Kampaustutorial: helppo huivinuttura

Tänään vuorossa eräs kovasti toivottu postau, nimittäin tutorial päässäni monesti nähtyyn huivinutturaan. Huivilla saa ohuenkin tukan nutturaan helposti lisää matskua, jolloin hiusta näyttää olevan enemmän ja kampauskin on paljon näyttävämpi. Itse huivin olen ostanut Bershkasta, mutta kivoja löytyy myös esimerkiksi Gina Tricotista, Glitteristä ja H&M:stä.

Kuvasin myös kampauksesta videopätkän, jonka lisään Instagramini puolelle. Eli jos nutturan kiepautus oikeaan suuntaan ei tunnu onnistuvan, tsekkaa sama elävänä kuvana 😉

huivinuttura ohjeet.jpg

1. Kiinnitä hiukset ensin korkealle ponnarille. Kiharat muuten helpottavat kaikkien nutturoiden tekoa, mutta kihartaminen ei ole pakollista.

2. Taittele huivi sitten noin 4-5 cm levyiseksi nauhaksi ja vie se ponnarin lenkin läpi. Näin se pysyy kaikista parhaiten kiinni kampauksessa.

3. Kieputa seuraavaksi hiuksia ja huivia toisiinsa ja itsensä ympäri muutaman kerran. Älä kieputa ponnaria liian tiukalle, koska silloin nutturan tekemisestä voi tulla haastavaa.

4. Kiepauta sitten koko höskä nutturaksi. Tämän teen itse ns. vastakkaiseen suuntaan kuin mihin olen ponnaria kieputtanut (näet tämän Instagram-videosta). Kiinnitä nuttura hyvin pinneillä. Älä tee nutturasta liian tiukkaa ja viimeistele se vielä nyppimällä hiusosioita ulospäin muhkeammiksi. Valmista! Mitä tykkäätte? 🙂

huivinuttura 1.jpghuivinuttura 2.jpghuivinuttura 3.jpgblogit3.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *