Kampaustutorial: helppo lettikampaus loppuvuoden juhliin

Erilaiset lettikampaukset ovat yhä pyydetyimpiä postauksiani, joten päätin toteuttaa ainakin yhden ideani vielä näin pikkujoulukauden aikana. Tämä lettikampaus on loppujenlopuksi aika helppo ja onnistuu (ehkä jopa paremmin) omaa hiustani lyhyempäänkin tukkaan! Ja sopii pikkujoulujen lisäksi mihin tahansa juhliin. Eli testatkaa ja lähettäkää kuvia, jos ja kun onnistutte <3

Helppo lettikampaus loppuvuoden juhliin tutorial

1. Lettikampauksien tekoa helpottaa kunnon pito hiuksessa. Suihkuta siis ennen aloittamista kaikkialle hiuksiin rakennesuihketta tai tymäkkää kuivashampoota (esim. Batisten XXL Volumea). Jaa hiukset sitten noin korvien korkeudelta kahteen osaan. Voit jättää hiuksia edestä auki, kuten itse tein tai kiinnittä kaikki kampaukseen. Aloita tekemällä päällimmäiseen osioon letti hieman sivuun ja kiinnitä kumilenksulla.

2. Tee toinen letti myös alempaan osioon ja tällä kertaa toiselle puolelle sivuun. Kiinnitä sekin kumilenkillä.

3. Nypi molempia lettejä muhkeammiksi reiluin ottein sivuilta ulospäin. Tässä kohtaa tuo rakennesuihke tekee myös tehtävänsä; leteistä tulee isommat eikä niistä irtoile niin helposti suortuvia.

4. Kiinnitä ylempi letti pois tieltä. Ota sitten alempi letti, käännä se ylöspäin ja kiinnitä vasempaan reunaan. Taita letti niin, että latva ja kumilenksu jäävät sen alle piiloon. Kiinnitä hyvin pinneillä.

5. Ota sitten ylempi letti ja tuo se alas alemman letin oikealle sivulle. Kiinnitä yläosa sopivaan kohtaan ja tuo latva alas ja piilota se vasemmalle aiemman letin alle.

6. Kiinnitä koko kampaus pinneillä mahdollisimman hyvin. Heiluttele lopuksi päätäsi ja jos kampaus tuntuu jostain kohtaa löysältä, lisää pinnejä. Kiinnitä lakalla ja olet valmis!

Helppo lettikampaus loppuvuoden juhliin tutorialHelppo lettikampaus loppuvuoden juhliin tutorialHelppo lettikampaus loppuvuoden juhliin tutorialHelppo lettikampaus loppuvuoden juhliin tutorial

bloglovin’ + facebook + blogit.fi + instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *