Kaksi mielenkiintoista meikkilanseerausta

NUDE

Instagramissa kohisi eilen illalla oikein olan takaa, kun eräs kosmetiikkakauppa oli jakanut IG-videon vielä julkaisemattomasta Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletista. Merkin perustajan tytär, Norvina, oli asiasta hyvin (vähän liiankin) käärmeissään, enkä ihmettele. ABH on varmasti panostanut niin rahallisesti kuin ajallisestikin paletin lanseerausmateriaaleihin ja teasereihin, mutta nyt paletti vuodettiinkin kaikkien nähtäville ihan ennen aikojaan. Vuotoja tapahtuu lanseerausten aikoihin aika usein, mutta isolta ketjulta se oli aika yllättävä moka.

Oli miten oli, uusi Soft Glam on nyt matkalla kauppojen hyllyille ja toisin kuin ABH:n edellisistä paleteista, tästä meikäläinen on ihan innoissaan! Paletti on ihanan neutraali ja sopii joka tilanteeseen ja voisinpa kuvitella, että tämä menee kaupaksi erityisesti ensi kesän morsiamille. Edelliset keltaisia ja vihreitä sävyjä sisältäneet paletit eivät niin ole meikäläiseen iskeneet, mutta tämän aion kyllä itsekin ehdottomasti hankkia. Tiedän, että tämä on monelle aivan liian tylsä, mutta meikäläinen on rauhallisten sävyjen ystävä.

ABH:n Modern Renaissancehan on ollut pitkään yksi suosikeistani, eikä näiden ABH:n luomivärien laatua voita oikein mikään. Eli nyt vain sormet syyhyten odottelemaan paletin saapumista Kickseihin!

Toinen vähän yllättäväkin lanseeraus tulee Tartelta, jonka Shape Tape -peiteaine on vallannut maailman. Supersuosittu peittari saa nyt kavereikseen kasan muita meikkejä ja meikäläinenhän on Shape Tape -fanina ihan onnesta soikeana! Sarjaan lanseerattiin eilen kosteuttava ja mattainen meikkivoide, meikkivoideharja, meikkisieni ja silmämeikin pohjustusaine. Nämä meikkivoiteet lähtevät kyllä tilaukseen pikimmiten ja jos siellä joku on tilannut Tarten omilta sivuilta, kaikki kokemukset kuullaan ooooikein mielellään :)

Kiinnostaako joku näistä teikäläistä?

Kommentit

Sarrra (Ei varmistettu)

Aivan samaa pohdin, että nyt on ABH:n paletti meikäläisen makuun! Yhtäkään en vielä omista, mutta nämä sävyt ovat juuri niitä mitä itse käytän päivittäin. Synttärit lähenee joten ehkä ostan itselleni pienen lahjan... ;)

Erika Naakka
NUDE

Nonnnnni siittä vaan! :D

Maria Glow (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Itse en ole koskaan tullut hankkineeksi mitään ABH:lta, mutta tämä tosiaan kyllä vaikuttaa aika käyttikseltä. Sinänsä merkki kyllä kiinnostaa, joten tämä on varmasti hyvä ensi askel merkkiin tutustumiseen! :) Ehkäpä paletti tulee siis hankittua.

Kosteuttava JA mattainen meikkivoide kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta! :) Täytyypä tutkia tilannetta, kunhan tuotearvioita alkaa olla saatavilla ^_^

Erika Naakka
NUDE

Joo todellakin suosittelen ABH:ta ja niiden luomivärejä! Mikään ei ole niitä kyllä tähän mennessä päihittänyt :)

Senni (Ei varmistettu)

Tartelta on super helppo tilata! Tullit ja verot maksetaan jo heidän omilla sivuillaan eli niistä ei tarvii sen jälkeen murehtia :) Muistaakseni tuli suht nopsaa kaiken lisäksi (parissa viikossa).

Erika Naakka
NUDE

Ai vitsi, hyvä kuulla!! Just toi tullijuttu mietitytti, kiitos paljon tiedosta :)

Mrs Viola (Ei varmistettu)

Tarten sivuilta tilasin juuri Shape tape - peittarin ja siveltimiä tuossa viime vuoden lopulla. Hienosti toimi kaikki ja turvallisesti tuli perille ilman erillisiä tulleja. Oli myös aivan ihanassa violetissa yksisarvispaperissa tuotteet pakattuina. Ihan on sormet näppäimillä, ettäjottapitäiskö toi meikkivoide!? :D

Erika Naakka
NUDE

Oiiiiiiii yksisarvispaperia! <3<3 Tilaan jo pelkästään sen takia :D

Annihoooo (Ei varmistettu)

Tarten sivuilta varmaan noin 5 kertaa tilanneena voin vain suositella! Helposti toimii ja nopeasti tulee tuotteet. Itse tilasin nyt tuon meikkivoiteen Moisturizing koostumuksella :)

Erika Naakka
NUDE

Jes! Ihan mahtava kuulla, kun ikinä ei oikein voi tietää jos ensi kertaa tilaa. Kiitos tiedosta :) Iiiik sä ehdit jo!

meerii (Ei varmistettu)

Mullakaan ei ole ollut ongelmia Tartelta tilatessani. Nuo meikkivoiteet kiinnostavat, ja kysyisinkin, miten valitset, minkä sävyn tilaat. Otatko saman kuin peiteväristä?

Erika Naakka
NUDE

Hmmm no ajattelin ottaa yhden tai kaksi astetta tummemman kuin tuon peitevoiteen. Saa sitten tehtyä pientä korostusta peitevoiteen avulla ja koko naamalle se sävy olisi enivei ihan liian vaalea :)

Sorsotin (Ei varmistettu)

Oonko ainut, jonka mielestä tää paletti on vähän tylsä? Siis nää on näitä neutraaleja paletteja, joita on 50kpl tusinassa. Se viimepaletti värisävyiltään puhutteli mua enemmän, mutta onneksi ootin arvostelut, jotta sai selville sen laadun. Ne värit oli vaan jotenkin inspiroivempia.

Johkuuuuuu (Ei varmistettu)

Mahtaakohan tullaa Soft glam kicksiin, kun nimenomaan Kicks oli se taho, joka vuoti paletin nettiin ennen ABH:n omaa releasekamppista. En olisi yllättynyt, mikäli retail-sopimus olisi jo irtisanottu ja myyvät vain varaston tyhjäksi. Itse laitoin tän tilaukseen briteistä ja en malta odottaa että saapuu &lt;3

Erika Naakka
NUDE

Kauhiaaaa jos niin käy! Mäki taidan pistää tilaukseen lähiaikoina merkin omilta sivuilta :)

Kommentoi