Kampaustutorial: juhlava lettinuttura

NUDE

Kuten olenkin jo kertonut, siskoni vietti ihania häitään muutama viikko sitten ja itse sain kunnian olla hänen kaasonaan. Tukkapaniikki oli aika kova, mutta kuumeisen pohdinnan ja Pinterestin inspiraatisession jälkeen keksin onneksi nopeatekoisen ja kauniin kampauksen häihin. Tähän lettinutturaan pyydeltiinkin jo tutorialia, joten tässä se nyt tulee, olkaattens hyvät! :)

1. Tee hiuksiin sivujakaus ja erottele etuhiukset omaan osioonsa myöhempää kiharrusta varten. Jotta lopputuloksesta tulee muhkea ja juhlava, on takaraivon hiusten tyveen hyvä tuoda vähän nostetta. Se onnistuu esimerkiksi lämpörullilla, tyvikohottajalla tai ihan vain tupeeraamalla. Itse suihkutin hiuksiin ensin lämpösuojaa ja pyöräytin muutaman lämpörullan takaraivolle. Rullat voi irroittaa, kun ne ovat kokonaan jäähtyneet. 2. Suihkuta hiusten (paitsi etuhiusten) tyveen kuivashampoota tai muuta rakennetta tuovaa suihketta. Tupeeraa sitten takaraivon hiuksia kevyesti kammalla. 3. Jaa sitten hiukset ohimolta ohimolle ja ... 4. ... kieritä hiusosiota muutaman kerran ympäri.

5. Kiinnitä kiepautettu osio hyvin kiinni pinneillä. Tähän käy muuten mainiosti ne korkkiruuvipinnit, joita olen täällä blogissa monesti mainostanut! 6. Kerää sitten kaikki muut, paitsi etuhiukset, ponnarille. Vedä sitten hieman takaraivon kiepautettuja hiuksia ulos ponnarista, jossa takaraivon hiusosio jäisi mahdollisimman muhkeaksi.

7. Jos hiuksesi ovat sileät, suihkuta ponnarissa oleviin hiuksiin kuivashampoota tai muuta rakennetta antavaa suihketta, jotta letistä tulisi mahdollisimman muhkea. Letitä sitten löysähkösti ponnarissa olevat hiukset. Kiinnitä letti kumilenksulla ja revi lettiä reippaasti löysemmäksi. Parhaiten se onnistuu niin, että pidät toisella kädellä kiinni letin latvasta ja toisella vedät sivuilta hiuksia ylös- ja ulospäin. Jos kumilenksu tässä vaiheessa löystyy tai putoaa, kiinnitä se takaisin letin latvaan. 8. Kun letti on supermuhkea, voit kiepauttamaa sen löysäksi nutturaksi. Tämä kohta on ainakin minulla haastavin, joten jos nuttura ei ensimmäisellä yrittämällä asetu kivasti, yritä vain uudelleen. 9. Kiinnitä nuttura pinneillä. Tässä vaiheessa kampausta voi helposti vielä muotoilla nyppimällä hiussuortuvia varovasti ulos nutturasta. 10. Kiharra lopuksi etuhiukset kehystämään kasvoja. Suihkuta kampaukseen reilusti hiuslakkaa ja olet valmis! Kun pinnejä ja lakkaa on tarpeeksi, kampaus pysyy taatusti koko päivän paikoillaan :)

Mitäs tykkäätte? Lähdettekö testailemaan? :)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Voi, onpa helpon näköinen ja kaunis nuttura! :)

meow (Ei varmistettu)

Onpas mielenkiintoinen ja jännä kampaus! :)

Milka (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

Upea kampaus! Miksi, oi miksi mulle on annettu tämmöiset nakkisormet?

http//:milkainnamaaria.bellablogit.fi

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/
Laura (Ei varmistettu)

Hei, voisitko tehdä tutorialin sellaisista isoista laineista, jotka ovat ns. klimpinomaisesti yhdessä kasassa? Useasti näkee näitä menevän mm. päänmyötäisesti.. vaikea selittää :D

Essi (Ei varmistettu)

Aivan ihana ja vaikuttava kampaus! Näyttää tosiaankin, että sen tekemiseen vaatisi huimat kampaustaidot, mutta vau! Pakko kokeilla itsekin vaikka seuraaviin kekkereihin:) Kiitos selkeistä ohjeista jälleen kerran!

www.essiesophie.blogspot.com

Maria (Ei varmistettu)

Ihana kampaus!! Sun tutorialit on niin selkeitä ja mahtavia. Siksi haluaisin kysyä: voisitko tehä tästä kampauksesta tuton vai pystytkö selittää miten tää tehdään (varsinki noi sivut) :)

http://tinypic.com/r/20fs0wh/8

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Oi miten nätti kampaus! Tätä on ehdottomasti kokeiltava joskus töissä jollekin asiakkaalle :))

Krista (Ei varmistettu)

Täysin aiheesta poiketen. Käytät paljon eri sävyisiä huulimeikkejä, joten voisitko suositella jotain hyvää huulipunaa ja antaa vinkkejä sävyn valitsemiseen? Olen tottunut käyttämään vain huulikiiltoja ja huulimeikkini onkin usein nude. Nyt syksyn tultua kaipaisin vähän väriä ja haluaisin kokeilla oikeasti huulipunaa, mutta en kuitenkaan punaisen punaista! :) Olen hyvin vaaleaihoinen sekä hiuksinen eli ehkä jotain luumuun taittavaa olin ajatellut?

Marjaana (Ei varmistettu) http://finnishstylemafia.blogspot.fi/

Eikä! Oon koittanut just löytää ton väristä huulipunaa, mistä löytyy? :D Ainiin ja todella kaunis on kampauskin :)

Paulaliina (Ei varmistettu)

Ihana kampaus! Juuri sitä mitä etsin. Ja hyvät ja selkeät ohjeet :)...

Kommentoi