Kaksi nopeaa äitienpäivälahjavinkkiä

NUDE

Halusin vinkata kahdesta aika ihanasta jutusta, jotka tuli mieleen, kun mietin ensi viikon äitienpäivää. Molemmat olen testannut itse ja aivan upeiksi olen saanut todeta. Tosin molemmat jutut liittyvät Etelä-Suomeen, mutta ainakin tän toisen jutun takia voi reissata vähän pidemmältäkin.

Ensimmäinen vinkki on oman hajuveden tekeminen Frantsila Scent Labissa TREn myymälässä Helsingin Mikonkadulla. Käväisin siellä tekemässä oman tuoksuni tammikuussa (postaus) ja jotenkin tuosta itse sekoittamastani parfyymista on tullut minulle aika tärkeä. Yhden tuoksun tekeminen maksaa 30 euroa ja samalla reissulla voi äidin kanssa piipahtaa vaikka kahvilla Paulig Kulmassa ihan TREn lähellä. Toivottavasti saatte aikaan ihanat toisistanne muistuttavat tuoksut :)

Toinen lahjaidis on aineeton ja vähän tyyriimpi, mutta jos vain roposia löytyy, niin tästä saisi kyllä todella ikimuistoisen kokemuksen vaikka äidille ja tyttärelle. Tämä viime vuonna kokemani Lifeness-tapahtuma oli kyllä ikimuistoinen arjen irtiotto ja ai vitsi miten ihanaa siellä oli (postaus)! Muistelen tätä siskon kanssa vietettyä hyvinvointiviikonloppua vähän väliä. Viikonlopun jälkeen energiatasotkin olivat ihan katossa, kun pari päivää oli vietetty hyvän ruuan, liikunnan ja upeiden maisemien äärellä.

Näitä tapahtumia järjestetään mm. Hangon Regatassa tai Långvikin kylpylässä. Hintaesimerkkinä Lifeness-tapahtuma Hangon Regatassa: 345 e sisältäen majoituksen, välipalat, noin viisi treeniä, goodie bagin (jossa viimeksi mukana mm. Casallin joogamatto!) ja pääsylipun Regatta Spahan ja pienempi yhden päivän tapahtuma Helsingin Löylyssä: 79 e sisältäen treenin, saunomisen Löylyn yksityissaunassa, 50 euron arvoisen goodie bagin, lounaan ja luennon. En voi muuta kuin suositella isosti, muistella viime vuoden tapahtumaa ja haaveilla itse uudesta Lifeness-kokemuksesta <3

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin' + Instagram

Kommentit

kukkis. (Ei varmistettu)

Ihania ideoita, mutta huh mitä hintoja. Kyllä mä pitäydyn vain Tokmanni ruukkuruusu 3.90 € ja "lahjakortti" mikä on esim minun tekemä siivous. Ei minulla olisi ikinä varaa noin kalleihin lahjoihin.

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin pitäydyin ruukkuruusussa eli ei siinä mitään vikaa ole. Nämä oli tällaisia vinkkejä sellaisille, jotka haluaa oikein panostaa :)

Kommentoi