Kaikki ilo irti omista ripsistä

NUDE

Omat ripseni ovat aivan älyttömän tyngät ja niitä on mielestäni aivan liian vähän. Olen aina ahminut netistä ja lehdistä kaikki mahdolliset niksit, joilla omista ripsistä saa mahdollisimman tuuhean näköiset. Ajattelinkin kertoa teille kolme parasta keinoa, joita itse käytän ja joilla olen saanut omista ripsistä kaiken mahdollisen ilon irti. Ja jos olet kyllästynyt ripsipidennyksiin, näillä neuvoilla voit alkaa vierottaa itseäsi ;)

1) Irtopuuterilla lisävolyymiä. Yksi parhaista vinkeistä, jonka teille voin antaa, on irtopuuterin levittäminen ripsiin (tarkemmat ohjeet aikaisemmassa postauksessani), niin kummalliselta kuin se saattaakin kuulostaa. Eli laita aluksi ripsiisi kerros ripsaria ja ennen kuin se ehtii kuivahtaa, levitä niihin luomivärisiveltimellä kerros irtopuuteria. Kun sen jälkeen levität ripsiin toisen kerroksen ripsaria, lopputuloksena on muhkeat ja vähän pidemmänkin näköiset ripset. Tätä kannattaa ehdottomasti koittaa!

2) Lämmitä taivuttimet. Toinen niksi on lämmittää ripsientaivuttimia vaikkapa hiustenkuivaajalla ennen niiden käyttöä. Siten ripset taipuvat helpommin ja kaarevuus pysyykin niissä paremmin. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei polta ihoaan! Ja itse olen aivan rakastunut näihin Cailapin uusiin The Curler -taivuttimiin, jotka Mariela Sarkima on suunnitellut juuri suomalaisten pyöreille silmille ja jäykille tikkuripsille ;) Eli jos taivuttimet on vielä hakusessa, kannattaa käydä nappaamassa nämä itselleen, ennen kuin ne taas myydään loppuun!

3) Vedenkestävät kehiin! Jotta taivuttimilla ripsiin saatu kaari pysyisi ripsissä kauemmin, kuin sen puoli minuuttia, kannattaa käyttää vedenkestävää ripsiväriä. Itse käytän usein kahta eri ripsiväriä; ensin vedenkestävää ja kun se on hieman kuivahtanut, levitän vielä toisen kerroksen normaalia ripsaria. Ja tähän samaan voisin muuten vähän kehaista tuota Maybellinen The Colossal Volum' Express -maskaraa, johon aina palaan vuosi toisen jälkeen :) Sillä ei saa ripsiin paakkuja yrittämälläkään, vaan jokainen kerron on ohut ja tasainen. Suosittelen kokeilemaan!

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Joa (Ei varmistettu)

Pakko jakaa omia vinkkejä, vaikka ehkäpä nämä ovat osalle jo selviä juttuja! :) Kantsii kokeilla myös eyelinerin levittämistä ripsiin ennen ripsiväriä, tulee vieläkin mustemmat ripset ja väriä on taatusti joka karvassa. Lisäksi eri levitystekniikat kannattaa muistaa: levittää ensin vain kärkiin, sitten koko pituuteen ja lopuksi painelee vielä aivan tyveen kerroksen (ei tarvitse edes rajausta!).

Erika Naakka
NUDE

What! Tosta eyeliner-jutusta en ookkaan ennen kuullut! Pitää koittanu ens kerralla :)

Tikkuripsi (Ei varmistettu)

Millä hinnalla kysiwstä ripsentaivutinta myydään? Ja miten ripsentaivuttimissa on eroa? Kestääkö joillain taivutus pidempään vai onko se vain se millaisen kaarwn tekee ripsiin?:)
Ps. Sulla on tosi kiva blogi ja vinkkipostaukset on parhautta!

Erika Naakka
NUDE

öö öö mitähän mä uskaltaisin valehdella ;) nämä taivuttimet taitavat olla noin 8 euron luokkaa, itse ostin ne vitosella messuilta. ja ne tuntuvat taivuttavan ripset paremmin, kuin mitkään taivuttimet, mitä olen käyttänyt. täältä voit lukea ison arvostelun näistä: http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/ripsentaivuttimet-testissa-shu-uemura-vs-mariela-sarkima

ja kiitos paljon :)

Tiina Eliisa (Ei varmistettu)

Tuo eyeliner juttu toimii :) mä oon myös usein värjännyt ripset sillä ennen ripsaria :))

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi/

En tiedä oletko jo kertonut, mutta miksi luovuit pidennyksistä? En siis itsekään niitä erityisesti kannata, vaan olen muutaman kerran laittanut tuuhennokset ja päätin etten enää jaksa käydä niitä laittamassa :D Toi Maybellinen keltanen ripsari on kanssa mun kestosuosikki, vaikka myös arvokkaampien merkkien ripsareita on kokeiltu. Tein itseasiassa vähän aikaa sitten arkimeikkipostauksen, jossa kerroin myös tosta ripsarista :)

Erika Naakka
NUDE

siis ihan vain siksi, etten koskaan saanut aikaiseksi käydä korjaamassa niitä :D mutta ottaisin kyllä, jos sellainen mahdollisuus nyt tulisi :)

ja sama täällä, kaikki kalliit merkit on käyty läpi, mutta aina tuo maybelline lyö muut laudalta ja palaan siihen aina pienen tauon jälkeen :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Hahah, mä lämmitän aina ripsentaivuttimet ja laitan irtopuuteria ripsiin! Siis silloin ku pidän taukoa ripsienpidennyksistä, eli ihan liian harvoin. :D

Anette (Ei varmistettu) http://aboutmeandmy.blogspot.com

Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta :) Sinulla on kyllä aina niin hyviä blogijuttuja.

Mukavaa torstaita :)

Erika Naakka
NUDE

Voi että, kiitos ja samoin sulle :)

Kommentoi