Kampaustutorial: kampaus hollantilaisilla leteillä

NUDE

No niiiiiiin, nyt vihdoinkin se kauan peräänkuulutettu tutorial lettikampauksesta, jonka näitte täällä blogissa viime viikolla. Hope you like it!

Nämä tarvitse: Suolasuihkeen, jos hiuksesi ovat liukkaat ja littanat. Itselläni on tällä hetkellä käytössä Herbinalta saatu Letitys- ja rakennesuihke, joka toimii nimensä mukaisesti täydellisesti lettien teossa, ja Aussielta saatu uutuus Miracle Beach Waves, joka on Herbinan versiota paljon tujumpi suolasuihke.

Lisäksi tarvitset hiuslakan kiinnittämään kampauksen. Nyt olen ihastunut Pretty.fi:stä saamaani RICH Pure Luxury Sure Hold -hiuslakkaan. Se on erittäin pitävää ja sen tuoksu on jotain niin ihanaa, että tekisi mieli suihkia sitä, vaikka en kampausta tekisikään :) Sitten vielä ponnari, pari kumpilenksua, pinni ja kampa ja hommiin!

1. Jaa hiukset kolmeen osaan. Tee ensin keskijakaus, sitten jakaus korvasta päälaelle ja sama toiselle puolelle. 2. Tee sitten ranskis väärinpäin elikkä hollantilainen letti päälaelle edestä alkaen. Tämä vaihe saattaa vaatia harjoittelua, joten käy tsekkaamassa hollantilaisesta letistä tekemäni video täältä :) Kun tulet jakauksen kohdalle, jatka lettiä edelleen väärinpäin, mutta älä ota siihen enää lisähiuksia mukaan. Tee letti loppuun asti ja kiinnitä kumilenksulla. 3. Nypi sitten letistä muhkeampi vetämällä reippaasti sormin letin sivuista. Kannattaa samalla pitää letin päästä kiinni. Tässä vaiheessa ei haittaa, vaikka letti löystyy tyvestä! 4. Tee sitten täsmälleen sama juttu toiselle puolelle päätä. // And the same-ish in English!

Before starting, use some salt spray to give your hair a little texture making it easier to handle. 1. Start by dividing your hair into three sections: from ear to ear and on the centre. 2. Make a dutch braid (that's a french braid inside-out, so instead of crossing your strands OVER the middle piece, you will be crossing UNDER) from the first section of hair. When you reach the first parting, stop adding hair into the braid. Keep braiding the hair (still crossing under) to the end and secure it with an elastic. 3. Add texture to the braid by pinching it from the sides and pulling out. 4. Repeat the steps 2 and 3 on the other side of your head.

5. Jos tukkasi on littana, tupeeraa hieman takaraivon hiusten tyveä. 6. Kiinnitä sitten letit ja letittämättä jääneen osion hiukset kaikki samaan ponnariin. 7. Tee sitten lisäletti tai -lettejä vapaisiin latvoihin. Se tuo kivaa ektraa kampaukseen :) Kiinnitä nämäkin letit kumilenksuilla ja nypi muhkeamman näköisiksi. 8. Jos et halua, että ponnari jää kampauksessa näkyviin, voit kiepauttaa hiussuortuvan ponnarin peitoksi ja kiinnittää pinnillä. Voit myös lopuksi piilottaa mahdolliset irtotupsut pinnien avulla. Viimeistele kampaus vielä reippaalla suihkautuksella hiuslakkaa. // 5. If your hair is as flat and sleek as mine, tease the hair on the back of your head. 6. Gather all of your hair into one ponytail. 7. Make some extra braid to the tails and secure them with an elastic. 8. Take a little section of hair and wrap it around the ponytail so that the hair covers it entirely. Secure with a bobby pin. Finish the updo with hairspray. And you're done!

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Kommentit

Berni (Ei varmistettu)

Hieno! Täytyypä kokeilla :)

Erika Naakka
NUDE

:)

Marina (Ei varmistettu)

Olispa mulla vielä pitkä hiukset niin vois kokeilla.

Hipsu (Ei varmistettu)

Oi, ihana kampaus!
Ps. millon julkaiset IG-arvonnan (pretty.fi lahjakortit) voittajat? :-)

Erika Naakka
NUDE

Mä en ole yleensä tehnyt julkaisuja voittajista :/ Voittajiin on siis jo otettu yhteyttä. Katsotaan, jos saisin aikaiseksi postauksenkin :)

Erika Naakka
NUDE

Niin ja kiiitos! :)

-lukijasi- (Ei varmistettu)

Heippa! Olisin ihan aiheen vierestä kysynyt Yumi Lashes -mielipidettäsi nyt kun käsittelystä on kulunut kuukausi. Onko ilmennyt jotain negatiivistä ko. asiasta? Tässä kuluneen kuukauden aikana olen kuvissasi ollut huomaavinani sinun käyttäneen irtoripsiä tmv. eli suomeksi sanottuna; kannattaako mielestäsi mennä ottamaan tuo Yumi lashes -käsittely? Sillä en halua aiheuttaa vahinkoa ripsilleni ;) Suuret kiitokset mahdollisesta vastauksesta :)

Erika Naakka
NUDE

Ei ole ilmennyt mitään negatiivista! :) Eli suosittelen edelleen lämpimästi. Olen vain ostanut lähiaikoina paljon uusia irtoripsiä ja niitä on pakko ollut päästä testailemaan :) Enkä ole huomannut, että ripset olisi mitenkään vahingoittuneet.

-lukijasi- (Ei varmistettu)

Okei, kiitos infosta, uskallanpa siis mennä itsekin :)

Kommentoi