Kaksi vinkkiä täydelliseen suttunutturaan!

NUDE

Täydellisen suttunuttura kuuluu näyttää vaivattomalta ja vain hiuksiin heitetyltä, ja toisaalta symmetriseltä ja muhkealta. Mulle tällaisten nutturoiden teko on aina ollut todella haastavaa; tukkani on tikkusuora, eikä se hevillä taivu ponnarin avulla kieputettavaksi.

Muutama niksi on onneksi auttanut meikäläistä saamaan tämäkin tikkutukka sotkuiselle nutturalle. Ja kaksi näistä vinkeistä jaan nyt teidän kanssanne! Toisen niistä antoi itseasiassa tukkaguru Mariela Sarkima Hair Bible -kirjansa esittelytilaisuudessa.

1. Ensimmäinen nutturavinkki: Kiharra kevyesti hiuksia ennen kampauksen tekoa. Tämä ei ole pakollinen steppi niille, joilla on luontaisesti taipuisa tukka, mutta tosiaan tällaisille tikkutukille vaihe on ehdoton. Kiinnitä hiukset sitten ponnarille sille korkeudelle, jolle haluat nutturan tulevan.

2. Ja tämän vaiheen hokaaminen auttaa teitä varmasti yhtä paljon, kuin se auttoi itseäni! Eli nutturavinkki no. 2: Aloita nutturan teko kiinnittämällä hiusten koko latva pinnillä tyveen niin, että hiuksista muodostuu silmukka.

3. Pyöräytä sitten hiukset ponnarin ympärille niin, että pidät muodostuneesta silmukasta kiinni.

4. Möyhi nutturaa, jos se on aikeissa näyttää tiukalta kirjastotätinutturalta. Kiinnitä lopuksi nuttura pinneillä, äläkä välitä, jos muutama suortuva sojottaa ulos kampauksesta, se on tarkoituskin ;)

// Aaaand briefly in English. There are two tips that have made it much easier to pull off the perfect fun bun. First tip: curl your hair before making the updo. If you have as stick straight hair as I do, you do not want to skip this step! And the other tip: Make a loop of your hair before wrapping the hair around the ponytail. This can be done with a little help of bobby pin (see picture 2). Then, wrap the hair loop around the ponytail. And make it loose and messy, so you don't look like a sour librarian ;) //

Mitäs luulette, auttavatko nämä vinkit teitä taistelussa kirjastotätinutturoita vastaan? ;)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

HannaH (Ei varmistettu)

Näyttää kivalta ja helpolta, mutta ei onnistunu ainakaan ekalla yrittämällä.. Tosin koitin tehdä suoriin hiuksiin. Tämmösellä ilmalla tulee hiki jo pelkästä ponnarin laitosta, niin ei puhettakaan että alkaisin vielä kihartamaan :D Pitää koittaa uudestaan kun vähän viilenee!

Janica Neuvonen (Ei varmistettu)

Kokeilin ilman kihartamista! Kyllä tuli hieno! :))

Laura (Ei varmistettu)

jes! tää on hyvä vinkki :) kokeiluun >

Noora (Ei varmistettu)

Kiitos, täähän on hyvä vinkki! :)

meow (Ei varmistettu)

Toi "lenkki" olisi ihan uusi juttu, voisin testata, kun näyttää niin kivalta :) Mulla on sellaiset aika liukkaat hiukset. Tähän mennessä oon tehnyt sotkunutturan laittamalla ensin hiukset korkealle, tupeerannut hiukset kevyesti isolla harjalla ja sitten pyörittää ponnarin ympärille ja laittaa muutamalla pinnillä kiinni :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Tota pitääki kokeilla! Tosin vähän epäilyttää, että miten toi tulee pysyyn pinneillä kiinni tässä pitkässä, painavassa tukassa :D

Merenneito (Ei varmistettu)

Uuden kampauksen metsästys on vihdoinkin loppunut. Iso kiitos ohjeista. Itselläni pitkät ja paksut hiukset ja aina tylsästi ponnarilla...Hellekautena aivan parasta saada liimautunut tukka pois niskasta!!! ja eiku ulkoiluttamaan uutta kampausta :D

Erika Naakka
NUDE

Jesssss kiva kuulla! Napsaisepa siitä vielä kuva ja laita mulle tulemaan Instagramissa tai sähköpostilla ;)

Mirssiina (Ei varmistettu) http://mirssiina.blogspot.com

Mullekin sotkunuttura on ollut kampaus, jota ihailen muiden tukassa, mun liukkaassa rotanhännässä ovat nutturayritykset feilanneet aina. Kiitos tästä vinkistä, tästä oli superpaljon apua! Viimeiset kaksi päivää onkin kulunut tää nuttura päässä :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Kiitos! Tämä vinkki tuli tarpeeseen ;)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Taru (Ei varmistettu) http://www.trucollection.blogspot.fi

Pitää kylla testata, vaikka tiedän etten varmaan onnistu kuitenkaan :D Nutturat on mulle kamalia kompastuskiviä, enkä ikinä onnistu niissä :/

Kommentoi