korun voi lisätä oikeastaan mihin kampaukseen tahansa.

Ps. Olen tänään klo 16-17 vastaamassa Demi.fi:ssä lukijoita askarruttaviin kauneuskysymyksiin. Tule mukaan keskusteluun (klik)!

// Don't worry, you'll get the tutorial tomorrow ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Kommentit

Upea kampaus :)!  Tutoriaalia odotellessa!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :)

SonjaH (Ei varmistettu)

Ihana kampaus! En tiiä bongasitko, mutta yksi sun tutorial löytyy myös buzzfeedin sivuilta :) http://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo/do-dat-bun#.ih6qLPrpy

Erika Naakka
NUDE

Moikka! Kyllä vaan, pari lukijaa on jo laittanut minulle tuon linkin. Todella imartelevaa kyllä! :)

Junna (Ei varmistettu)

Todella kaunis :D
Itse aion laittaa kevään juhliin nutturan, harkitsen sellaista sivulla olevaa
niskassa olevan sijaan. Olisiko mahdollista, että saataisiin tutoriaali sellaisesta :) ?

Erika Naakka
NUDE

Laitetaan toive ylös! :) Mutta kannattaa tsekata Youtube-videoita. Näillä halusanoilla ainakin löytyy hyvin: "side low bun"  :)

Prinsessaxxx (Ei varmistettu)

Millainen meikki (pohjan ja teko ripsien+ripsarin lisäks) ja kampaus sopisi pitkälle polkkatukalle joka on kihara. Mekko on pitkä ja tummanpinkki siinä on leveät olkaimet ja timantteja :) päättäriasua vain suunnittelen :)

Erika Naakka
NUDE

Jonkinlainen nuttura voisi olla hyvä! Esimerkiksi täältä löytyy hyviä nutturavideoita polkkatukalle: https://www.youtube.com/channel/UCWRAvQOJVJQKagpcMbePyvg

Kirkkaan mekon kanssa voisi sopia simppeli silmämeikki ja mekon sävyyn sopiva huulipuna :) Täällä ohjeet klassiseen ja simppeliin silmämeikkiin: http://www.lily.fi/blogit/nude/tutorial-klassinen-silmameikki-valmistujaisiin/ Huulipuna löytyy sitten mekon sävyn mukaan :)

sofiero (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän kaunis siis todella.....

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos :)

Kommentoi