Juhlavia kampausideoita

NUDE

Viikonloppuna oli kerrankin aikaa kaivella Instagramia ja etsiä inspistä loppuvuoden juhlakampauksiin. Erityisesti helmipinnit ja erilaiset kimaltelevat hiuskoristeet himottavat nyt erityisesti. Ainakin tuota tähdillä höystettyä lettikampausta on pakko testata!

Kuvat Instagramista: jenatkinhair ja joloveshair.

Kommentit

Kirsikka W.

Hiuskoristeet ovat ihania, etenkin kun omat hiustenlaittotaidot eivät taivu kovin monimutkaisiin kampauksiin. Tällaisilla kimaltevilla koristeilla saa sitten sen yksinkertaisemmankin kampauksen näyttämään huomasti juhlavammalta :)

Erika Naakka
NUDE

No just näin! Pitäis ehdottomasti käyttää enemmän itsekin :)

Minnapa (Ei varmistettu)

Vitsit sulla on ollu jotenkin tosi inspiroivia postauksia pikkujoulukauteen! Ajattelin torstaina tehdä sen valkkinutturan joka sulla oli vasta täällä, perjantaille voisikin lähteä hiuskorulinjalle. Ja sit se pikkujoulumeikki vielä!! Kiitti ja hyvää joulunaikaa Erika!

Erika Naakka
NUDE

Oi vitsi niiiiiin ihana kuulla!! Siis kun tää just on parasta, että jos joskus onnistun osumaan sellaiseen kohtaan missä ihmiset tarvitsevat apua. Eli pikkujoulukautena kampauksiin ja meikkeihin.

Vitsi pitäis varmaan tehdä sellainen meikkikoostepostaus, kun en ole aikoihin tehnyt! Tässä nyt pari koostetta, jospa löytäisit sopivan :) http://www.lily.fi/blogit/nude/9-x-ohje-valmistujaismeikkiin ja http://www.lily.fi/blogit/nude/12-x-silmameikkitutorial-uuden-vuoden-juhliin

Kiitos ja ihanaa joulunaikaa myös sinulle <3

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.com

Dear Eki,

Missä voisin harjoitella käsi-silmäkoordinaatiota, niin että vastaavat taideteokset onnistuisivat myös ensikertalaiselta? Hiukseni ovat aina ponnarilla tai hätänutturalla, luulen että teen jotain väärin. Toivottavasti osaat auttaa!!1!

Luottamuksellisin terveisin,
Tukkahukka-86

Erika Naakka
NUDE

Hahaaa :D Se on kuule harjoittelu, joka ihmisen tiellä pitää! Ei voi ekalla onnistua, näin se vaan on näppylät :/

Kyllä mulla ainakin letityksen oppiminen on ollut ihan työvoitto, eli nimenomaan harjoitusta, harjoitusta, harjoitusta.. Mielellään sitä olis heti ekalla yrittämällä mestari, mutta harvassa asiassa on! Likaiset hiukset ennen suihkuun tai saunaan menoa on hyvä harjoitusalusta..

Kommentoi