Kampaustutorial: kahden letin ystävänpäiväkampaus

NUDE

Läpivetoletti on varmasti yksi suosituimmista lettikampauksista tällä hetkellä. Päätinkin tehdä ohjeet ystävänpäiväkampaukseen, jossa tämä lettien superjulkkis on mukana ;) Ja kahden letin kampaus tämä on siksi, että ylempi osa on tehty aivan eri tekniikalla. Ei kun kokeilemaan!

1. Levitä hiuksiin kuivashampoota tai hiuspuuteria ja tee niihin hollantilainen (tai ranskalainen, jos se onnistuu paremmin) letti aloittamalla aivan päälaelta. Ohjevideon löydät täältä. Voit halutessasi hieman tupeerata etuhiuksia, jotta lopputuloksesta ei tule niin kireä ja lättänä.
2. Lopeta letittäminen noin korvien korkeudella ja kiinnitä hiuksen ponnarilla. Nypi lettiä sitten reippaasti isommaksi nykimällä sitä sivuilta. Pidä samalla latvasta kiinni ja noh, vedä kunnolla!
3. Pyöräytä sitten hiussuortuva ponnarin peitoksi ja kiinnitä se pinnillä.
4. Tee sitten latvoihin läpivetoletti. Tsekkaa halutettasi ohjevideo tai seuraa näitä ohjeita. Aloita jakamalla hiukset kahteen osaan ja kiinnitä ylempään kumilenksu noin 5 cm päähän ekasta ponnarista.
5. ja 6. Tee sitten ylempään osioon rako keskelle ja vedä alempi hiusosio sen läpi päällimmäiseksi.

7. Kiinnitä sitten tähän äsken päällimmäiseksi vetämääsi hiusosioon kumilenksu.
8. Tee sitten sama homma uudelleen. Eli päällimmäiseen osioon rako ja sen läpi alempi osio päällimmäiseksi. Kiinnitä päällimäiseen ponnari.
9. Jatka tätä kunnes olet letittänyt hiukset koko pituudelta ja kiinnitä latvat samalla kumilenksulla.
10. Nypi tätäkin lettiä oikein reippaasti sivuilta isommaksi. Se ei löysty, älä pelkää ;) Suihkuta lopuksi lakkaa (erityisesti ensimmäisen ponnarin ympärillä olevaan hiussuortuvaan) ja kampaus on valmis!

// 1. Spray your hair with dry shampoo to give it more texture. Make a dutch braid (check out the tutorial video). 2. Stop at the ear level and make a ponytail. Pancake the braid by pulling it from the sides. 3. Spin a section of hair around the ponytail to cover it. 4. Part the hair into two sections and secure the upper one with an elastic. 5. Split the upper section half and 6. bring the bottom section through the hole. 7. Put an elastic onto the upper section (that you pulled through). 8. Do the same thing again. Split the the section that is now on the top and pull the bottom section through the hole. 9. Keep on until you have braided all the hair. 10. Make the braid fuller by pulling it from the sides. And don't be shy!

Kokeile ihmeessä ja muista Instagramissa:

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + INSTAGRAM

Kommentit

Jossutii (Ei varmistettu) http://jossusliv.blgospot.fi

EIKÄ miten ihana kampaus! Riittäisivätpä omat hiukseni jo tuollaisen tekemiseen :D
Hei toisena asiana se paljon hehkutettu Paul Mitchellin skinny serum: toimiiko se hiushapsujen silottajana vai onko sillä myös ns "parantavaa" vaikutusta kuten öljyillä on? Kokeilin tuotetta Stockalla lauantaina ja oh God mikä tuoksu! Jäin vielä miettimään kun en ollut varma onko se pelkästään silottava vai myös "parantava" tuote - ja kysynkin sitä sulta pro:na :D

Erika Naakka
NUDE

Heh :) No tässähän ei periaatteessa ole edes öljyjä (jos nyt en ihan valehtele), joten se kyllä siloittaa ja ehkäisee tulevia vaurioita, mutta ei esimerkiksi kosteuta yhtä tehokkaasti kuin vaikka Lanzan Healing Strength Neem Plant Silk Serum, joka on vähän samanlainen tuote, mutta hoitavampi. Mutta käytän silti molempia yhtälailla :)

Jossutii (Ei varmistettu)

Okei, osaatkoa sanoa ovatko spraymalliset hoitsikat vähemmän hyviä kuin paikallisesti latvoihin levitetty öljy? Kumpaa suosittelisit vaalennuksista jälkeen kuivuneille latvoille, L'anzaa vai Mitchelliä?

Kommentoi