Kalanruotolettikampaus

NUDE

Letti-intoilu jatkuu! Vähän aikaa sitten tein inspiraatiokollaasin erilaisista lettikampauksista ja yhdessä kuvassa näkyi kalanruotoleteistä tehty "milkmaid" -kampaus. Kuva jäi mieleeni ja kun se oli pyörinyt päässäni pari päivää, päätin itsekin kokeilla tuota söpöä kampausta :)

Mutta ajatus on yksinkertainen: tee kaksi kalanruotolettiä, nypi niitä muhkeammiksi sivuilta ja kiinnitä ne pinneillä päälaelle niin, että lettien päät eivät jää näkyviin. Toivottavaa olisi myös se, etteivät pinnit jäisi törröttämään ulos kampauksesta ;) Olen myös tehnyt tällaisesta maitotyttökampauksesta tavallisilla leteillä tutorialin ja sen pääset katsastamaan tästä.

Kampaus on sinänsä helppo toteuttaa, mutta kahden kalanruotoletin tekemisessä kestää oma aikansa. Siksi tämä ei ehkä ole mikään joka arkipäivän kampaus, ellei sitten tee lettejä jo illalla valmiiksi ja kiinnitä ne päälaelle vasta aamulla. Hmm.. sitä pitääkin kokeilla!

No miltä näyttää? Kokeilisitko itse? :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

MariAnnaV. (Ei varmistettu) http://mchitchat.blogspot.fi/

Ihana kampaus, letit korostuu vaaleina tosi kauniisti tummempaa pohjaa vasten! Ja meikkikin on hurjan nätti, ihan hehkut näissä kuvissa :). Ehdottomasti kokeilen kampausta ja taidan kyllä röyhkeästi kopioda meikinkin! ;)

Olen muuten lähes saman alan opiskelija kuin sinäkin ja hakusessa on aina kivoja kampauksia, joiden avulla hiukset saa labroja varten kiinni. Nämä erilaiset lettikampaukset ovatkin olleet tänä syksynä ahkerassa käytössä (hätänutturoiden ohella..), kiitokset sinulle! :)

Erika Naakka
NUDE

Heh mä olenkin yrittänyt kuumeisesti keksiä lisää labrakampauksia :) Mutta kiitos itsellesi kivasta kommentista!

Milla (Ei varmistettu)

Vitsi miten kaunista!! Onnistuiskohan tollanen kampaus vähän lyhyemmille ja ohuemmillekin hiuksille.. Täytyy siis laittaa kokeiluun tollanen! :) Nyt täytyy kysyä, että oletko sä tehnyt ns. lettikiharoita, jossa laitetaan letit yöksi märkiin hiuksiin kuivumaan ja sit aamulla aukastaan ja tadaa, pitäis olla ihanat laineet.. Mut mä teen jotain väärin, sillä mun hiuksista tulee aivan järkyttävä pehko, kun tollain teen.. (en nimittäin osaa kihartaa suoristusraudalla, joten pakko yrittää helpompia keinoja.. :-D) joten osaatko sanoa, johtuuko tämä mun hiusteni ohuudesta, vai liian tiukista leteistä, vai mistä..?
Ja sit toinen! Onko sulla jotain helppoa ohjetta sellaselle hätänutturalle? :-D kun sille olis tarvetta täälläpäin! Kiva jos osaat auttaa! :)

Hyvää syksynjatkoa! Ihania postauksia on taas ollut, innolla odotan jo seuraavaa:)

Erika Naakka
NUDE

No lyhyemmille tämä varmaan onnistuu, mutta mullakin on aika ohuet hiukset ja jouduin aika paljon repimään noita lettejä, että ne näytti vähän edes paksummilta. Mutta jos vain rohkeasti nyppii lettejä sivuilta, niin eiköhän niistä ihan kivat saa ohuemmillakin hiuksilla :)

Kokeile tehdä letit isommille hiusosioille. Jos teet letit tosi pieniksi, kiharoistakin tulee tosi käkkärät ja menee helposti pörröisiksi. Ja toinen juttu on hiuksiin laitettavat aineet ennen lettien tekoa. Eli kannattaa laittaa jotain tosi silottavaa ja lisäksi vaikkapa jotain muotovaahtoa hiuksiin ennen lettejä. Ne voisi auttaa pörröisyyteen :)

Hätänutturasta mulla ei taida olla ohjetta :/ Muutama helppo kampaustutorial löytyy tästä postauksesta: http://nude.costume.fi/2013/08/12/back-to-school-nopeat-arkikampaukset/ Etenkin tuon alarivin vasemman reunan nutturaa mä käytän kiireessä ja siihen tarvittavat kierrepinnit ovat olleen tosi kovassa käytössä ja voin suositella niitä kaikille! :)

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kaunis kampaus! Kokeilisin ehdottomasti, mutta tällä hetkellä minulla ei ole tarpeeksi hiuksia...

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

No höh :/ ehkä sitten, kun tukka on vähän kasvanut!

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi/

Tosi kaunis kampaus, mutta en usko että luonnistuisi mun taidoilla. En osaa tehdä tukalle yhtään mitään, mutta sulla on ihania vinkkejä ja selkeitä ohjeita, jotka rohkaisevat kokeilemaan :) Ihana blogi!

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi, tosi kiva kuulla, että oot saanut apua mun ohjeista! Mutta kalanruotoletti on oikeesti tosi helppo tehdä ja netistä löytyy fishtailbraid-hakusanalla varmaan miljoonia videoita aiheesta :)

Ida (Ei varmistettu)

Sä oot kyllä todella kaunis! :)

Erika Naakka
NUDE

No voi ei, kiitos :)

Kommentoi