Kampauksia ylioppilasjuhliin

NUDE

Kevään valmistujaisjuhlat lähestyvät ja moni varmasti jo miettii kuumeisesti kampaustaan ylioppilaslakin kaveriksi. Lakin kanssa kun täytyy ottaa huomioon, että kampaus myös näkyy, joten mahdolliset letit ja nutturat täytyy tehdä mahdollisimman alas niskaan. Päätinkin koota yhteen yhdeksän yo-lakin kaveriksi sopivaa kampausta ja linkit niiden tutorial-postauksiin löydät kuvan alta.

1. Kieputettu niskanuttura on superhelppo tehdä. 2. Sievä letti-chignon ei myöskään ole sen vaikeampi. 3. Jos ranskalainen letti onnistuu, kokeile tätä pitsiletitystä! 4. Kalanruotoleteistä voi kerätä niskaan nutturan. 5. Tämä lettikampaus oli itselläni siskoni hääpäivänä ja rakastuin siihen totaalisesti. 6. Jos haluat pitää hiukset auki, kiharra tukka suoristusraudalla. 7. Myös lyhyttukkaiset voivat vääntää tukkaansa kivat kiharat! 8. Tämä yksinkertainen, mutta tyylikäs kampaus onnistuu kirjaimellisesti 30 sekunnissa. Toimii hyvin myös kiharretuissa hiuksissa! 9. Viimeisenä kalanruotoletistä tehty kampaus.

Jos jokin tietynlainen kampaus kiinnostaisi, mutta kaipailet vielä tutorialia, linkkaa siitä kuva tämän postauksen kommenttiboksiin. Saatan ehtiä toteuttaa vielä muutaman kampaustutorial-toiveen ennen kuun lopun valmistujaisjuhlia! Tsekkaa myös muut juhlameikki ja -kampausideat Valmistujaiset-tägin alta :)

NUDE MUUTTAA 15.5. LILYYN! NÄILLÄ PYSYT MUKANA: BLOGLOVIN’ / FACEBOOK.

Kommentit

Jusu (Ei varmistettu)

Semmoinen aivan perus mutta hieman rennompi chignon- tutorial olisi kiva! Muhkea ja sotkuinen niskanuttura, joka onnistuisi omaan long bob mittaiseen tukkaan! :)

seiku (Ei varmistettu)

Tämän ihanan nutturakampauksen tutoriaalia kaipaisin.
http://nude.costume.fi/2014/09/17/kaason-kampaus-haihin-osa-22/

Erika Naakka
NUDE

Sehän on itseasiassa sama, kuin tuossa kollaasissa näkyvä kampaus kohdassa 5 :) Tutorial löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/nude/kampaustutorial-juhlava-lettinuttura/

Kommentoi