Kampaustutorial: helppo kieputettu niskanuttura

Nyt se sitten tapahtui ensimmäisen kerran 7-vuotisen blogiurani aikana. Tein vahingossa saman tutorialin uudelleen, eih! 😀 Kuvasin tätä kampaustutorialia pari päivää sitten ja kun aloin muokata kuvia, alkoi ohjeet tuntua kumman tutuilta. Sitten vähän googlasin ja löysin lähes identtisen tutorialini parin vuoden takaa. 

No mutta koska tutorialeja on suht vaivalloista tehdä, en halunnut heti heittää käytettyä aikaa ja vaivaa hukkaan. Siksi tein gallupin Instagram-storiesissani ja kysyin, kehtaanko julkaista tämän, vaikka samanlainen on jo kertaalleen nähty ja onneksi yli 450 vastanneesta 93% sanoi, että julkaise kuule vaan!

Eli tässä se tulee, round two 😀 Tämä nuttura- tai sanottaisiinko chignon-kampaus sopii hyvin vaikka mihin tilaisuuksiin ja on, uskokaa tai älkää, aika helppo toteuttaa. Lyhyempikin tukka kelpaa, kunhan pohjalla on hiuspuuteria pitoa antamassa 😉

kampaus ohjeet.jpg

1. Pohjusta kampaus ihan reippaalla kädellä hiuspuuteria. Huomasin, että tämä kampaus näyttää edeltäjäänsä paljon kivemmalta ja uskon, että se johtuu puuterin antamasta rakenteesta ja muhkeudesta! Kampaus on niin paljon helpompi saada juuri haluttuun muotoon ja nypittyä isommaksi, kun pohjalla on kunnolla kitkaa. Itse käytän usein Design.Me Puff.Me -hiuspuuteria. Jaa hiukset seuraavaksi keskeltä kahteen osaan.

2.-3. Kieputa molemmat osiot köysiletille. Jaa kieputettava osio kahteen, kieputa molempia suortuvia samaan suuntaan (esim. kasvoja kohti) ja kieputa ne sitten toistensa ympärille toiseen suuntaan (kasvoista poispäin). Jos tämä tuntuu hankalalta, tsekkaa tekniikka vaikka tältä videolta. Yritä saada köysileteistä kohtuullisen tiukat ja kiinnitä ne lopuksi kumilenksuilla.

4. Nypi letit muhkeammiksi. Tämä on ehkä se kampauksen tärkein kohta ja määrittelee hyvin pitkälti sen, miltä kampaus lopulta näyttää. Nypi siis rohkeasti lettejä reunoilta isommiksi.

kampaus ohjeet 2.jpg

5. Tuo oikeanpuoleinen letti toiselle sivulle vasemmanpuolimmaisen alitse.

6. Kiinnitä letin latva pinneillä jämäkästi vasemmanpuolimmaisen letin alkupään yläpuolelle.

7. Tuo sitten vasemmanpuolimmainen letti vastakkaiselle sivulle edellisen letin päälle.

8. Kiinnitä letin latva kampauksen alle niskaan piiloon. Muotoile kampausta tässä vaiheessa vielä huolellisesti ja lisää pinnejä, sinne minne tarvitsee. Viimeistele hiuslakalla <3

nutturakampaus ohjeet erika 2.jpg

nutturakampaus ohjeet erika 3.jpg

nutturakampaus ohjeet erika 4.jpg

nutturakampaus ohjeet erika.jpg

nude blogit.jpg

Kommentit (4)
  1. Surinasissi
    12.2.2019, 06:35

    Käytitkö tavallisia pinnejä vai nutturapinnejä?

    1. Ihan tavallisia, mutta tietty sellaset korkkiruuvipinnit antais vielä enemmän pitoa! 🙂

  2. Hei, linkki köysilettivideoon ei näyttäisi toimivan? 🙂

    1. äh voi ei! no nyt korjasin sen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *