Kampaustutorial: criss-cross-ponnari

NUDE

Nyt tutorial, jota jo lupailinkin eilen. Tämä kampaus vaatinee meikäläiseltäkin vielä harjoittelua, sillä osioiden kiinnittäminen sopiville paikoille ei ole ihan helppo nakki. Mutta eihän mikään kampaus täydellisesti ekalla kerralla onnistu ;) Siitä vain siis testailemaan!

1. Aloita tupeeraamalla hiuksia takaraivolta reippaasti. Kampauksen tekoa muuten helpottaa se, että hiuksia on hieman kiharrettu ennen aloittamista. 2. Jaa hiukset kahteen osaan niin, että laitat takaosan kiinni ponnarilla ja eteen jää reilusti hiuksia. 3. Jaa sitten jakauksen vasemmalla puolella olevat etuhiukset kahteen osaan, ylempään ja alempaan osioon. 4. Ota sitten ylempi osio, vedä se taakse ponnarin yläpuolelle...

5. ... ja kiinnitä osio pinnillä taakse. 6. Tee sitten sama homma oikealle puolelle. 7. Pinnaa oikeanpuoleinen ylempi osio taakse ensimmäisen osion päälle niin, että ensimmäisen osion pinni jää peittoon. 8. Ota sitten vasemmalle puolelle jäänyt toinen osio ja pinnaa se jälleen edellisen päälle.

9. Ota vielä viimeiseksi oikealta jäänyt osio ja kiinnitä pinnillä lähelle ponnaria edellisen osion pinnin päälle. 10. Kiepauta yli jääneet latvat ponnarin peitoksi ja suihkauta lakkaa kampauksen tueksi :) Valmis!

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Kommentit

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

On kyllä niin nätti kampaus! Ja vitsi nää sun tutorialit on aina niin hyvin kuvattuja ja tosi selkeitä, että ei voi ku tykätä! :)

Johanna (Ei varmistettu)

Wau! Sinä osaat kinkksemmänkin kampauksen! Ite kokeilin tossa paria juttua ja lähinnä alkoi naurattaan miten pieleen meni. Mutta, enpäs lannistu ja niinkuin sinä sanot että ei muuta kuin kokeilemaan! Siitä lähetään. Kiitoos sinulle tästä blogista :-D

Erika Naakka
NUDE

Kiiitos paljon! Kivaa, että näistä on oikeesti apua :)

Erika Naakka
NUDE

Siis tuo pitsi? Se on mekko ja ostin sen Mangosta :)

Erika Naakka
NUDE

Niinpä! Vaikka se kliseeltä kuulostaakin niin harjoittelu tekee mestarin ;) ja kiitos :)

Nina (Ei varmistettu)

Hei! Mistä olet ostanut ekassa kuvassa näkyvän kamman/harjan? :) En meinaa itse löytää tuollaista mistään!

Erika Naakka
NUDE

Hei joo mäkin metsästin aika kauan tupeerausharjaa, ennen kuin löysin! :D Tilasin sen täältä, mistä tilailen muutenkin tosi paljon meikkejä ja tarvikkeita: http://www.feelunique.com/p/Kent-Back-Combing-Brush-PF16

Lauraaa (Ei varmistettu)

Kiva kampaus!! Itellä harmi vaan hiukset ei taida tuohon ihan riittää.. :( Muuten mietin vain että mistä oot hommannu tuon paidan? Se on ihana!! :)

Kommentoi