Kampausinspistä American Music Awardseista

NUDE

Julkkisgaalat ovat ehdottomasti yksi tärkeimmistä inspiraation lähteistäni. Punaiselle matolle puunattujen muusikoiden ja näyttelijöiden lookit ovat usein sellaisia, joista ihan me mattimeikäläisetkin voimme ottaa mallia.

Viime viikolla järjestetty American Music Awards keräsi yhteen Amerikan musakerman ja sai Pinterest-kansiot laulamaan (pun intended). Omaksi kampaussuosikikseni nousi ehdottomasti Kendall Jennerin feikkiotsis ja korkea nuttura, joka muuten oli yllättäen yksi illan suosituimmista kampauksista. Myös geelillä taakse vedetty polkka nähtiin monella julkimolla.

Mikä oli sinun suosikkisi? :)

Kuvat: All Over Press

Kommentit

tiiax (Ei varmistettu)

Itse pidin Gigi Hadidin polkkatukasta sekä Selena Gomezin superpitkistä ja suorista hiuksista :) pystyisitkö/haluaisitko ehkä tehdä meikki-tutorialin Selena Gomezin meikistä kyseisessä gaalassa? Oli aika upeen näköinen ;)

Erika Naakka
NUDE

joo suoratukkaisia tähtiä nähtiin myös paljon. ja kiitos postaustoiveesta :)

anninin (Ei varmistettu)

Demi Lovaton 20-lukua henkivä look täys kymppi!

Anna25 (Ei varmistettu)

Minä pidän tuosta Gigi Hadidin kampauksesta. Hieman tyhmä kysymys, mutta miten geelillä tehdään tuollainen kampaus, että se kestäisi mahdollisimman pitkään? Mitä geeliä suosittelet? :)

saippis
Saippuakuplia

Mää en kestä, ku Kendall näyttää aina niin täydelliseltä. Tuo tukka, nuo silmät, tuo iho!

Kiti

Toi Demi Lovaton kampaus on ihana, osaisipa tollaset laineet väkertää omaan itsepäiseen tukkaan. :D

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Oi! Itsekin inspiroidun suuresti :)

Ehkä näistä saisi kaivettua sitä rohkeutta ja muutosta kokeilla, kun näin hiuksia on tullut laitettua samalla tavalla kesästä asti... Pitäisi vain keksiä kuinka tuollaisen nutturan saisi väkerrettyä tähän nysätukkaan :o

Otsalaineet ja tiukkaponnari päätyvät ainakin testilistalle ;)

Kommentoi