Kampaustutorial: lace braided lettikampaus

NUDE

Tämä kampaus nähtiinkin blogissani edellispäivänä ja sainkin nyt Yet another beauty site-blogin pitäjältä luvan jakaa tämän kampauksen tutorialin blogissani. Ja teenkin sen enemmän kuin mielelläni! Jos ranskanletti onnistuu, on tämä kampaus tosi helppo toteuttaa. Ja mikä parasta, kampauksen tekoon ei tarvita metrilettiä, parhaiten tämä nimittäin toimii puolipitkässä tukassa! :)

1. Jaa hiukset kahteen osaan ja tee puoliavonainen ranskanletti toisesta osiosta. Puoliavonainen tarkoittaa sitä, että otat uusia hiussuortuvia mukaan lettii vain sen toiselta puolelta. Yksi englanninkielinen tutorial-video löytyy esimerkiksi täältä. Kampauksesta tulee parempi, kun letit on tehty löysiksi. 2. Tee sitten letti myös toiselle puolelle päätä. 3. Kiinnitä sitten toinen leteistä taakse vähän takaraivon alapuolelle. Kiinnitä letti niin, että sen ulkoreuna osoittaa ylöspäin eli ikäänkuin kääntäisit sen nurinpäin ennen kiinnittämistä. 4. Kiinnitä sitten toinenkin leteistä pinneillä niin, että se peittää ensimmäisen letin. Tai oikeastaan tässä kohtaa saa tehdä valinnan, kiinnittääkö tokan letin ensimmäisen päälle vai alapuolelle, jolloin takana näkyy kaksi lettiä :)

Onnistuiko? Jos onnistui, lopputulos olisi kiva nähdä eli Instagram/blogi-linkkejä tulemaan! :)

Kommentit

Larilyn (Ei varmistettu)

Kuvassa olevalla ainakin on pitkät hiukset. Jako menee siten, että olkapäille ulottuvat on puolipitkät. Pitkät on olkapäiden yli menevät.

Kiva kampaus. Täytyy kokeilla!

Karin (Ei varmistettu)

Hei, huomasin että käytit parissa meikkitutoriaalissa Maybellinen Master Drama rajauskynää vesirajassa. Onko se hyvää, kestääkö koko päivän? Olen etsinut jo kauan mustaa rajauskynää ylävesirajaan, mutta kaikki suttaantuu alavesirajalle tai muuten vain häviää. Suosittelisitko tuota Maybellinen lineria, vai jotain muuta? :-)

Erika Naakka
NUDE

Mulla ei ole ainakaan suttaantumisen kanssa ollut ongelmia. Lumenella on myös vedenkestävä kajal, joka sekin toimii hyvin :)

Ida (Ei varmistettu) http://ikkelandia.blogspot.fi/

Hyvä ohje! Täytyy heti kokeilla :)

http://ikkelandia.blogspot.fi/

Erika Naakka
NUDE

Jeeeee kiva kuulla! Haluun nähdä kuvan siitä! :)

Ansku (Ei varmistettu)

Kokeilin juhannuksena ja onnistui mielestäni hyvin. Olen todella huono laittamaan hiuksia (kiitos ala-aste iän poikatukan) ja silti heti ensimmäisellä yrittämällä onnistui.

Kommentoi