Kampaukseni pääsi suosittuun kirjaan!

NUDE

Ai että nyt on ilon päivä! Osa teistä näki innostuneisuuteni jo Snapchatissani (erikanaakka), kun esittelin viime viikolla postiluukustani tipahtaneen kirjan. Se on julkkiskampaaja Jenny Streben kirjoittama ja meikäläisen kampaus haluttiin sinne myös!

Sain viime vuonna yhteydenoton Jennyltä, kun hän pyysi muutamia kuvia tulevaa kirjaansa varten. Olin tietysti todella otettu, että yksi idolini haluaa jakaa kuvani omassa 100 Perfect Hair Days -kirjassaan. Olen aina tykännyt Jennyn kampausvideoista, joita hän on tehnyt supersuositulle Confessions of a Hairstylist -kanavalleen ja suostuin tietysti heti lähettämään kuviani Jennylle.

Olen odottanut tätä kirjaa jo pitkään ja välillä heitin jo toivoni oman kappaleeni saamisesta. Mutta nyt paketti vihdoin pääsi perille Ameriikoista tänne meikäläisen hyppysiin. Enkä voisi olla onnellisempi! Ihan hymyssä suin kirjoitan tätäkin postausta :))) Kuva on myös jättisivusto Buzzfeedin sivuilla nähty lettinuttura, jonka tutorialin löydät tosiaankin tuolta Buzzfeedista että tästä postauksesta.

Jenny on tehnyt aivan mahtavaa työtä ja kirja on todella informatiivinen ja helppolukuinen. Kampauksia siitä löytyy sata (100!) eli ideat eivät varmasti lopu heti kesken. Jos joku teistä oikein kovin tästä kirjasta innostui, niin sitä saa tilattua ainakin Amazonista.

BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Det är Jag

Onko tietoo saako mistää muualta tai tulossa muualle myyntii ku Amazonii :D ? Kuulostaa just sellaselta opukselta mikä ois jeez 

Erika Naakka
NUDE

Ei oo mitään tietoa, mutta epäilen ettei saa mistään Euroopasta :/

Erika Naakka
NUDE

Hei E-kirjana sen saa näköjään Adlibriksesta! http://www.adlibris.com/fi/e-kirja/100-perfect-hair-days-9781452154039

Kommentoi