Kampaustutorial: feikki-polkka

NUDE

Kuten eilen lupasin, tänään näytän teille yhden tavan, jolla pitkätukkainen voi huijata itselleen vähän lyhyemmät hiukset. Eli kiharrin ja kaikki kaapeista löytyvät pinnit esiin ja feikki-polkan tekoon! :)

  • Aloita kihartamalla hiukset esimerkiksi kiharruspuikolla. Mulla on tässä käytössä Remingtonilta saamani Silk Ultimate -kiharrin. Voin aloittaa päältä ja laittaa kiharat jäähtymään pinnien avulla ylös. Muista lämpösuoja!
  • Älä kiharra kaikkia hiuksia, vaan jätä taakse alas kihartamaton osio. Tupeeraa osiosta mahdollisimman pullea. Voit käyttää kuivashampoota rakennetta tuomaan :)
  • Tee sitten tupeeratusta osiosta nuttura. Itselläni ei tässä ollut sen kummempaa tekniikkaa, vaan kiepautin hiukset nutturalle ja kiinnitin sen kierrepinneillä ja tavallisilla pinneillä. Avaa seuraavaksi jäähtyneet kiharat.

  • Suihkuta kiharoihin lakkaa, anna kuivua ja harjaa ne sitten varovasti auki. Kampauksen voi muuten tehdä ilman kiharoitakin, mutta kevyt laine hiuksissa auttaa asettelamaan latvat piiloon. Ja laineet etuhiuksissa antaa kivan 20-luvun fiiliksen :)

  • Ala sitten piilottaa latvoja pinneillä nutturan alle osio kerrallaan. Tämä ei ole helpoin vaihe, joten tarvitset kärsivällisyyttä ja hyvän peilin ;) Yritä peittää tupeerattu osio mahdollisimman hyvin.
  • Suihkauta lopuksi kampaukseen lakkaa ja lisää tarvittaessa vaikkapa vintage-henkinen hiuskoru :) Omani on saatu blogin kautta Glitteristä.

Mitäs tykkäätte? Uskallatteko koittaa polkkaa? ;)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Hei olisin kysellyt vinkkejä tuleviin vanhojen tansseihini. Omat hiukseni ovat juuri tuon feikkipolkkasi pituiset otsatukan kera, joten olen pitkään pohtinut mitä tekisin hiuksilleni. Olisiko sulla jotain ideoita tai aikaisempia postauksia lyhyiden hiusten kampauksiin? Kannattaisiko suoraan lähteä laittamaan pidennyksiä vai yrittää väsäillä vaan tuohon pituuteen jotain? Kiitos jo etukäteen :)

Ama (Ei varmistettu)

Samahan toimii periaatteessa myös ilman kiharoita ja latvojen piilottamista. Tarvitaan kuitenkin siis kerrostetut hiukset. Elikkä päälimmäinen osio kevyesti tupeerataan ja nostetaan pois tieltä. Alimmainen osio letitetetään ranskalaiselle ja niskan yli menevä pää taitetaan takaisin siihen päätä myöten menevän päälle (+ tiukka pinnikiinnitys). Sitten vain lasketaan keveyesti tupeeratut päällishiukset, pöyhitään ja tarvittaessa estetään lettivilautukset muutamalla taktisella pinnillä.

Mielestäni tämä on jokseenkin jopa helpompi ja mukavampi tapa, sillä litteää lettiä on huomattavasti helpompi piilottaa. Tietenkin tyyli ratkaisee, jotkut tykkäävät enemmän tästä vanhahtavasta tyylistä :) Hienot ohjeet silti!

Erika Naakka
NUDE

meinasinkin tehdä tämän ohjeen ranskanletin kanssa, mutta musta tuntui, että se voisi olla monelle liian haastava. mutta itse tekisin sen ehkä niin, koska hiukset saa siihen paremmin kiinni :)

Ine (Ei varmistettu)

Haa, tätä pitää kyllä kokeilla (: Ei ehkä kiireisen arkiaamun juttu, mutta ehdottomasti oppimisen arvoinen kampaus!

Erika Naakka
NUDE

joo ei todella ole kiireeseen sopiva kampaus! hmm, mutta jos kiharat tekisi jo edellisenä iltana niin sitten ehkä :)

Ilona (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/

Tuo kampaus on upea-ja olet näissä kuvissa ihan mielettömän kaunis! :)

Erika Naakka
NUDE

voi että, kiitos paljon :) sullakin on tosi kauniita meikkejä tuolla blogissasi! :)

Johanna (Ei varmistettu)

Heips! Ilman sinun blogiasi tämmönen meikki- ja hiustumpelo ei olis tienny mitä tuotteita ostaa tai koittaa. Neuvoista PALJON KIITOKSIA, tein juuri Sokoksen verkkokaupassa tilauksen ja AAH, Isadoran Matte Chocolates luomiväripaletti oli valikoimissa.
KIITOS vielä kerran!

Erika Naakka
NUDE

Hah no kiva kuulla! Ja onnea Isadoran kotiuttamisesta :P Kerro sitten mitä tykkäät, kun olet ehtinyt testailla sitä :)

Johanna (Ei varmistettu)

Sinä olet minun hius- ja meikki GURU. Et lopeta ikinä tätä blogia :-D:-D:-D Kiitos!!!

Erika Naakka
NUDE

hah voi että, kiitos paljon! tosi kiva kuulla :)

Krista (Ei varmistettu)

heips! tää ei oikein liity aiheeseen mut aattelin silti kysyä =D
mulla ois täs lähiaikoina tarkotus hommata uus suoristusrauta nii aattelin kysyä sulta, ku sulla on varmaan jotain kokemusta noista eri suoristusraudoista, et onko se cloud nine hintansa väärti? :)
Vai saako halvemmalla melkein samaa laatua? :)

Erika Naakka
NUDE

On se kyllä hintansa väärti. Valitettavasti en ole kyllä törmännyt mihinkään yhtä hyvään mutta halvempaan, muutenhan olisin ostanut sen, enkä Cloud Ninea :/ Mutta jos tuon raudan hinta ahdistaa niin ehkä lähtisin katselemaan Remingtonin rautoja, ainakin niiden kihartimista olen aina tykännyt :)

Erika Naakka
NUDE

mutta älä osta tätä: http://www.gigantti.fi/product/terveys-ja-hyvinvointi/suoristusraudat/RS8590/remington-keratin-therapy-pro-suoristusrauta

sen rautaosien ja muovirungon välissä on pienenpieni rako, johon menevät hiukset lähtevät aika kivasti irti päästä kiharoita tehdessä :/

Reetta (Ei varmistettu)

Moikka!

Itse ostin juurikin tuon suoristusraudan (remington). Onko tämä sun mielestä hyvä suoristusrauta ihan suoristukseen käytettynä? Nimittäin stockmannilta rautaa ostaessani myyjä kertoi kuinka sinä olet suositellut tätä rautaa ja verrannut sitä GHD:n rautoihin. Itselläni on ollut ainakin ihan loistava käytössä, kihartaa en ole sillä yrittänyt, kun siihen löytyy muut paremmat välineet.

Erika Naakka
NUDE

Siis anteeksi mitä?! Täysin virheellinen väite! Kerrotko mikä Stockmann tuo oli, lähetän vähän palautetta...

Mutta hyvä jos se on sulla toiminut, itse luovuin siitä kuitenkin jo ajat sitten.

Reetta (Ei varmistettu)

Espoon (Tapiolassa?) Stokka. Siellä sillon hullujen päivien aikoihin minulle näin kerrottiin!

Erika Naakka
NUDE

Uskomatonta!! Pistän heti viestiä. En kyllä ikinä oo suositellut sitä :/

Jas (Ei varmistettu)

Olet kyllä niin klassisen kaunis noissa kuvissa!

Erika Naakka
NUDE

voi vitsi, kiitos :)

Fiore (Ei varmistettu)

Hei! Olen etsinyt suhteellisen simppeliä juhlakampausta, ja koitin tätä nopeasti suoriin hiuksiin ranskanlettipohjalla. Ainakin pesuvalmiisiin hiuksiin, jossa oli pohjalla hiuspuuteria ja lakkaa, tämä oli todella helppo tehdä! Joten varmaan voi käyttää myös dagen efter - kampauksena valmiiksi kiharrettuihin hiuksiin.

Erika Naakka
NUDE

Molemmat kuulostaa tosi hyviltä! Pitänee koittaa tota dagen efteriä ;)

Joulukuun ensimmäinen viikkokatsaus - glitter.fi (Ei varmistettu) http://glitter.fi/blog/joulukuun-ensimmainen-viikkokatsaus/

[...] Kuva Nude [...]

Kommentoi