Kampaustutorial: juhlava ja helppo kiepautusletti-chignon // Hair tutorial: Pull Through Braid Chignon

Tällä kampauksellä tiiseröin ärsyttävästi jo eilen ja Instagramissa sain ihastelevia kommentteja siitä, kuinka näppärä tukanlaittaja olen. No ylpistymään siinä ei päässyt, koska tämä kampaus on idioottivarma. Siis oikeasti äärettömän helppo. Tämä kiepautuslettinuttura siis onnistuu (myös nimessään) siihen mihin aina pyritään; se näyttää paljon monimutkaisemmalta mitä todellisuudessa onkaan. Kokeile vaikka! Ja muista tägätä teoksesi Instassa #nudeblogi 🙂

Tämä letitystekniikka tuli muuten tutuksi jo viime vuonna tästä videopostauksesta. Sama homma tehdään siis tässä kampauksessa, mutta suunta on pystyn sijaan vaaka.

niskanuttura kampaus ohjeet pull through braid.jpg

1. Liukashiuksisten kannattaa aloittaa suihkimalla hiuksiin rakennetta esimerkiksi kuivashampoolla ja tupeeraamalla takaraivon hiuksia. Seuraavaksi tehdään kaksi pientä poninhäntää vasemman korvan taakse. Mitä pienemmät osiot, sitä näyttävämpi kampauksesta tulee, mutta sitä enemmän myös vaaditaa sorminäppäryyttä. Käytä kiinnitykseen kumilenksuja, omani on saatu Cailapilta.
2. Jaa reunimmainen ponnarin hiukset kahteen osaan (ylä- ja alaosaan).
3. Vie toinen puolisko oikeanpuoleisen ponnarin alakautta ja toinen yläkautta oikealle.
4. Erottele uusi kapeahko hiusosio…
5. … ja yhdistä alussa kahteen osaan jaetun ponnarin hiukset ja tämä uusi osio. Kiinnitä uudella kumilenkillä. Jatka sitten näillä kahdella osiolla samalla tavalla kuin edellä. Eli jaa vasemmanpuoleinen ponnari kahteen osaan, tuo puoliskon yhteen oikeanpuoleisen ponnarin ylä- ja alapuolelta toiselle puolelle yhteen ja laita joukkoon vielä lisäosio hiuksia. Kiinnitä kumilenksulla.
6. Seuraavalla kierroksella homma näyttää tältä.

kampaus ohjeita 2.jpg

7. Jatka samaa rataa, kunnes kaikki hiukset ovat mukana kampauksessa.
8. Tämä on tärkeä steppi ja määrittelee oikeastaan koko kampauksen ulkonäön. Nypi, vedä ja nypi osioita isommiksi. Ei haittaa, vaikka kampaus tässä vaiheessa löystyisi, rohkeasti vain!
9. Tee sitten loppuihin hiuksiin ihan tavallinen letti ja kiinnitä kumilenksulla.
10. Käännä letti kampauksen alle piiloon ja kiinnitä se sinne hyvin pinneillä. Mitä enemmän pinnejä, sen tukevammalta kampaus alkaa tuntua. Käytä myös hengettömiä pinnejä pitämään kampauksen päällä olevat lenkit kiinni takaraivossa, ettei ne jää töröttämään taaksepäin. Lopuksi lakkaa ja kampaus on valmis ja todella kestävä! Omaani sain nyhtää päästä vartin verran 😀

// 1. Spray your hair with dry shampoo and saltspray and tease the hair on the back of your head with a comb. Make to little ponytails behind your left ear. 2. Take the left ponytail and part it into two sections. 3. Bring the other section under the ponytail on the right and the other over the ponytail on to the other (right) side. Take a new section of hair and add it to the two sections. 4. Secure them all together with an elastic. 5. Make another round with the two new ponytails. 6. On this round it looks like this. 7. Keep on going until all the hair are in the updo. 8. Poof the updo by tugging it from the sides. Don’t be shy! 9. Make an ordinary braid for the rest of the hair. 10. Tug the braid under the updo and secure with bobby pins.

kampaus ohjeita 3 morsian.jpg

niskanuttura kampaus ohjeet 3 häät.jpg

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGIT.FI + BLOGLOVIN’ + FACEBOOK

Kommentit (19)
 1. Toi kampaus on kyllä todella kaunis. Mitä luulen, onnistuisiko sen tekeminen vähän lyhyempään tukkaan? 🙂

  1. Siis ehdottomasti! 🙂 Varmasti onnistuu jopa paremmin kuin pitkiin hiuksiin, koska tuon pitkän letin piilottaminen kampauksen alle on aika työlästä kun pituutta on  näin paljon.

 2. hannamariavv
  16.10.2015, 10:05

  Ihana kampaus! Tän tekeminen onnistuisi varmasti tälläiseltä hiukan kömpelömmältäkin, varsinkin kun omaan hiukan lyhyemmän hiuksen jaa piilottaminen olisi varmasti yli puolet helpompaa 🙂 Menee testiin!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *